Novy Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 akkor tele van bogárral a lökösöd belseje :lol: :D csaknem :lol: csak le tudtak esni a hézagon :D
opel16v Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 nos mentem most vagy 130kmet városban, beindult a venti is eccer kéccer,a szúnyogháló ugyan úgy van ahogy betettem, érdekes módon nincs rajta semmi kosz... vagy elfogytak a bogarak, amit kétlek, vagyí pedig lepattognak a szúnyoghálóról, amit valószínűnek gondolok ;) Nem vetted észre, hogy a napközbeni hőségben nem jönnek elő a bogarak? :lol: Falusi gyerkőc létedre ezt igazán vághatnád :D Menjél estefelé egy karikát :lol: És ne városban, hanem kint, 110-el :D
Guest Sanci Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Van ott bent is ;) amúgy meg neki nem kell kimenni a városból azért, hogy kilótízzel tolja.. :lol: :D Közveszélyes tempóban közlekedik.. :lol: Ám én is gondolkoztam már ilyen bogárfogó izén csak még nem találtam meg hozzá a helyére megfelelően kivitelezhető cuccokat... :D
opel16v Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Közveszélyes tempóban közlekedik.. :lol: Majd a fényképészek értékelik :D
Guest Sanci Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Úgy a :D csak nem hiszi el míg nem kap egy eljárást a nyakába.. :lol:
mélykék76 Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Majd a fényképészek értékelik :lol: Mondjuk amire te felgyorsulsz 110re az már egy másik ország, bármerre indulsz :D :lol: :D ;)
opel16v Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Mondjuk amire te felgyorsulsz 110re az már egy másik ország, bármerre indulsz :D :lol: :D ;) Mivan Pííísta, vallásos lettél? ;) Mikor költöztél a vatikánba? :lol:
zotya975 Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 am Zotya képén végülis mi volt a kakuktojás???? és ezen vajon mi lehet az? :D Végülis nem tudom mi volt a kakukktojás, mert csak az egyik oldalát láttam, és ezen egy acél, meg egy alufelni volt. Tehát ha a másik oldalon kettő acél volt akkor az alu a tojás, ha a másikon kettő alu volt akkor meg az acél a bibi. :D A tiedhez nem tudok hozzászólni, mert nem ismerem az ötajtós lámpakiosztását. Akinek meg olyan van az szégyelje magát. :lol: :lol:
conquistador Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Lehet, hogy meglepő, de a damil az nagyon érzéketlen a hőmérséklet ingadozásra. Sokkal jobb, mintha drótozta volna. Sőt még a hajtogatásra is, ha meghajtod egyszer egy csomó miatt, ott tuti, hogy szakad is nemsokára!
zotya975 Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Sőt még a hajtogatásra is, ha meghajtod egyszer egy csomó miatt, ott tuti, hogy szakad is nemsokára! Sőt, ha vékony, akkor el is vágja saját magát.
spzoli Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Sőt, ha vékony, akkor el is vágja saját magát. ..meg a kezed is :lol:
Novy Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 rem nem szakad el mert sajna csomót át kellett rakni 130km alatt, kint 140es tempóknál sztem lett volna bogár :lol: de tény hogy estefelé több van belőlük. de szerintem jó lesz ez a háló. a fényképeszek, hát az meg olyan hogy izé... vagány, de nekem nem kell papír arról,hogy gyorsan is tudok menni :lol: :D
Guest Sanci Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Tudjuk, hogy nem papírral hanem benyával megy a verda ;) ;) :D :lol: Astrásgyerek! Szóval te Toldi vagy? :lol: (mármint nem a költő :D ) Lakott ott egy volt osztálytársam/kollégám..
daykiller Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 rem nem szakad el mert sajna csomót át kellett rakni 130km alatt, kint 140es tempóknál sztem lett volna bogár :lol: de tény hogy estefelé több van belőlük. de szerintem jó lesz ez a háló. a fényképeszek, hát az meg olyan hogy izé... vagány, de nekem nem kell papír arról,hogy gyorsan is tudok menni ;) :D Pedig milyen jó érzés az, főleg ha kettő is van. :lol: :D
daykiller Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Day! Valóban nem rossz. :lol: Szerzek is be egy példányt a legújabb albumukból, drága pénzért... :lol: :D
Novy Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Pedig milyen jó érzés az, főleg ha kettő is van. :lol: :D nekem jobb érzés annak a drága papírosnak az ára a zsebemben... :lol:
Reeckatee Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Megrendeltem az olajcserekor cserélendô összes szürôt. Az eddigi MANN szürôkhöz képest valamivel borsósabb árban kaptam Champion-okat. Legalább jobbak?
Reeckatee Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Arra utal a neve neeeeem ? :D Hát remélem :lol:
Laleekirály Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 ez nem low profilos. az annyit tesz, hogy kb a fele magas a kari, mint egy sima meg ez 5500 az enyém 5200es nemtudom mennyi lehet a különbség... Nagyon kevés a különbség a két kari között! Szinte észre se veszed! Ez igen. Már a 256 Mb PCI Express-es videokartellák is porosodnak. :D Netán a pincédben nem hever egy egy 1.5 Tb merevlemez? :lol: :lol: Már nem, de porosodott egy Gigabyte n-force 4-es alaplap, egy 3800+ AMD X2 proci. Csak azokat előtte adtam el. Minek foglalják a helyet, ha nem használom őket régóta! :D
Novy Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Nagyon kevés a különbség a két kari között! Szinte észre se veszed! Már nem, de porosodott egy Gigabyte n-force 4-es alaplap, egy 3800+ AMD X2 proci. Csak azokat előtte adtam el. Minek foglalják a helyet, ha nem használom őket régóta! :lol: na ez az bár a hűtést nézve...hát na mindegy nekem amugy is csak LOW PROFILE AGP jöhet szóba... az meg ritka...
daykiller Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Nagyon kevés a különbség a két kari között! Szinte észre se veszed! Már nem, de porosodott egy Gigabyte n-force 4-es alaplap, egy 3800+ AMD X2 proci. Csak azokat előtte adtam el. Minek foglalják a helyet, ha nem használom őket régóta! :D Van különbség. Az 5200-as erősebb, mint az 5500. :lol: Persze csak akkor, ha 128 bites memóriakezelése van. :lol:
daykiller Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 na ez az bár a hűtést nézve...hát na mindegy nekem amugy is csak LOW PROFILE AGP jöhet szóba... az meg ritka... Low profile az, amikor egy helyet foglal el hátul? Mert ezt a kifejezést még nem hallottam. Inkább szoftveres vagyok, mint hardveres. :lol:
Novy Elküldve Május26, 2009 Elküldve Május26, 2009 Low profile az, amikor egy helyet foglal el hátul? Mert ezt a kifejezést még nem hallottam. Inkább szoftveres vagyok, mint hardveres. :lol: nem ez kb fele széles mint az átlag. de pl vaterán meg teszveszen is van egy kettő régi kari amire ki is írják, hogy low profile. a sima karik tenyérnyiek kb, ez a low meg több vmivel, mintegy fél tenyér.
Recommended Posts