mélykék76 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3010868_opel_astra_1993 ez elég szépnek tűnik így képről nem?? elektromosság is van benne bőven, bár a magasságállítós kormány érdekelne igazából közelebbről is :lol: Mi benne a ráció ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3010868_opel_astra_1993 ez elég szépnek tűnik így képről nem?? elektromosság is van benne bőven, bár a magasságállítós kormány érdekelne igazából közelebbről is :lol: Az elején sima fekete lökös, hátul fényezett. De nemtom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Mi benne a ráció ? :lol: Az elején sima fekete lökös, hátul fényezett. De nemtom. :D nem értem mi lenne a ráció, ennyi pénzért, nem téglaszínű, nem akarja elhagyni a sárvédőit, és nem manuális minden benne délután már meguntam, hogy nem csináltam semmit a kocsin :lol: lecseréltema hátsó rendszámtáblatartómat, meg tettem alá a gyáritól jóval vastagabb zajcsillapítót, mostmár csendben van, igaz elég jó nagy hézaglett ott, de lehet kivágom a szélétől, és akkor nem lászik, a kalaptartómon is sikerült szerintem csendesíteni, de a csomagtér világítás kapcsolóját még most se raktam be.... na de ami késik nem múlik, hajnalig még van idő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 nem értem mi lenne a ráció, ennyi pénzért, nem téglaszínű, nem akarja elhagyni a sárvédőit, és nem manuális minden benne hozzácsapsz még 2kilót és 100x jobbat veszel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 hozzácsapsz még 2kilót és 100x jobbat veszel :D végülis csak kétszer lenne drágább, és 100x jobb :lol: vicc az hogy ha ennyim lenne, ennek is örülnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 végülis csak kétszer lenne drágább, és 100x jobb :lol: vicc az hogy ha ennyim lenne, ennek is örülnék :lol: LINK És ez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 LINK És ez? :lol: ugyan ezt néztem én is egyből :D első saját vasnak em akarok 2.0ásat főleg nem 16 v -t valaki nemrég keresett cabriot találtam egyet :lol: http://www.hasznaltauto.hu/2433145_opel_astra_1994 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 LINK És ez? :lol: Döntsétek el, hogy melyik a rííl ár :D http://www.hasznaltauto.hu/3002935_opel_astra_1994 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Döntsétek el, hogy melyik a rííl ár :D http://www.hasznaltauto.hu/3002935_opel_astra_1994 ASTRA Nekem pl ez tetszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Megvolt az olajcsere. Kivettük a hütôket is és ki lettek mosva. Ideiglenesen desztivízzel töltöttük fel a rendszert 3/4 arányban. Az lenne a kérdésem (szerelô pajti hívta fel rá a figyelmem), hogy milyen színü fagyálló jár az F Astrákba? (kék vagy zöld). Elmondása szerint nem mindegy, hogy milyen színü kerül bele mert sok az alu alkatrész s károsíthatja ha nem megfelelô lötty megy bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 ASTRA Nekem pl ez tetszik. :lol: az ára se rossz már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Megvolt az olajcsere. Kivettük a hütôket is és ki lettek mosva. Ideiglenesen desztivízzel töltöttük fel a rendszert 3/4 arányban. Az lenne a kérdésem (szerelô pajti hívta fel rá a figyelmem), hogy milyen színü fagyálló jár az F Astrákba? (kék vagy zöld). Elmondása szerint nem mindegy, hogy milyen színü kerül bele mert sok az alu alkatrész s károsíthatja ha nem megfelelô lötty megy bele. ..nekem piros van/volt benne :lol: Remélem nem én csesztem el! De lehet, hogy ebben nem a szine a lényeg hanem, hogy alu blokkhoz való legyen, nem jól gondolom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 ..nekem piros van/volt benne :lol: Remélem nem én csesztem el! De ehet hogy ebben nem a szine a lényeg hanem hogy alu blokkhoz való legyen, nem jól gondolom? nincs alu blokunk :D korróziógátlós legyen, szóval nem 400ft os hanem drágább. szervízben ha jol emlékszem mi is pirosat öntöttünk bele... nem jut eszembe a neve :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 nincs alu blokunk :lol: korróziógátlós legyen, szóval nem 400ft os hanem drágább. szervízben ha jol emlékszem mi is pirosat öntöttünk bele... nem jut eszembe a neve :S Csak valaki mondja meg milyet vegyek s mennyit? -pontosan- Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 nincs alu blokunk :D korróziógátlós legyen, szóval nem 400ft os hanem drágább. szervízben ha jol emlékszem mi is pirosat öntöttünk bele... nem jut eszembe a neve :S ...mondom én, hogy nem értek hozzá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Ebben most zöld volt...azaz az volt valamikor...olyan volt mint a tehénfos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Ebben most zöld volt...azaz az volt valamikor...olyan volt mint a tehénfos. :lol: nema színe fontos, hanem a minősége és -25 fokra kell bekeverni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 nema színe fontos, hanem a minősége és -25 fokra kell bekeverni -32 volt. Itt -25 az annyi mint puskagolyónak az integetés :lol: Hogyan lehet vizsgálódni vagy miszerint válasszak? (nem mindig a drágább a jobb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 LINK És ez? :lol: Ez naggyon zsír! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 nincs alu blokunk :lol: korróziógátlós legyen, szóval nem 400ft os hanem drágább. szervízben ha jol emlékszem mi is pirosat öntöttünk bele... nem jut eszembe a neve :S Nekem zöld van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 -32 volt. Itt -25 az annyi mint puskagolyónak az integetés :lol: Hogyan lehet vizsgálódni vagy miszerint válasszak? (nem mindig a drágább a jobb) utána eszembejutott, hogy te hol laksz. FEBI na eszembejutott mi ilyet használtunk, ez minőségi.. legalábbis azt tartják róla. de van kimondottan GM-es hűtőfolyadék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 utána eszembejutott, hogy te hol laksz. FEBI na eszembejutott mi ilyet használtunk, ez minőségi.. legalábbis azt tartják róla. de van kimondottan GM-es hűtőfolyadék :lol: Mennyiség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Mennyiség? nemtom számold ki rájuk van írva mennyi fokhoz milyen arányban kell keverni azt meg tudod már mennyi literrel lehet feltölteni a rendszert nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 nemtom számold ki rájuk van írva mennyi fokhoz milyen arányban kell keverni azt meg tudod már mennyi literrel lehet feltölteni a rendszert nem? Ezt nem vágom pontosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts