Reeckatee Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Régebb irtam, hogy 85 fokos termosztátot tennék a mostani 92 helyett. Valaki mond valami véleményt? Ugy vettem észre a 30 fokos melegben a 92 fokos termosztát sokacska... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Régebb irtam, hogy 85 fokos termosztátot tennék a mostani 92 helyett. Valaki mond valami véleményt? Ugy vettem észre a 30 fokos melegben a 92 fokos termosztát sokacska... a véleményre én is kíváncsi lennék, mondjuk nekem nincs bajom a hőfokkal! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Régebb irtam, hogy 85 fokos termosztátot tennék a mostani 92 helyett. Valaki mond valami véleményt? Ugy vettem észre a 30 fokos melegben a 92 fokos termosztát sokacska... Mihez sok? A motor üzemi hőfoka 92C, ez alatt járatva jobban kopik, és többet fogyaszt. Ha a melegben nem tudja tartani a 92C-t, hanem melegebb a motor, akkor inkább a hűtásen kell javítani, pl. kimosni és vízkőmentesíteni a hűtőt, nagynyomású mosóval a hűtő lamellái közül kipucolni a bogár és egyéb maradványokat, megnézni, hogy a hűtőmaszkban nincs-e benne a téli betét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Mihez sok? A motor üzemi hőfoka 92C, ez alatt járatva jobban kopik, és többet fogyaszt. Ha a melegben nem tudja tartani a 92C-t, hanem melegebb a motor, akkor inkább a hűtásen kell javítani, pl. kimosni és vízkőmentesíteni a hűtőt, nagynyomású mosóval a hűtő lamellái közül kipucolni a bogár és egyéb maradványokat, megnézni, hogy a hűtőmaszkban nincs-e benne a téli betét... Menetközben tartja a 92. Ellenben nagyon hamar felkúszik 98-ra. A téli betét az valami gyári cucc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Megvan az íméled teee. :lol: Délután csinázok nagygelbontású képet. <_< Szemből fotózzam vagy kicsit oldalról? :lol: Ahogy jobban tetszik...de végülis a galériádból is leszedhetek egyet. Csinálj egyet ahogy jobb, aztán küldjed. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Sziasztok. Astra F hez keresek három küllős kormánykereket. Ha esetleg van valakinek elfekvőben. Akár adok érte egy hibátlan lufis kormányt. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Sziasztok. Astra F hez keresek három küllős kormánykereket. Ha esetleg van valakinek elfekvőben. Akár adok érte egy hibátlan lufis kormányt. Üdv. Ilyet keresel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Ilyet keresel? Nem egészen. Ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Szerintem keresed meg Rattesid Dinit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Menetközben tartja a 92. Ellenben nagyon hamar felkúszik 98-ra. A téli betét az valami gyári cucc? Az aláirásomban van pár kép, köztük van arról a betétről is - most csináltam, csak neked <_< . Az egyik képen megpróbáltam oda tenni ahol volt, persze a maszk mögött, eredetileg. Lehet, hogy neked nincs ott, már többen irták, hogy nincs nekik. Ha fent van akkor az alsó két rács között engedi át a levegőt a többit takarja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Szerintem keresed meg Rattesid Dinit.... Hol találom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Hol találom? elcserélem bal hátsó caravan fészlift elötti lámpára, vagy a lufis kormányra <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 elcserélem bal hátsó caravan fészlift elötti lámpára, vagy a lufis kormányra <_< Lámpám nincs. :lol: Kormányom igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Lámpám nincs. :lol: Kormányom igen. és esetleg van lufid ami szép? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Hol találom? Mondjuk a fórum userek között! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 és esetleg van lufid ami szép? <_< Mi van? Lufim is van, felfujhatod. :lol: :lol: A lufis kormányom hibátlan. De nekem a háromküllős jobban tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Mi van? Lufim is van, felfujhatod. <_< :lol: A lufis kormányom hibátlan. De nekem a háromküllős jobban tetszik. úgyértem h a lufis kormányba való lufid van e...de akkor kompletten akarod cserélni? azt tudod h a 3küllős nem lufis ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 úgyértem h a lufis kormányba való lufid van e...de akkor kompletten akarod cserélni? azt tudod h a 3küllős nem lufis ugye? <_< Igen, tudom. Ez komplett, benn van az autómban. Láthatok egy képet róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Igen, tudom. Ez komplett, benn van az autómban. Láthatok egy képet róla? most a raktárban van...ami nem a szomszéd ház..egy bőrözés igencsak ráférne <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 most a raktárban van...ami nem a szomszéd ház..egy bőrözés igencsak ráférne :lol: Ettől féltem. Az egy tizes. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Ettől féltem. Az egy tizes. <_< sztem sehol sem fogsz ilyen kormányt találni hibátlant...elég öregek már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 sztem sehol sem fogsz ilyen kormányt találni hibátlant...elég öregek már <_< Tudom. Érdekel a dolog. Az enyém hibátlan, ha gondolod, megbeszélhetjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Tudom. Érdekel a dolog. Az enyém hibátlan, ha gondolod, megbeszélhetjük. írd le priviben h hogy szeretnéd, aztán megoldjuk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Tudom. Érdekel a dolog. Az enyém hibátlan, ha gondolod, megbeszélhetjük. Én is pont ilyen cserén gondolkodtam, csak abban nincs légzsák és ez visszatart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Én is pont ilyen cserén gondolkodtam, csak abban nincs légzsák és ez visszatart. Én meg G Astra kormányt szeretnék. Lufis és multikormány. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts