szobikari Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Nah jólvan kiröhögtem magam... megyek vissza tanulni :lol: :lol: :lol: Mi jót tanulsz? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Mi jót tanulsz? <_< semmit, mert állandóan visszalépek a fórumra :lol: :lol: amúgy technológiai tervezést kéne, deh... áhhh... francba az egésszel... csak megőrít. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 semmit, mert állandóan visszalépek a fórumra :lol: :lol: amúgy technológiai tervezést kéne, deh... áhhh... francba az egésszel... csak megőrít. <_< nyomassá anyagismeretet, nekem azt kéne, de még jegyzetem sincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 nyomassá anyagismeretet, nekem azt kéne, de még jegyzetem sincs :lol: De nem választhatok mert csak ebből az egy tantárgyból kell vizsgáznom holnap :lol: :lol: a többi már megvan csak ez a tanár eddig 2x úgy gondolta hogy sz.patja még egy kicsit a 3 hülyegyereket (én + 2 oszt társam) úgyhogy futtat velünk egy harmadik kört is. Vágesz hogy 2 éve leszóbeliztem neki 3-asra, oszt társam 4-esre és ezek után még egyszer meghúzott írásbelin? :lol: :lol: imááádom azt a nőt... <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 De nem választhatok mert csak ebből az egy tantárgyból kell vizsgáznom holnap :lol: :lol: a többi már megvan csak ez a tanár eddig 2x úgy gondolta hogy sz.patja még egy kicsit a 3 hülyegyereket (én + 2 oszt társam) úgyhogy futtat velünk egy harmadik kört is. Vágesz hogy 2 éve leszóbeliztem neki 3-asra, oszt társam 4-esre és ezek után még egyszer meghúzott írásbelin? :lol: :lol: imááádom azt a nőt... <_< :lol: A vizsga előtt húzd meg, és akkor no problem! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 A vizsga előtt húzd meg, és akkor no problem! :lol: :lol: a 60 éve feletti szőröslábú, diákevő, nagymamák valahogy nem jönnek be. Különben meg van aki tiltakozna :lol: <_< bár aztmondta ha nem megyek át nem áll szóba velem... de ezt a megoldási javaslatot még nem dobtam fel neki :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 a 60 éve feletti szőröslábú, diákevő, nagymamák valahogy nem jönnek be. Különben meg van aki tiltakozna <_< bár aztmondta ha nem megyek át nem áll szóba velem... de ezt a megoldási javaslatot még nem dobtam fel neki :lol: :lol: :lol: Garga Pitics bácsi megmondta anno a Macskajaj-ban ( aki nem látta, annak kötelező darab! ): "Gusztus... Gusztus dolga az egész..." :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Nah jólvan kiröhögtem magam... megyek vissza tanulni :lol: <_< :lol: Én is kéne nyomassam anatómiából a légzőrendszert mert 2 drb óra mulva vizsga van...de vhogy a fórum érdekesebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Szerintetek ez mennyire mese? http://www.telostudor.hu/okonet/booster.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Szerintetek ez mennyire mese? http://www.telostudor.hu/okonet/booster.html 90%ban biztosan, de lehet h van az több is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Szerintetek ez mennyire mese? http://www.telostudor.hu/okonet/booster.html Nagyon <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Nagyon <_< Vajon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Vajon? De azért valljuk be elég fantáziával kell rendelkezni egy ilyen leíráshoz, hogy azért valakinek hiteles is lehessen, de amúgy badarság. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 De azért valljuk be elég fantáziával kell rendelkezni egy ilyen leíráshoz, hogy azért valakinek hiteles is lehessen, de amúgy badarság. <_< Olvastam, hogy volt akinek a 11 litres fogyiját 8-ra visszahozta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Olvastam, hogy volt akinek a 11 litres fogyiját 8-ra visszahozta. És akkor egy sokmilliárdos autógyárnak nem lenne érdeke a 11 lityis fogyit gyárilag 8-nak eladni? :lol: :lol: Szerintem nem kéne külön venni ezt a "csodát" hogyha télleg lenne értelme. :) (én meg azt olvastam hogy az anyatej rákkeltő :lol: :lol: ) attól igaz? :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 nekem ott kezdődött a furcsaság, hogy 1.6 hengerenkénti injektor, és 75 ló. most vagy nem jól olvastam, az ekezetek miatt, és központit írt, vagy nemtudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 nekem ott kezdődött a furcsaság, hogy 1.6 hengerenkénti injektor, és 75 ló. most vagy nem jól olvastam, az ekezetek miatt, és központit írt, vagy nemtudom. Ha a népítélő mesterre gondolsz akkor sztem meg se próbáld megérteni, írt mindent amit valaha is hallott <_< Nem kell megérteni, ne küzdj vele :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Ha a népítélő mesterre gondolsz akkor sztem meg se próbáld megérteni, írt mindent amit valaha is hallott <_< Nem kell megérteni, ne küzdj vele :lol: :lol: és !!! újjabb példa, hogy az 1.6os is összever :lol: :lol: vagy inkább ne adjunk a szavara? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Emy-nek küldtél emilt?? Jelezd neki, és utána pár héttel már meg lesz. Már nem az Emy-nek kell jelezni. Inkább itt próbálkozzál: opelklub@opelklub.hu Mackosajtnak kellett irni és már válaszolt is. Türelmem kéri, csak én türelmetlen vagyok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 és !!! újjabb példa, hogy az 1.6os is összever :lol: :lol: vagy inkább ne adjunk a szavara? az övére ne... keress valami hitelesebb forrást <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 hlf = hatlapfejű. óó köszi <_< Nem besz. új magy. ? ómagy-újmagy szótár küld.fénypost. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Nem besz. új magy. ? ómagy-újmagy szótár küld.fénypost. <_< :lol: hatlapfejű.... hosszú kiírni, de annyira általános, hogy én csak csavarnak hívom, és a többit nevezem meg, hogy 4szög vagy kör alakú nútos stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 (én meg azt olvastam hogy az anyatej rákkeltő <_< :lol: ) Angol tudósok kimutatták, hogy a sör is rákkeltő. 1 méter magasból leöntöttek 1 üveg hideg sörrel egy rákot és nyomban felkelt.. :lol: :lol: :lol: Mackosajtnak kellett irni és már válaszolt is. Türelmem kéri, csak én türelmetlen vagyok. :lol: Há'netürelmetlenkeggyé! Én asszem befizetés és aznapi jelzés után kb 1.5-2 héttel kaptam meg a kártyát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Angol tudósok kimutatták, hogy a sör is rákkeltő. 1 méter magasból leöntöttek 1 üveg hideg sörrel egy rákot és nyomban felkelt.. :lol: <_< :lol: Há'netürelmetlenkeggyé! Én asszem befizetés és aznapi jelzés után kb 1.5-2 héttel kaptam meg a kártyát. :lol: Engem a rendszámkeret érdekel jobban, mert csúnya az első, hogy el van törve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Engem a rendszámkeret érdekel jobban, mert csúnya az első, hogy el van törve. :lol: Küldjek egy rezgésmentesített első-hátsót? <_< Feliratozatlan de nincs szinkronizálva sem, afféle "néma-film" :lol: :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts