Novy Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 sanci vettem szilikonzsírt. 410Ft volt egy tubussal, ami 60 grammos. egy csppet rátettem egy kis vatás arctisztítóra, és azzal átkentem egy díszlecet, meg az aksit félbe. eddig nagyon tetszik ez a cucc <_< rezgésmentesítés az enyémre se ártana, hátsó az nagyon csörög... de majd megoldom, tápiószecsősen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Jó drága volt, én 315-ért vettem 100 grammosat.. :lol: Ugye, hogy szinte csodákat tud művelni? :lol: :lol: Viszont a port is a cimbijének tartja.. <_< Egyszerű a dolog, 4-es habszivacs akármi (vagy mi a nyüh -nekem radiátor-hőtükörből lett megcsinálva) plusz 2 oldalú ragasztószalag, némi vagdalás, mehet fel a helyére és elhalkul. :lol: Nem figyelted még az enyémet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Küldjek egy rezgésmentesített első-hátsót? <_< Feliratozatlan de nincs szinkronizálva sem, afféle "néma-film" :lol: :lol: :lol: ) Nem kell, köszi. Ennyit talán kibír már. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Nem kell, köszi. Ennyit talán kibír már. :lol: Ha meg mégsem, arra az időre esetleg egy kis fekete cigcalag ráhullhatna körbe :lol: Nem rossz ha van rendszámkereted, de mégjobb ha nem hagyod el előtte a rendszámot <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Ha meg mégsem, arra az időre esetleg egy kis fekete cigcalag ráhullhatna körbe :lol: Nem rossz ha van rendszámkereted, de mégjobb ha nem hagyod el előtte a rendszámot :lol: Csak ennyire van eltörve. :lol: Így néz ki rendszámmal. :lol: Igaz jobb oldalt mindig ki szokott nyílni a patent. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Jó drága volt, én 315-ért vettem 100 grammosat.. :lol: Ugye, hogy szinte csodákat tud művelni? :lol: :lol: Viszont a port is a cimbijének tartja.. <_< Egyszerű a dolog, 4-es habszivacs akármi (vagy mi a nyüh -nekem radiátor-hőtükörből lett megcsinálva) plusz 2 oldalú ragasztószalag, némi vagdalás, mehet fel a helyére és elhalkul. :lol: Nem figyelted még az enyémet? :lol: hol mi mennyi és miért, dehát itt minden drágább tudjátok :lol: nekem magában a keretben lóg a rendszámtábla, szóval kétmegoldás. 1. tápiószecső féle kétoldalas ragasztóval felkenem és vissz lát. 2. szétszedem a keretet, megnyomom melegragasztóval, gyorsan visszarokom a rendszámot, aztán arra is melegragasztó, és fel a keret. második megoldás azé szimpatikusabb, mert a keretem, a kocsihoz van igazítva szín szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Csak ennyire van eltörve. :lol: Így néz ki rendszámmal. :lol: Igaz jobb oldalt mindig ki szokott nyílni a patent. <_< azért ez vicc, hogy nem tudsz tenni rá egy normálisat :lol: adnék neked ha járnál errefelé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Csak ennyire van eltörve. :lol: Így néz ki rendszámmal. :lol: Igaz jobb oldalt mindig ki szokott nyílni a patent. :lol: Jah, jólvan <_< nekem olyan gyökérül tört el a keret hogy pont ki akart borulni belőle :lol: :lol: Arra inkább toltam némi ragacsot, minthogy elhagyjam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 hol mi mennyi és miért, dehát itt minden drágább tudjátok :lol: nekem magában a keretben lóg a rendszámtábla, szóval kétmegoldás. 1. tápiószecső féle kétoldalas ragasztóval felkenem és vissz lát. 2. szétszedem a keretet, megnyomom melegragasztóval, gyorsan visszarokom a rendszámot, aztán arra is melegragasztó, és fel a keret. második megoldás azé szimpatikusabb, mert a keretem, a kocsihoz van igazítva szín szerint. Nekem is a hátsó zörög, de nagyon. Olyan mintha csak középen lenne fogatva, vagy ez tényleg így van? :lol: Néha idegesít, hogy jár a motor, közben meg rezeg a rendszámkeret. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Mit sz@ roztok??? Meg kell fúrni a rendszámot és önmetszős csavarrral feltenni. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 4-5 éves aksi, kicsit megpucoltam... :lol: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=ca9abf68b...&aid=150447 Mit sz@ roztok??? Meg kell fúrni a rendszámot és önmetszős csavarrral feltenni. <_< :lol: de az üvegnél nem? :lol: egyébként lehet a végén nekem is az lesz, hogy átfúrom, és becsavarozom keret nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 4-5 éves aksi, kicsit megpucoltam... :lol: Nekem az van az akkura írva,hogy gyártási év: 2000. 08. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Nekem az van az akkura írva,hogy gyártási év: 2000. 08. <_< az jól bírja. egyébként ez minimum 4 éves, mert 3 éve van itt a kocsi, és már ez volt benne, szóval lehet ez is régebbi, de 4 év az tuti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Nekem is a hátsó zörög, de nagyon. Olyan mintha csak középen lenne fogatva, vagy ez tényleg így van? :lol: Néha idegesít, hogy jár a motor, közben meg rezeg a rendszámkeret. <_< Mert te még nem tetted meg a lépést amit először haver wartburgján csináltam amikor a zenét belealkottam. Bringa gumibelső félbehajt-4-6 helyen alányomkod, és tök jól kitámasztja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Srácok! Mi fene van a gépemmel? <_< Egyszer van net, máskor meg nincs...csak úgy gondolja magát, és nincs netem....ha újraindítom a gépet, akkor megint van net, de csak egy darabig :lol: Van valakinek ötlete? Vagy ez nem az a busz? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Srácok! Mi fene van a gépemmel? <_< Egyszer van net, máskor meg nincs...csak úgy gondolja magát, és nincs netem....ha újraindítom a gépet, akkor megint van net, de csak egy darabig :lol: Van valakinek ötlete? Vagy ez nem az a busz? :lol: Ez egy autókkal foglalkozó fórum, úgyhogy szerintem vagy villogtasd ki a hibakódot, vagy próbálj meg gyújtáskábeleket mozgatni :lol: :D Amúgy visszakérdezek, géphiba, vagy szolgáltatói hiba? Az is lehet hogy (ha dróton kapod) a kábölmodem haldoklik vagy elég sok bármi... Wifizel? vagy asztali gép? vagy... vagy itt van Day, majd ő megaszongya az okosat :lol: :) Én meg offolok itt magamban tovább :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Ez egy autókkal foglalkozó fórum, úgyhogy szerintem vagy villogtasd ki a hibakódot, vagy próbálj meg gyújtáskábeleket mozgatni :lol: :lol: Amúgy visszakérdezek, géphiba, vagy szolgáltatói hiba? Az is lehet hogy (ha dróton kapod) a kábölmodem haldoklik vagy elég sok bármi... Wifizel? vagy asztali gép? vagy... vagy itt van Day, majd ő megaszongya az okosat <_< :lol: Én meg offolok itt magamban tovább :lol: :lol: :) Kábelmodem...asztali gép. Nem hiszem, hogy szolgáltató hiba, mert ha újra índittom a gépet, akkor jó egy darabig...most megint jó, de már várom mikor mondja azt hogy nem elérhető :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Kábelmodem...asztali gép. Nem hiszem, hogy szolgáltató hiba, mert ha újra índittom a gépet, akkor jó egy darabig...most megint jó, de már várom mikor mondja azt hogy nem elérhető <_< mit villog a modem?? ha a szolgáltató szar, akkor azt jelzi a modemed :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 mit villog a modem?? ha a szolgáltató szar, akkor azt jelzi a modemed :lol: Úgy villog mint álltalába....Remélem nem a gép, mert 3 hónapos, és 190 ezerbe fájt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Kábelmodem...asztali gép. Nem hiszem, hogy szolgáltató hiba, mert ha újra índittom a gépet, akkor jó egy darabig...most megint jó, de már várom mikor mondja azt hogy nem elérhető <_< Sajátgép ikonra jobb klikk, tulajdonságok. Hardver fül, ott lesz egy olyan hogy Eszközkezelő. Rányomsz. Hálózati kártyák fát kinyitod, megkeresed a hálókártyád, amin a net van, jobb klikk, tulajdonságok. Aztán elvileg van neked is egy olyan fül abban az ablakban, hogy Speciális. Ott kiválasztod hogy Adathordozó típusa. Ha nincs ilyen, akkor a bal oldali listában addig keresgetsz, amíg a jobb oldali menüben nem jelennek meg olyanok hogy 10Base TX, 100Base TX Half-Duplex, stb. Nézegesd meg hogy melyikben vannak ilyen opciók. Ha megvan, akkor nyomj rá arra, hogy 100Base TX Full-Duplex, vagy ilyesmi, ha magyarul írja ki, akkor 100Base TX Teljes irányú. Okézd le, mindegyik ablakot, meg kell szűnnie a netkapcsolatnak aztán újra üzemelnie kell. Ettől meg kell, hogy javuljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Sajátgép ikonra jobb klikk, tulajdonságok. Hardver fül, ott lesz egy olyan hogy Eszközkezelő. Rányomsz. Hálózati kártyák fát kinyitod, megkeresed a hálókártyád, amin a net van, jobb klikk, tulajdonságok. Aztán elvileg van neked is egy olyan fül abban az ablakban, hogy Speciális. Ott kiválasztod hogy Adathordozó típusa. Ha nincs ilyen, akkor a bal oldali listában addig keresgetsz, amíg a jobb oldali menüben nem jelennek meg olyanok hogy 10Base TX, 100Base TX Half-Duplex, stb. Nézegesd meg hogy melyikben vannak ilyen opciók. Ha megvan, akkor nyomj rá arra, hogy 100Base TX Full-Duplex, vagy ilyesmi, ha magyarul írja ki, akkor 100Base TX Teljes irányú. Okézd le, mindegyik ablakot, meg kell szűnnie a netkapcsolatnak aztán újra üzemelnie kell. Ettől meg kell, hogy javuljon. Aha...Ezt nevezem leírásnak <_< No...próba Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 sanci vettem szilikonzsírt. 410Ft volt egy tubussal, ami 60 grammos. egy csppet rátettem egy kis vatás arctisztítóra, és azzal átkentem egy díszlecet, meg az aksit félbe. eddig nagyon tetszik ez a cucc :lol: rezgésmentesítés az enyémre se ártana, hátsó az nagyon csörög... de majd megoldom, tápiószecsősen :lol: Miért nem szóltál, van itthon egy tubus vazelinem az is jó rá. Őőőő....izéééé, egyszer ki volt repedve a sarkam azt kenegettem vele. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Miért nem szóltál, van itthon egy tubus vazelinem az is jó rá. Őőőő....izéééé, egyszer ki volt repedve a sarkam azt kenegettem vele. <_< Ezt miért nem hiszem el? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Miért nem szóltál, van itthon egy tubus vazelinem az is jó rá. Őőőő....izéééé, egyszer ki volt repedve a sarkam azt kenegettem vele. <_< :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) a posta több lett volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Sajátgép ikonra jobb klikk, tulajdonságok. Hardver fül, ott lesz egy olyan hogy Eszközkezelő. Rányomsz. Hálózati kártyák fát kinyitod, megkeresed a hálókártyád, amin a net van, jobb klikk, tulajdonságok. Aztán elvileg van neked is egy olyan fül abban az ablakban, hogy Speciális. Ott kiválasztod hogy Adathordozó típusa. Ha nincs ilyen, akkor a bal oldali listában addig keresgetsz, amíg a jobb oldali menüben nem jelennek meg olyanok hogy 10Base TX, 100Base TX Half-Duplex, stb. Nézegesd meg hogy melyikben vannak ilyen opciók. Ha megvan, akkor nyomj rá arra, hogy 100Base TX Full-Duplex, vagy ilyesmi, ha magyarul írja ki, akkor 100Base TX Teljes irányú. Okézd le, mindegyik ablakot, meg kell szűnnie a netkapcsolatnak aztán újra üzemelnie kell. Ettől meg kell, hogy javuljon. Ilyet találtam, hogy 1000Mbps/full Duplex...erre ok? http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=240536 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts