Novy Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Na, én pont ezért nem viszem hivatalos zöldkártyára. :lol: És mit mondtak? Sajnos ez előfordul... De kedvezményesen megjavítjuk... nálunk se állt be egy dízel se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Erre még mindig azt mondom hogy lassú. :lol: Nekem legrosszabb esetben is 5mb/s tölt :D Jó neked! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Jó neked! :lol: Persze csak koliban...otthon rémlassú :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 ....Egy nyavalyás himba volt anyaghibás. :lol: :D.... Mármint hiba volt ilyen anyagból készíteni, ha tudják mit művelsz a kocsival :lol: :D ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Na, én pont ezért nem viszem hivatalos zöldkártyára. :D És mit mondtak? Sajnos ez előfordul... De kedvezményesen megjavítjuk... Nekem meg az jutott de az volt az utsó alkalom is egyben bár "megold" dolgokat a csávó -arról már ne is beszéljünk, hogy elbu*erálta az adagolót. Legutóbbi nem volt probléma vele mert helyén volt a vezérlés. Viszont a muksónak kb annyi lövése volt hozzá, hogy mi történt mint nekem: "bepukkant a porlasztócsúcs" és egy 1.8 A Vekibe akasztotta a szondát, autószerelő-kasznis ismerősöm meg bontatlanul rávágta, hogy himbatörés -sajnos az is lett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 :lol: :D Na most mér? Semmi baja a vezérlésemnek. Egy nyavalyás himba volt anyaghibás. ;) ;) Na de a cseredarab birni fogja:) himba Végülis igazad van, inkább a dugó teteje szakadjon be mint a himba törjön. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Végülis igazad van, inkább a dugó teteje szakadjon be mint a himba törjön. :lol: :D Ahhoz szíjszakadás kell. Azt pedig cserélem időben. Amugy csak ez az egy himba ilyen izmos. Ezt is kicserélem majd diizelére, ha tudok szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Ahhoz szíjszakadás kell. Azt pedig cserélem időben. Amugy csak ez az egy himba ilyen izmos. Ezt is kicserélem majd diizelére, ha tudok szerezni. Ugyan miért kéne? Most sem szakadt. :lol: Ebként az időben cserélt szíj, és sallangok sem ad tökéletes garanciát. Az tény, hogy nem nagyon szokott előfordulni, de én azért nem bíznék benne annyira. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Anorexiás. :lol: Egyáltalán nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Isten éltesse Daykiller cartársat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Anorexiás. :lol: Voltál már kezelve kétoldali, akut izlésficammal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Jó majd meghesszintem. Régebben érdeklődtem,hogy feltetted-e az RH felniket a Sedánra? :lol: Régebben én linkeltem képet róla. :D Frissítettem az aláírást, most ott az egyik. 3-as számú a másik. (a linkben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Régebben én linkeltem képet róla. :lol: Frissítettem az aláírást, most ott az egyik. 3-as számú a másik. (a linkben) jól néz ki a piroska ezzel a felnivel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 itt mikor akarnak már emelni? Tarifát vagy tempót? :D :lol: Én most nagyon meg vagyok elégedve :lol: Egyáltalán nem. :D Nem bizony ;) , bááár itt-ott picit lehetne teltebb... :D jól néz ki a piroska ezzel a felnivel :) Hogy neked mindig a "Piroskák" járnak az eszedben.. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Tarifát vagy tempót? :D :lol: Én most nagyon meg vagyok elégedve :lol: Nem bizony ;) , bááár itt-ott picit lehetne teltebb... :D Hogy neked mindig a "Piroskák" járnak az eszedben.. :D ;) nekem most Ágika jár az eszembe.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 nekem most Ágika jár az eszembe.. Nekem meg Julcsika, meg a 14:00-kor kezdődő vizsgám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nekem meg Julcsika, meg a 14:00-kor kezdődő vizsgám. :D És már tudsz mindent, hogy itt fórumozgatsz? Amúgy egy kalappal! :lol: A Zasszony nem rég hívott, hogy 3-ast kapott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 És már tudsz mindent, hogy itt fórumozgatsz? Amúgy egy kalappal! :D A Zasszony nem rég hívott, hogy 3-ast kapott :lol: Jó Neki! Ez a szemészet, nem könnyű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Jó Neki! Ez a szemészet, nem könnyű. Nyugi, menni fog! A Zasszony be sem akart menni vizsgázni, annyira be volt sz..va. Az igaz, hogy a rum erősen rontja a látást? Engem mindig azzal riogattak, amikor a szakközépben rumoskólázgattam, hogy majd megvakulok! :lol: Én meg mindig azt mondtam rá, hogy "Inkább, mint hogy szomjan haljak!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nyugi, menni fog! A Zasszony be sem akart menni vizsgázni, annyira be volt sz..va. Az igaz, hogy a rum erősen rontja a látást? Engem mindig azzal riogattak, amikor a szakközépben rumoskólázgattam, hogy majd megvakulok! :lol: Én meg mindig azt mondtam rá, hogy "Inkább, mint hogy szomjan haljak!" :D Az alkohol kis mennyiségben javítja a látásélességet, ezt a 2. VH-ban igyekeztek kihasználni, csak elég nehéz titrálni, hogy meddig javítja és honnantól rontja. A rumról nem tudok olyat, hogy kifejezetten rontja a látást. A metanol, ami tuti rontja, egész a vakságig. Ezért veszélyes házilag pancsolt alkoholt venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nyugi, menni fog! A Zasszony be sem akart menni vizsgázni, annyira be volt sz..va. Az igaz, hogy a rum erősen rontja a látást? Engem mindig azzal riogattak, amikor a szakközépben rumoskólázgattam, hogy majd megvakulok! :lol: Én meg mindig azt mondtam rá, hogy "Inkább, mint hogy szomjan haljak!" :D Ha rumiz+metil akkor igen, - mert már hallottam ilyen "hamisitványokról" :D - de ha normális, boltban vett, akkor csak "időlegesen" rontja, mint minden más alkohol is. Gondolok itt mindenféle elmosódott alakokra, kettőslátásra... ;) :D :D :lol: ---------- ..és egyúttal én is boldog szülinapot kivánok Daykiller cartársnak! Lehet, hogy ma be sem néz...vagy a fent emlitett tünetek miatt képtelen lesz "hozzánkszólni" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Isten éltesse Daykiller cartársat. Csatlakozom.. :lol: nekem most Ágika jár az eszembe.. Nekem meg Julcsika :D Nekem meg az asszonypajti. Helyettem inkább a kolleginájával lóg az akármilyen kórházi osztályon és nem meló gyanánt. Biztos elege lett belőlem a hétvégén.. :D pedig én be se piáltam, sőt.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nekem meg az asszonypajti. Helyettem inkább a kolleginájával lóg az akármilyen kórházi osztályon és nem meló gyanánt. Biztos elege lett belőlem a hétvégén.. :D pedig én be se piáltam, sőt.. :lol: Nekem beindult a fantáziám! :D ;) ;) És téged kihagynak a buliból? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Nekem beindult a fantáziám! :lol: :D :P És téged kihagynak a buliból? :lol: Ööö, hátööö abban az esetben nekem is lennének elképzeléseim :) de nem olyan ügyben.. :D És ha kihagynának abból a buliból akkor megcsinálnám a magam org.. -izé, buliját.. :D ;) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 ... egy kérdés: egy büdös füstös városban sétálsz egy ideig vagy egy tiszta levegőjű erdőben. Hol érzed jobban magad? :D ... "Stefan vicce": Szexuális szokásokat firtató felmérés eredménye: A nők 10 %-a vihető ágyba az első randin. A férfiak 20 %-a szeretkezett már extrém helyeken. A nők 36 %-a napozik meztelenül. A nők 45 %-a előnyben részesíti a kék szemű, szőke férfiakat. A nők 46 %-a megtapasztalta már az anális szexet. A nők 70 %-a a reggeli szexet részesíti előnyben. A férfiak 80 %-a nem létesít homoszexuális kapcsolatot. A nők 90 %-a szeretne erdőben szeretkezni. A nők 99 %-a még sohasem szeretkezett irodában. Következtetés: Statisztikailag sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy egy idegen nőt korán reggel az erdő közepén anális szexben részesíts, mint arra, hogy a munkaidő letelte után az irodában kapd el a kolléganődet. Tanulság: Ne maradj bent munka után, semmi jó nem sül ki belőle! A sikeres férfi foglalkozása erdész vagy vadász. Szerinted hol sétálnék szívesebben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts