mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 ....szerdán remélem végzek ezzel a sz@rral, utána ihatunk amig tart a tárca :lol:.... Szombat van helló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Szombat van helló :D jah, de vasárnap, hétfő, kedd. namost amilyen lusta vagyok ez is rohadt kevés lesz :lol: meg muszáj megcsinálnom hamar, mert mennék majd jennersdorfba, viszotn ezzel kiesik 2vizsgaidöpont. 10.én vagy 17.én mehetek javítani, dehát addig nem akarok várni.... :lol: hupsz, ez már vasárnapi komment :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 jah, de vasárnap, hétfő, kedd. namost amilyen lusta vagyok ez is rohadt kevés lesz :D meg muszáj megcsinálnom hamar, mert mennék majd jennersdorfba, viszotn ezzel kiesik 2vizsgaidöpont. 10.én vagy 17.én mehetek javítani, dehát addig nem akarok várni.... :lol: hupsz, ez már vasárnapi komment :lol: Mi ez panasz topik ? :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 ....nyasgem.hu ittál egy kicst, tiszta homohormon letté :lol:.... Sok volt az UNICUM ;) :D :D :) Lehet, hogy a kakaót jobban bírja :D :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 köszi Píísta :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Szörpölést bírod, itt a helyed a csapásmérőegységben :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Sok volt az UNICUM ;) ;) :D :D Lehet, hogy a kakaót jobban bírja :lol: :D :lol: :D Hát akkor egyszer majd ha összefutunk némi nem étel jellegű tápanyag bevitelre akkor utána majd másképpen gondolod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Szörpölést bírod, itt a helyed a csapásmérőegységben :lol: :D :lol: :D Az mi az? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Szörpölést bírod, itt a helyed a csapásmérőegységben :D ;) ;) :D szörpölést még csakcsak, de a szöröplést... :D :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Csicska rendőrség! :lol: Tegnap mennék a fesztiválra parkolni, zsernyák aszondja hogy nem enged be, mert tele a parkoló. Álljak meg valahol, ahol a többiek. Mondom oké. Lehúzódtam a főúton és leparkoltam. Úgyis védtek minket a rendőrségi autóval. Erre hajnalban megyünk ki a kocsihoz és látom hogy ott a cetli, minden autón, az enyémen is. "Tiltott helyen parkol, ezért feljelentem." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 de az az 5gerezd fokhagyma eléggé megnehezíti :D Az csak a vámpírokar üldőzi el nem? A szakirodalom egy szót sem említ a csajokról. ;) ;) Csicska rendőrség! :lol: Tegnap mennék a fesztiválra parkolni, zsernyák aszondja hogy nem enged be, mert tele a parkoló. Álljak meg valahol, ahol a többiek. Mondom oké. Lehúzódtam a főúton és leparkoltam. Úgyis védtek minket a rendőrségi autóval. Erre hajnalban megyünk ki a kocsihoz és látom hogy ott a cetli, minden autón, az enyémen is. "Tiltott helyen parkol, ezért feljelentem." :D Az ......anyjukat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Az csak a vámpírokar üldőzi el nem? A szakirodalom egy szót sem említ a csajokról. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Csicska rendőrség! :lol: Tegnap mennék a fesztiválra parkolni, zsernyák aszondja hogy nem enged be, mert tele a parkoló. Álljak meg valahol, ahol a többiek. Mondom oké. Lehúzódtam a főúton és leparkoltam. Úgyis védtek minket a rendőrségi autóval. Erre hajnalban megyünk ki a kocsihoz és látom hogy ott a cetli, minden autón, az enyémen is. "Tiltott helyen parkol, ezért feljelentem." :D ezek má rohadékok! :lol: Akkor mi a francnak mondja, hogy állj meg ott, ahol a többiek? :D Ilyenkor mondani kellene neki, hogy azért álltam ide, mert már anyukád foglalt volt! :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Egy kérdés.: ugyebár van a műszeregységben az a nagyobb visszajelző izzó ami a gerjesztésért is felel. Mi van akkor ha ez kiég? Nincs töltés? És mit lehet tenni, bekapcsolok indítás előtt vmi fogyasztót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Egy kérdés.: ugyebár van a műszeregységben az a nagyobb visszajelző izzó ami a gerjesztésért is felel. Mi van akkor ha ez kiég? Nincs töltés? És mit lehet tenni, bekapcsolok indítás előtt vmi fogyasztót? Cseréld ki az izzót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Cseréld ki az izzót. :lol: Nem égett ki, csak elméleti síkon kérdeztem, hogy ha mondjuk a tecsó parkolóban veszem észre, hogy ki van égve akkor mi a teendő. :D Egyáltalán ilyenkor lesz töltés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Nem égett ki, csak elméleti síkon kérdeztem, hogy ha mondjuk a tecsó parkolóban veszem észre, hogy ki van égve akkor mi a teendő. :lol: Egyáltalán ilyenkor lesz töltés? Egy bizonyos motorfordulat felett lesz, de asszem nincs szabályozás ilyenkor, és érdemes felkapcsolni a fogyasztókat, és nem nagyon pörgtni a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Egy bizonyos motorfordulat felett lesz, de asszem nincs szabályozás ilyenkor, és érdemes felkapcsolni a fogyasztókat, és nem nagyon pörgtni a motort. Köcce. Amúgy pénteken volt tali, vagy csak szerelés? 9-ig melóztam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Köcce. Amúgy pénteken volt tali, vagy csak szerelés? 9-ig melóztam. :lol: Nem volt, mert 8-ig csináltam Brezsó autóját, ahogy olvasom tök fölöslegesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Nem volt, mert 8-ig csináltam Brezsó autóját, ahogy olvasom tök fölöslegesen. :lol: Túl szigorú vagy önmagadhoz. Vagy ez is a korral jár? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 akkor kagylósra ölték vagy nem tom :D és ami igazából kagylós, az mennyi körül megy?? am ma megmostam a verdát, meg átkenegettem vaxal stb... meg a mociteret is lemostam, nem lett olyan szép, mint JOhnny nak, vagy Heningnek a mocitere, de egy 10perces zuhanytól nem is rossz sztem :D http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=2f4a28bb3...&aid=150222 ettől a képtől előre, akit érdekel :lol: Azt nem vágom ha 7 éves az autó akkor miért néz úgy ki mint a ráncfelvarrás elôtti? (NO lufi, hátsó rendszám alatti fekete müanyag stb...) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Azt nem vágom ha 7 éves az autó akkor miért néz úgy ki mint a ráncfelvarrás elôtti? (NO lufi, hátsó rendszám alatti fekete müanyag stb...) :lol: mert classic :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 mert classic :D Máris vágom ha 7 éves az autó akkor miért néz úgy ki mint a ráncfelvarrás elôtti? (NO lufi, hátsó rendszám alatti fekete müanyag stb...) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Azt nem vágom ha 7 éves az autó akkor miért néz úgy ki mint a ráncfelvarrás elôtti? (NO lufi, hátsó rendszám alatti fekete müanyag stb...) :lol: azért, mert kevered a szezont a fazonnal :lol: lufi felszereltség függő pl.. :D és azért nincsenek azok, amiket beszélsz, mert ez egy csöves classic 1.4 FCC START ráncfelvarrott előttinek meg kocka tükre van, a lámpái is kockábbak, meg a maszk is, nem beszélve az oldalindexről, illetve a narancs indexekről, a nem sötétített hátsó lámpákról stb stb. egyébként a redszám alatti fekete műanyag hol volt hol nem. haveromén sincs, pedig az nem calssic Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 Máris vágom ha 7 éves az autó akkor miért néz úgy ki mint a ráncfelvarrás elôtti? (NO lufi, hátsó rendszám alatti fekete müanyag stb...) :lol: Ez már ráncfelvarrás utáni ráncfelvarrás utáni. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts