Novy Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 szerintem nem kagylósabb, csak jó állapotú... www.nyasgem.hu :lol: nemhiszem, hogy a jó, vagy nem jó állapot miatt lenne akkora különbség. nekem 7éves a kocsi, többnyire egyedül szaladgálunk vele, és a két ülés közt semmi klönbség. amit nemrégiben linklet valaki 12ért, annak jóbal vnagyobb oldaltámasza van. Daynak recaro ülése van, nekem meg sima classic üléseim... és én is ültem már olyanba, aminek jóval nagyobb oldaltámaszai voltak, az ülés közt is kevesebb hely maradt, ahogy Day is írta már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 nemhiszem, hogy a jó, vagy nem jó állapot miatt lenne akkora különbség. nekem 7éves a kocsi, többnyire egyedül szaladgálunk vele, és a két ülés közt semmi klönbség. amit nemrégiben linklet valaki 12ért, annak jóbal vnagyobb oldaltámasza van. Daynak recaro ülése van, nekem meg sima classic üléseim... és én is ültem már olyanba, aminek jóval nagyobb oldaltámaszai voltak, az ülés közt is kevesebb hely maradt, ahogy Day is írta már. értsd már meg mindegyik recaro, csak van kagylós meg nem kagylós. és neki nem kagylós, legalábbis ami hírdetést benyomott h neki ilyen van az nem volt kagylós... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 értsd már meg mindegyik recaro, csak van kagylós meg nem kagylós. és neki nem kagylós, legalábbis ami hírdetést benyomott h neki ilyen van az nem volt kagylós... akkor kagylósra ölték vagy nem tom :lol: és ami igazából kagylós, az mennyi körül megy?? am ma megmostam a verdát, meg átkenegettem vaxal stb... meg a mociteret is lemostam, nem lett olyan szép, mint JOhnny nak, vagy Heningnek a mocitere, de egy 10perces zuhanytól nem is rossz sztem :lol: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=2f4a28bb3...&aid=150222 ettől a képtől előre, akit érdekel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 akkor kagylósra ölték vagy nem tom :lol: és ami igazából kagylós, az mennyi körül megy?? am ma megmostam a verdát, meg átkenegettem vaxal stb... meg a mociteret is lemostam, nem lett olyan szép, mint JOhnny nak, vagy Heningnek a mocitere, de egy 10perces zuhanytól nem is rossz sztem :lol: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=2f4a28bb3...&aid=150222 ettől a képtől előre, akit érdekel :D ez gyári gsi ülés..mennyiért...? amennyiért sikerül, de sztem 20-25 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/65..._1201290153.jpg ez gyári gsi ülés..mennyiért...? amennyiért sikerül, de sztem 20-25 Nem szakadt, 10-ért a pár. Korrekt. LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Nem szakadt, 10-ért a pár. Korrekt. LINK jah, vmiért már csak komplett belsőben tudok gondolkodni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 így nem is tűnik olyan rossznak, csak a kormány tévedt el :lol: a sárvédőt meg legegyszerűbb ha lecseréled egy bontott gyárira... :D Csütörtökön előttem vánszorgott egy Vauxhall Astra, mikor mentünk a fesztiválra parkolni. Jobb kormányos volt és magyar rendszámmal. :D Néztem okosan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 értsd már meg mindegyik recaro, csak van kagylós meg nem kagylós. és neki nem kagylós, legalábbis ami hírdetést benyomott h neki ilyen van az nem volt kagylós... Jaja. Recaro de nem kagylós. Vagy annyira ki van ülve. :D Pont olyanom van a kocsimba, mint amit linkeltem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Ja nekem is ua., mint Daykillernek. 06 kék/királykék, nekünk a valóságban is ugyanaz. Van benne 1 kis lilás árnyalat, amit nem szeretek. Jaja. A munkatársaim és a haverjaim nem b*szogatnak miatta, hogy lila színe van. :lol: Főleg hidegfehér fénycső világításnál. Pl veszprémi pláza parkolója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Nem szakadt, 10-ért a pár. Korrekt. LINK van sok jó dolga, és még megyén belüli is legalább :lol: fel is írom a nevét, a vaterásat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 itt van a 206 amit csütörtökön meséltem, aki tudja tudja, aki nem az ígyis úgyis sírni fog :D :lol: GAY! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Igen. A GSi-ben az van. kössz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 GAY! :lol: a kocsiról se kell beszélni... de a kedves tulajról se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 A Tsunami felirat is üt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 akkor kagylósra ölték vagy nem tom :D és ami igazából kagylós, az mennyi körül megy?? am ma megmostam a verdát, meg átkenegettem vaxal stb... meg a mociteret is lemostam, nem lett olyan szép, mint JOhnny nak, vagy Heningnek a mocitere, de egy 10perces zuhanytól nem is rossz sztem :D http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=2f4a28bb3...&aid=150222 ettől a képtől előre, akit érdekel :lol: Már akartam is kérdezni, a féklámpás képet egyedül csináltad? Ha igen hogyan? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Már akartam is kérdezni, a féklámpás képet egyedül csináltad? Ha igen hogyan? :lol: tégla rulz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Ezermester vagy nem? Kimész, vágsz pár deszkát, abból csinálsz ketrecfélét az egyik sarokba. Bekergeted a két lurkót, oszt sanyi. Bár nem biztos hogy jó módszer, egy próbát megér. :D Biztos, hogy ugyanarról a srácokról beszélünk? Igaz nem sokat láttam őket, de nem úgy néztek ki, mint akiket egy faketrec korlátoz bármiben is. :lol: tégla rulz :D Én meg azt hittem ilyen gyors. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Nem szakadt, 10-ért a pár. Korrekt. LINK Termék leírása: "Az anyós oldali fejtámla tartója törött, emiatt ferdén áll benne a fejtámla és az ülőke részénél a varrás kb.5cm -en elszakadt" =D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Már akartam is kérdezni, a féklámpás képet egyedül csináltad? Ha igen hogyan? :lol: tégla rulz :lol: a aaaa :D nektek nem tünt fel, hogy csaka pótféklámpicsku ég? nem pedig 5? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 a aaaa :lol: nektek nem tünt fel, hogy csaka pótféklámpicsku ég? nem pedig 5? :lol: nem kerestem vissza a képet, csak a legkézenfekvőbb, fotózáshoz alkalmas féklámpaműködtetést vázoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Csütörtökön előttem vánszorgott egy Vauxhall Astra, mikor mentünk a fesztiválra parkolni. Jobb kormányos volt és magyar rendszámmal. :D Néztem okosan. :lol: Ahelyett, hogy értékelted volna, hogy van aki szereti kihívásokat :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 nem kerestem vissza a képet, csak a legkézenfekvőbb, fotózáshoz alkalmas féklámpaműködtetést vázoltam :lol: amúgy se tégla :D hanem egy régi ács derékszöggel szoktam kitámasztani amúgy meg megcsináltam, hogy a kézifék felhúzásásra világít a pótféklámpám. Ahelyett, hogy értékelted volna, hogy van aki szereti kihívásokat :lol: :D ;) én is ezt mondtam, mikor nem mentem be a potya thra, és mehettem nehéz pzh-zni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 ma volt a híradóban, hogy nema fiát veszi meg az opelt, hanem vmi amcsi alkatrészgyártó cég. csöbörből vederbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 ma volt a híradóban, hogy nema fiát veszi meg az opelt, hanem vmi amcsi alkatrészgyártó cég. csöbörből vederbe? Magna a cég neve, osztrák-kanadai :D aztá h milyen azt nemtudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Magna a cég neve, osztrák-kanadai :D aztá h milyen azt nemtudom :lol: jaja az nem mondtak többet róla egyébként a gyík miért állt le?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts