Reeckatee Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Régebb irtam, hogy 85 fokos termosztátot tennék a mostani 92 helyett. Valaki mond valami véleményt? Ugy vettem észre a 30 fokos melegben a 92 fokos termosztát sokacska...
Laleekirály Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Régebb irtam, hogy 85 fokos termosztátot tennék a mostani 92 helyett. Valaki mond valami véleményt? Ugy vettem észre a 30 fokos melegben a 92 fokos termosztát sokacska... a véleményre én is kíváncsi lennék, mondjuk nekem nincs bajom a hőfokkal! <_<
FPepe Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Régebb irtam, hogy 85 fokos termosztátot tennék a mostani 92 helyett. Valaki mond valami véleményt? Ugy vettem észre a 30 fokos melegben a 92 fokos termosztát sokacska... Mihez sok? A motor üzemi hőfoka 92C, ez alatt járatva jobban kopik, és többet fogyaszt. Ha a melegben nem tudja tartani a 92C-t, hanem melegebb a motor, akkor inkább a hűtásen kell javítani, pl. kimosni és vízkőmentesíteni a hűtőt, nagynyomású mosóval a hűtő lamellái közül kipucolni a bogár és egyéb maradványokat, megnézni, hogy a hűtőmaszkban nincs-e benne a téli betét...
Reeckatee Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Mihez sok? A motor üzemi hőfoka 92C, ez alatt járatva jobban kopik, és többet fogyaszt. Ha a melegben nem tudja tartani a 92C-t, hanem melegebb a motor, akkor inkább a hűtásen kell javítani, pl. kimosni és vízkőmentesíteni a hűtőt, nagynyomású mosóval a hűtő lamellái közül kipucolni a bogár és egyéb maradványokat, megnézni, hogy a hűtőmaszkban nincs-e benne a téli betét... Menetközben tartja a 92. Ellenben nagyon hamar felkúszik 98-ra. A téli betét az valami gyári cucc?
invictus Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Megvan az íméled teee. :lol: Délután csinázok nagygelbontású képet. <_< Szemből fotózzam vagy kicsit oldalról? :lol: Ahogy jobban tetszik...de végülis a galériádból is leszedhetek egyet. Csinálj egyet ahogy jobb, aztán küldjed. :lol:
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Sziasztok. Astra F hez keresek három küllős kormánykereket. Ha esetleg van valakinek elfekvőben. Akár adok érte egy hibátlan lufis kormányt. Üdv.
J0hnny Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Sziasztok. Astra F hez keresek három küllős kormánykereket. Ha esetleg van valakinek elfekvőben. Akár adok érte egy hibátlan lufis kormányt. Üdv. Ilyet keresel?
brezsó Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Menetközben tartja a 92. Ellenben nagyon hamar felkúszik 98-ra. A téli betét az valami gyári cucc? Az aláirásomban van pár kép, köztük van arról a betétről is - most csináltam, csak neked <_< . Az egyik képen megpróbáltam oda tenni ahol volt, persze a maszk mögött, eredetileg. Lehet, hogy neked nincs ott, már többen irták, hogy nincs nekik. Ha fent van akkor az alsó két rács között engedi át a levegőt a többit takarja.
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Szerintem keresed meg Rattesid Dinit.... Hol találom?
spzoli Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Hol találom? elcserélem bal hátsó caravan fészlift elötti lámpára, vagy a lufis kormányra <_<
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 elcserélem bal hátsó caravan fészlift elötti lámpára, vagy a lufis kormányra <_< Lámpám nincs. :lol: Kormányom igen.
spzoli Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Lámpám nincs. :lol: Kormányom igen. és esetleg van lufid ami szép? <_<
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 és esetleg van lufid ami szép? <_< Mi van? Lufim is van, felfujhatod. :lol: :lol: A lufis kormányom hibátlan. De nekem a háromküllős jobban tetszik.
spzoli Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Mi van? Lufim is van, felfujhatod. <_< :lol: A lufis kormányom hibátlan. De nekem a háromküllős jobban tetszik. úgyértem h a lufis kormányba való lufid van e...de akkor kompletten akarod cserélni? azt tudod h a 3küllős nem lufis ugye? :lol:
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 úgyértem h a lufis kormányba való lufid van e...de akkor kompletten akarod cserélni? azt tudod h a 3küllős nem lufis ugye? <_< Igen, tudom. Ez komplett, benn van az autómban. Láthatok egy képet róla?
spzoli Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Igen, tudom. Ez komplett, benn van az autómban. Láthatok egy képet róla? most a raktárban van...ami nem a szomszéd ház..egy bőrözés igencsak ráférne <_<
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 most a raktárban van...ami nem a szomszéd ház..egy bőrözés igencsak ráférne :lol: Ettől féltem. Az egy tizes. <_<
spzoli Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Ettől féltem. Az egy tizes. <_< sztem sehol sem fogsz ilyen kormányt találni hibátlant...elég öregek már :lol:
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 sztem sehol sem fogsz ilyen kormányt találni hibátlant...elég öregek már <_< Tudom. Érdekel a dolog. Az enyém hibátlan, ha gondolod, megbeszélhetjük.
spzoli Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Tudom. Érdekel a dolog. Az enyém hibátlan, ha gondolod, megbeszélhetjük. írd le priviben h hogy szeretnéd, aztán megoldjuk <_<
gergolabs Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Tudom. Érdekel a dolog. Az enyém hibátlan, ha gondolod, megbeszélhetjük. Én is pont ilyen cserén gondolkodtam, csak abban nincs légzsák és ez visszatart.
daykiller Elküldve Május24, 2009 Elküldve Május24, 2009 Én is pont ilyen cserén gondolkodtam, csak abban nincs légzsák és ez visszatart. Én meg G Astra kormányt szeretnék. Lufis és multikormány. <_<
Recommended Posts