Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Régebb irtam, hogy 85 fokos termosztátot tennék a mostani 92 helyett. Valaki mond valami véleményt? Ugy vettem észre a 30 fokos melegben a 92 fokos termosztát sokacska...

Elküldve
Régebb irtam, hogy 85 fokos termosztátot tennék a mostani 92 helyett. Valaki mond valami véleményt? Ugy vettem észre a 30 fokos melegben a 92 fokos termosztát sokacska...

a véleményre én is kíváncsi lennék, mondjuk nekem nincs bajom a hőfokkal! <_<

Elküldve

Mihez sok? A motor üzemi hőfoka 92C, ez alatt járatva jobban kopik, és többet fogyaszt. Ha a melegben nem tudja tartani a 92C-t, hanem melegebb a motor, akkor inkább a hűtásen kell javítani, pl. kimosni és vízkőmentesíteni a hűtőt, nagynyomású mosóval a hűtő lamellái közül kipucolni a bogár és egyéb maradványokat, megnézni, hogy a hűtőmaszkban nincs-e benne a téli betét...

Elküldve
Mihez sok? A motor üzemi hőfoka 92C, ez alatt járatva jobban kopik, és többet fogyaszt. Ha a melegben nem tudja tartani a 92C-t, hanem melegebb a motor, akkor inkább a hűtásen kell javítani, pl. kimosni és vízkőmentesíteni a hűtőt, nagynyomású mosóval a hűtő lamellái közül kipucolni a bogár és egyéb maradványokat, megnézni, hogy a hűtőmaszkban nincs-e benne a téli betét...

Menetközben tartja a 92. Ellenben nagyon hamar felkúszik 98-ra. A téli betét az valami gyári cucc?

Elküldve
Megvan az íméled teee. :lol:

Délután csinázok nagygelbontású képet. <_<

Szemből fotózzam vagy kicsit oldalról? :lol:

Ahogy jobban tetszik...de végülis a galériádból is leszedhetek egyet. Csinálj egyet ahogy jobb, aztán küldjed. :lol:

Elküldve

Sziasztok.

Astra F hez keresek három küllős kormánykereket. Ha esetleg van valakinek elfekvőben.

Akár adok érte egy hibátlan lufis kormányt.

Üdv.

Elküldve
Menetközben tartja a 92. Ellenben nagyon hamar felkúszik 98-ra. A téli betét az valami gyári cucc?

Az aláirásomban van pár kép, köztük van arról a betétről is - most csináltam, csak neked <_< . Az egyik képen megpróbáltam oda tenni ahol volt, persze a maszk mögött, eredetileg. Lehet, hogy neked nincs ott, már többen irták, hogy nincs nekik. Ha fent van akkor az alsó két rács között engedi át a levegőt a többit takarja.

Elküldve
elcserélem bal hátsó caravan fészlift elötti lámpára, vagy a lufis kormányra <_<

Lámpám nincs. :lol:

Kormányom igen.

Elküldve
és esetleg van lufid ami szép? <_<

Mi van?

Lufim is van, felfujhatod. :lol: :lol:

A lufis kormányom hibátlan. De nekem a háromküllős jobban tetszik.

Elküldve
Mi van?

Lufim is van, felfujhatod. <_< :lol:

A lufis kormányom hibátlan. De nekem a háromküllős jobban tetszik.

úgyértem h a lufis kormányba való lufid van e...de akkor kompletten akarod cserélni? azt tudod h a 3küllős nem lufis ugye? :lol:

Elküldve
úgyértem h a lufis kormányba való lufid van e...de akkor kompletten akarod cserélni? azt tudod h a 3küllős nem lufis ugye? <_<

Igen, tudom.

Ez komplett, benn van az autómban. Láthatok egy képet róla?

Elküldve
Igen, tudom.

Ez komplett, benn van az autómban. Láthatok egy képet róla?

most a raktárban van...ami nem a szomszéd ház..egy bőrözés igencsak ráférne <_<

Elküldve
sztem sehol sem fogsz ilyen kormányt találni hibátlant...elég öregek már <_<

Tudom. Érdekel a dolog. Az enyém hibátlan, ha gondolod, megbeszélhetjük.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.