spzoli Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Srácok.... Találtam 1 olyan videót. NÉZZÉTEK MEG Megkérdeztem a gyerektől, hogy ezt hogy csinálja....és valóban milyen a mocija a gépnek. Azt mondta hogy 92es 60 lovas a gép.Azt mondta hgy meg lehet vele csinálni csak jól kell váltani...Gyárilag a végsebessége nem 150? <_< :lol: :lol: szerintem ez nem megy annyival mint amennyit a mutató mutat..legalábbis túl lassan mennek a fák, meg a környezet. sztem... Már nem azért, hogy kötekedjek, de amikor a kamerával az utat veszi akkor kábé 100-120-ra tippelném, hiába mutat az 170-et. Neki nem 10-et csal az óra. :lol: hh ilyen gyors vagy korán reggel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 szerintem ez nem megy annyival mint amennyit a mutató mutat..legalábbis túl lassan mennek a fák, meg a környezet. sztem... hh ilyen gyors vagy korán reggel? :lol: Kábé ugyanazt írtad le mint én. :lol: Gyors vagyok, ez van, futóművek házit kell csinálnom, nem szarakodhatok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Kábé ugyanazt írtad le mint én. :lol: Gyors vagyok, ez van, futóművek házit kell csinálnom, nem szarakodhatok. <_< mégis egyébcsevegsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Nekem is az volt az első benyomásom, hogy jóval többet mutat az órája. Azt a kanyart pl. nem vette volna be ilyen lazán 180ról, plusz nem kamerázgat ilyen lazán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 mégis egyébcsevegsz <_< Ez még belefér. Hétfőn 2-ig kell leadni a féket meg a futóművet is, szal van tennivalóm. Amúgy lehet hogy más W számú óra van benne, aminek más a sebességmérő áttétele, azért mutat többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Srácok.... Találtam 1 olyan videót. NÉZZÉTEK MEG Megkérdeztem a gyerektől, hogy ezt hogy csinálja....és valóban milyen a mocija a gépnek. Azt mondta hogy 92es 60 lovas a gép.Azt mondta hgy meg lehet vele csinálni csak jól kell váltani...Gyárilag a végsebessége nem 150? <_< :lol: :lol: Szóljál már neki hogy cseréljen termosztátot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Srácok.... Találtam 1 olyan videót. NÉZZÉTEK MEG Megkérdeztem a gyerektől, hogy ezt hogy csinálja....és valóban milyen a mocija a gépnek. Azt mondta hogy 92es 60 lovas a gép.Azt mondta hgy meg lehet vele csinálni csak jól kell váltani...Gyárilag a végsebessége nem 150? <_< :lol: :lol: Mondom mielőtt kicseréltem a műszeregységet, a régi óra szerint én is mentem 185-el pályán. Most az újat visszaállítottam csak úgy sacperkábé, ezzel meg 150-el ami sokkal reálísabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Ez még belefér. Hétfőn 2-ig kell leadni a féket meg a futóművet is, szal van tennivalóm. Amúgy lehet hogy más W számú óra van benne, aminek más a sebességmérő áttétele, azért mutat többet. Az útszéljelzők alapján lehetne számolni sebességet. Úgy tudom, hogy 50 méterenként vannak lerakva. Tehát egy megközelítő értéket lehetne számolni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Az útszéljelzők alapján lehetne számolni sebességet. Úgy tudom, hogy 50 méterenként vannak lerakva. Tehát egy megközelítő értéket lehetne számolni. :lol: Már ahol megvan mindegyik. :lol: Vagy ha a útépítők be voltak nyomva mint a rajzszög, és nem 50, hanem 20 méterenként rakták őket. Szóval ha 230-jön ki akkor gyanakodjak? <_< :lol: De különben holnap kipróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Nekem is az volt az első benyomásom, hogy jóval többet mutat az órája. Azt a kanyart pl. nem vette volna be ilyen lazán 180ról, plusz nem kamerázgat ilyen lazán. ..és az állatkák is elmásztak volna a kanyarban félelmükben. :lol: Mondom mielőtt kicseréltem a műszeregységet, a régi óra szerint én is mentem 185-el pályán. Most az újat visszaállítottam csak úgy sacperkábé, ezzel meg 150-el ami sokkal reálísabb. Ez utóbbi sokkal hihetőbb. Nem is ment a fejembe, hogy egy Caravan hogy a túróba mehet annyival gyorsabban mint az ötajtós ugyanolyan motorral!? 140-ig már én is mertem vele "gyorsulni", de azt is nyögvenyelősen, hosszasan érte el és elfogyott az út meg a bátorságom is...180-nál már nem is maradnának az úton a kerekei, képtelenség lenne vele haladni, felborulna..legalábbis az enyém..életveszély, én már féltem benne, és nem a sebesség végett hanem ahogy mozog az úton. Lehet hogy futóműves a kocsim? - mondjuk szok valami koporászni elöl, még mindig nem találtam meg hogy mi <_< ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Az útszéljelzők alapján lehetne számolni sebességet. Úgy tudom, hogy 50 méterenként vannak lerakva. Tehát egy megközelítő értéket lehetne számolni. :lol: Igen, ~50 méterenként vannak letéve és épp nincs 3 másodperc 2 karó közt 80-85 km/h-s sebességnél.. :lol: Vagy ha az útépítők be voltak nyomva mint a rajzszög, és nem 50, hanem 20 méterenként rakták őket. Az a 20 méter kicsit túlzás de, hogy be vannak b&szva az előferdül esetenként, vagy szinte sokszor.. <_< Tegnap még én is megittam egy kőbányait este, mit ne mondjak rendesen megártott, nem a 16 órás műszakból maradt fáradtságtól ájultam el... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Tegnap még én is megittam egy kőbányait este, mit ne mondjak rendesen megártott, nem a 16 órás műszakból maradt fáradtságtól ájultam el... :lol: :lol: <_< ezért kell gyakorolni...nekem is a kezemben volt a kulcs, de csak azért mert rohadt meleg volt, és muszáj volt vmivel lehűteni magam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 az én videómban 150el mentem a közepe felé, nemtudom vannak e fák a videón <_< de ez gyári váltó km óra stb. és 10et csal legalábbis útszéli mérők szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Srácok.... Találtam 1 olyan videót. NÉZZÉTEK MEG Megkérdeztem a gyerektől, hogy ezt hogy csinálja....és valóban milyen a mocija a gépnek. Azt mondta hogy 92es 60 lovas a gép.Azt mondta hgy meg lehet vele csinálni csak jól kell váltani...Gyárilag a végsebessége nem 150? :lol: :lol: :lol: Egy végsebesség teszthez miért kell "jól váltani" ? 5-ösben kinyomja a szemét, és megvárja meddig megy fel a mutató, nem mindegy hogy hogy teszi be 5-be? :lol: :lol: Amúgy meg, ahogy ez megy annyival, úgy sztem a ribi is tud, de nem szedem szét a műszeregységet megint, csak azért hogy feljebb tegyem a mutatót :) :D Amúgy 0:40-nél mintha világítana valami a jelzőfények közül jobb oldalt. Valaki felismeri mizaz? <_< (ha őt kérdezném biztos azt mondaná hogy behúzva hagyta a kéziféket, de azt tom hogy a másik oldalon van :lol: ) mitök az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Srácok.... Találtam 1 olyan videót. NÉZZÉTEK MEG Megkérdeztem a gyerektől, hogy ezt hogy csinálja....és valóban milyen a mocija a gépnek. Azt mondta hogy 92es 60 lovas a gép.Azt mondta hgy meg lehet vele csinálni csak jól kell váltani...Gyárilag a végsebessége nem 150? <_< :lol: :lol: Szerintem meg tökre nem váltóméretes gumi lehetett rajta. Én is csináltam a kilométeróráról fotót,hogy 200-at mutat de ott már oda kellett figyelni rendesen. ( a Rekordommal nem az Astrával) Ez meg videózik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Szerintem meg tökre nem váltóméretes gumi lehetett rajta. Én is csináltam a kilométeróráról fotót,hogy 200-at mutat de ott már oda kellett figyelni rendesen. ( a Rekordommal nem az Astrával) Ez meg videózik. <_< az astra vinné simán a 200at nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 az astra vinné simán a 200at nem? Biztosan vinné. :lol: De nem gyorsan akarok vele menni hanem messzire. <_< Előbb pucoltuk ki az alapjárati mocit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Amúgy 0:40-nél mintha világítana valami a jelzőfények közül jobb oldalt. Valaki felismeri mizaz? <_< (ha őt kérdezném biztos azt mondaná hogy behúzva hagyta a kéziféket, de azt tom hogy a másik oldalon van :lol: ) mitök az? Szerintem ködlámpa. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 SOS! Valaki akinek van ilyen progija küldjön legyen szíves képet kuplungról, váltóról, diffiről, féltengelyről, robbantottat. csizsek.adam@gmail.com Ezer köszönet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 ..és az állatkák is elmásztak volna a kanyarban félelmükben. :lol: Ez utóbbi sokkal hihetőbb. Nem is ment a fejembe, hogy egy Caravan hogy a túróba mehet annyival gyorsabban mint az ötajtós ugyanolyan motorral!? 140-ig már én is mertem vele "gyorsulni", de azt is nyögvenyelősen, hosszasan érte el és elfogyott az út meg a bátorságom is...180-nál már nem is maradnának az úton a kerekei, képtelenség lenne vele haladni, felborulna..legalábbis az enyém..életveszély, én már féltem benne, és nem a sebesség végett hanem ahogy mozog az úton. Lehet hogy futóműves a kocsim? - mondjuk szok valami koporászni elöl, még mindig nem találtam meg hogy mi :lol: ? Hát nekem sem volt valami stabil padlónál a caraván. Lehet ültetni kéne, túl magas. :lol: Egy végsebesség teszthez miért kell "jól váltani" ? 5-ösben kinyomja a szemét, és megvárja meddig megy fel a mutató, nem mindegy hogy hogy teszi be 5-be? :lol: :lol: Amúgy meg, ahogy ez megy annyival, úgy sztem a ribi is tud, de nem szedem szét a műszeregységet megint, csak azért hogy feljebb tegyem a mutatót :) :D Amúgy 0:40-nél mintha világítana valami a jelzőfények közül jobb oldalt. Valaki felismeri mizaz? <_< (ha őt kérdezném biztos azt mondaná hogy behúzva hagyta a kéziféket, de azt tom hogy a másik oldalon van :lol: ) mitök az? Nekem 5-be csak 135-el ment, nem gyorsult tovább, vissza 4, akkor felment 150-ig, felváltás, és akkor már tartotta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Szerintem ködlámpa. <_< Szerintem is az, abban a sarokban nincs más sárga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 SOS! Valaki akinek van ilyen progija küldjön legyen szíves képet kuplungról, váltóról, diffiről, féltengelyről, robbantottat. csizsek.adam@gmail.com Ezer köszönet. <_< Ezt megoldottam már. Thx spzoli. :lol: c16se Nem rossz áron, aki esetleg ilyet tervezgetne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Ezt megoldottam már. Thx spzoli. :lol: c16se Nem rossz áron, aki esetleg ilyet tervezgetne. :lol: nincs mit... megkéri az árát...bár adok cserébe egy 30e érő NEt akkor nem rossz biznisz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 egyenlőre a hentes darabolja fel a kicsi kacsódat :lol: egyelöre :D Nahát! Ekkora hibát vétettem!? :lol: :lol: ...pedig nem akarok "megNovyy-sodni" :lol: Na, de hányan irják azt hogy "muszáj" a magyarok közül is!? :lol: - azokra nem szólnak rá, nahát! <_< De értékelem az épitő kritikát, megjegyzem. Köszönöm! nem b@sztatásból írtam, de most h mondod, a muszályért is szoktam szólni h az biza j Értem én! Igazad van, én meg ezt a szót használom/irom rendszeresen hibásan, ezek szerint, és köszi hogy figyelmeztettél rá! :lol: Nem lehetünk tökéletesek, de törekedni kell rá! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Értem én! Igazad van, én meg ezt a szót használom/irom rendszeresen hibásan, ezek szerint, és köszi hogy figyelmeztettél rá! <_< Nem lehetünk tökéletesek, de törekedni kell rá! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts