spzoli Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Mééé hümmögsz ? :D azlesz amit sejtek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 azlesz amit sejtek? :lol: Nem tudom mire gondolsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nem tudom mire gondolsz :lol: átnyergelsz vászontetőre Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Asconát nem veszek az biztos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Asconát nem veszek az biztos :D akko nemtom akko, majd holnap elmeséled :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Asconát nem veszek az biztos :lol: Há' ennyiért én se, de amúgy nem bántanám azt aki hozzám akar vágni egy vászontetős objektumot. Gondolkoztam régebben egy tetőtlen kadettban is, de aztán letettem róla. :lol: Viszont itt a nyár és nyomorultul irígylem azokat akik a dugóban mellettem állva is napoznak :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Há' ennyiért én se, de amúgy nem bántanám azt aki hozzám akar vágni egy vászontetős objektumot. Gondolkoztam régebben egy tetőtlen kadettban is, de aztán letettem róla. :lol: Viszont itt a nyár és nyomorultul irígylem azokat akik a dugóban mellettem állva is napoznak :D :D Azért ne feledjük, hogy 1 Ascona kabrió kicsit ritkább, mint egy Kadett, vagy Astra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Azért ne feledjük, hogy 1 Ascona kabrió kicsit ritkább, mint egy Kadett, vagy Astra ;) Nem feledjük, de akkor se adnék érte ennyit :D ennyiből már olyan autót is lehet kapni aminek kicsit szélesebb a kihasználhatósági palettája ;) :D De hójjak meg a kadett kabrijó jobban tetszik. :D :lol: általában bejönnek ezek a gépek, és az ascona is tetszik, de ez a cabrio valahogy nemgyerebe :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 ... Viszont itt a nyár és nyomorultul irígylem azokat akik a dugóban mellettem állva is napoznak :lol: :D Szerintem annyira nem jó ám az! Engem sokszor az is zavar, ha nyitva a napfénytető, és pont rám süt a nap. Felhős-meleg, enyhe napos időben viszont biztos megvan a feeling-je. (bár a smiley-kkal lehet, hogy Te is erre utaltál :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Szerintem annyira nem jó ám az! Engem sokszor az is zavar, ha nyitva a napfénytető, és pont rám süt a nap. Felhős-meleg, enyhe napos időben viszont biztos megvan a feeling-je. (bár a smiley-kkal lehet, hogy Te is erre utaltál :lol: ) Ha nem is olyan elegáns, ellenben sokkal jobb lehet kánikulában a klíma. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 ezt az autót meg kellene kérdezni, hogy tegezhetem e :D szerintem biztos megengedi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Nyári kánikulában, dugóban, nem hiszem hogy olyan nagy élmény lenne kabriózni. Kinn ülni a forró napsütésben, árnyék nélkül. :D Akkor már inkább a tető alatt a melegben, de nem olvad rám a napszemüveg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Socket 939-s lapokban még létezik hybrid alaplap. Azaz van rajta AGP és PCI-E is. De AM2-be nagyon meglepődnék, ha létezne. Szereted a meglepetéseket? :lol: ( Habár tényleg nagy unikum ez a deszka, az Asrock csinált egyet, AM2 + AGP8X. És nem hybrid. :D ) Az egyik haverom ismerőse tudott szerezni a rendőrségtől leselejtezett szirénákat kompletten. A haverom vett is egyet. Akkor még a sógornak megvolt a hófehér Nivája, abba beraktuk és úgy mentünk az uncsimék esküvőjére (2002-ben). Mondanom sem kell, hogy a hatás nem maradt el! :D :lol: Húzódott még a légy is az autó elöl! :D Este elmentünk kocsikázni és szép lassan gurultunk, imitáltuk a rendőröket! Ahol kocsma előtt mentünk el, ott egyből rend lett! ;) ;) Azután a haverom eladta 25e-ért. A Nivat, vagy a szirénát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Talán még megvan.... GSi Van még itt egy-két cucc. C16SE Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Szereted a meglepetéseket? :lol: ( Habár tényleg nagy unikum ez a deszka, az Asrock csinált egyet, AM2 + AGP8X. És nem hybrid. ;) ) A Nivat, vagy a szirénát? :D Nem te voltál az a Szuzukis? ;) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Nem te voltál az a Szuzukis? :D :lol: :D :lol: Nekem más a rendszámom, nem vagyok motoros, valamint az autó sem ennyire idős ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Nem te voltál az a Szuzukis? :D :lol: :D nekem azon a képen a másik autó furcsább. záróvonal előzni tilos tábla, és nem is tolat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Nem te voltál az a Szuzukis? ;) :lol: :D "Honnan is tudhatná az a néhány astrás tulok, hogy egy finoman illesztett motorral tilos elindulni a beindítást követő másodpercekben? Ezek az autósok, ezek az autósok… " :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 ne köss bele a tyúkszarba is he :D Tudod, átvettem már pár ottani ismerőstől a borsodi feelinget.. :) :lol: :D EZ LEDES NA ILYESMIRE GONDOLTAM...NEM ROSSZ ;) Na egy ilyen van kölcsönbe adva.. És egy ilyent bevállalnék, értelmes áron, nem egy másik autóra valóért.. :D Vagy egy Ascona : http://www.hasznaltauto.hu/2994299_opel_ascona_1984 :D Nofene, Gelko túl akar adni rajta? :lol: Mondjuk akié lesz annak nemigen kell bele költenie egy darabig.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Valaki please a c14nz hiba kód kivillogtatás leirást hol találom meg? egyszer régen megtaláltam, de most h kell nincs meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...&Itemid=105 Na megvan...a 3 jegyüt hogy jelzi ki? Akkor is kivillogtatja ha nekem nem világít folyamatosan? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...&Itemid=105 Na megvan...a 3 jegyüt hogy jelzi ki? Akkor is kivillogtatja ha nekem nem világít folyamatosan? Köszi! Meg kell próbálni, előfordul, hogy pillanatnyi hibákat is tárol, amit esetleg nem veszel észre a lámpán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3010868_opel_astra_1993 ez elég szépnek tűnik így képről nem?? elektromosság is van benne bőven, bár a magasságállítós kormány érdekelne igazából közelebbről is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/3010868_opel_astra_1993 ez elég szépnek tűnik így képről nem?? elektromosság is van benne bőven, bár a magasságállítós kormány érdekelne igazából közelebbről is :lol: Magassági kormány? Repülni is tud? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Szereted a meglepetéseket? :lol: ( Habár tényleg nagy unikum ez a deszka, az Asrock csinált egyet, AM2 + AGP8X. És nem hybrid. :lol: ) A Nivat, vagy a szirénát? :D Nem azt mondtam, hogy 1000% hogy nincs, csak azt, hogy nem épp népszerű már a 64 bites, X2-es körökben az AGP. De meglepett, meg nem is. Az Asrocktól vártam volna ilyet, hogy ők készítenek ilyen lapot, mivel olcsó kategóriásak eléggé. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts