brezsó Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Meglestük, naon baba! :lol: Köszi, az autó nevében is! :lol: Azért tényleg "izén" néz ki ilyen magas gumikkal, de nekem megfelel <_< . Az elsőknél volt bibi a súlyokkal, mert súrolták a féknyerget, ezért kénytelen volt kivülre rakni őket ahol nem igazán mutatnak jól :lol: ...de majd löttyintek rá fekete festéket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 nem tudja véletlenül valaki, hogy az a omi lámpamagasságállító kapcsolója megegyezik-e az f astráéval? A Wagon R+-é biztosan jó. <_< Ha az O+Áé ránézésre ugyanaz akkor jó lesz az is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 "O+Áé" Bizonyára pihent napod volt, amit tréfarépa fogyasztással indítottál. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Bizonyára pihent napod volt, amit tréfarépa fogyasztással indítottál. :lol: pihentem mert a családdal voltam. De világos így is nem. <_< Wagonerét meg már raktam be Fastrába és múkodott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 pihentem mert a családdal voltam. De világos így is nem. <_< Wagonerét meg már raktam be Fastrába és múkodott. :lol: A wagonR+ indexkarja, ablaktörlőkarja, ködlámpa kapcsolói, magasságállító és még a tompított kapcsoló is belepasszol. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Alex! Neked kb mennyi időbe telt, mire megkaptad a tagsági kártyát és a rendszámkeretet? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 A Wagon R+-é biztosan jó. <_< Ha az O+Áé ránézésre ugyanaz akkor jó lesz az is. :lol: A wagonR+ indexkarja, ablaktörlőkarja, ködlámpa kapcsolói, magasságállító és még a tompított kapcsoló is belepasszol. :lol: köszi, remélem jó bele, mert sógorhoz jövő héten hoznak bontásra egy omit és úgy tudom a műszerfal még komplett. Ma kipattintottam a magasságállító helyén a vakfedelet és nicsak, ott van mögötte a stekker, motortérben a lámpák alatt gyanúsan sok a vezeték, némi turkálás, hoppá egy stekker, másikoldalon mégegy. Előkotortam a garázs mélyéről a hozzávaló motorokat így már csak a kapcsoló hiányzik és lesz magasságállítás, bár nem lenne szükséges, mert liftes a hátulja, de ha csak ennyibe kerül... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 A wagonR+ indexkarja, ablaktörlőkarja, ködlámpa kapcsolói, magasságállító és még a tompított kapcsoló is belepasszol. <_< Az IGNIS-é is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Alex! Neked kb mennyi időbe telt, mire megkaptad a tagsági kártyát és a rendszámkeretet? <_< Emy-nek küldtél emilt?? Jelezd neki, és utána pár héttel már meg lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Igen öregszem, és akkor mi van???? Majd leszel Te is idősebb, már ha megéled. Ha addig ki nem tekerem a nyakad. <_< :) Ennyire zavar? :lol: Vagy kapuzárási pánikod van? :D Ebként ma panelon voltam melózni, aztán kint az álványon dolgoztunk, és kijött egy egész jó nő( meg egy rakat gyerek. :lol: ) az egyik erkélyre, hogy levenném-e neki a bádogot, mert neki nem kell. Persze szívesen sec-perc, a bádog lent volt. Megköszönte, kérdezte: kávé, űccsi, vagy valami más? :lol: erre mielőtt kinyitottam volna a szám, megszólalt Feri bácsi egy szintel feljebbről: Hát egy fröccsöt szívesen meginnák! :lol: Na bammeg ilyenekkel dolgozom együtt. Tegnap meg Zöldmajorban voltunk ( szociális foglalkozató szellemi fogyatékosok részére) egész jól el lehetett beszélgetni a bentlakókkal csak amikor be kellett mennem vízért adtak rám ezek a barmok egy karszallagot, hogy tudják kit kell hazavinni a nap végén. :lol: Még az asszony is megkérdezte amikor hazajöttem, hogy simán kiengedtek a kapun? Engem itthon csak a kutya tisztel, de csak amikor a kaját kapja. B@@@@zdmeeeg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Emy-nek küldtél emilt?? Jelezd neki, és utána pár héttel már meg lesz. Már nem az Emy-nek kell jelezni. Inkább itt próbálkozzál: opelklub@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Már nem az Emy-nek kell jelezni. Inkább itt próbálkozzál! :lol: Mukoggy? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 okosságot valaki? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Mukoggy? <_< Javítottam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Javítottam! :lol: alapból nem volt mukoggy? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 alapból nem volt mukoggy? :lol: Előbb fordíccsad le nekem, hogy mi ez a mukoggy! :lol: Én már kinőttem abból a korból, hogy követni tudjam ezeket az új kifejezéseket. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Előbb fordíccsad le nekem, hogy mi ez a mukoggy! :lol: Én már kinőttem abból a korból, hogy követni tudjam ezeket az új kifejezéseket. <_< uri geller: egy, keto, harom, mukoggy (123műköggyééééé) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 uri geller: egy, keto, harom, mukoggy (123műköggyééééé) <_< Nem baj Kánten! Majd elmúlik! :lol: :lol: Nem is kérdeztem még a kori-tól, hogy létrejött-e a biznisz?! Megkaptad a zsét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Nem baj Kánten! Majd elmúlik! :lol: :lol: Nem is kérdeztem még a kori-tól, hogy létrejött-e a biznisz?! Megkaptad a zsét? majd csütörtökön találkozom Stefannal <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 okosságot valaki? <_< :lol: Ez egy idióta véleménye, szerintem kamu az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Ez egy idióta véleménye, szerintem kamu az egész. Én el sem olvastam, hányadék egy "munka". <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Sportkipuff dizilre??? Valaki valami okosat róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Ez egy idióta véleménye, szerintem kamu az egész. Én el sem olvastam, hányadék egy "munka". :lol: Ott van a heJesírása is... :lol: És ilyenek kezébe is adnak astrát... :lol: :lol: szegény ótó :lol: Sportkipuff dizilre??? Valaki valami okosat róla? Háá' nemtom. Valami szép krómozott végűt? :) 2naponta kipuff-vég mosni jó lehet :D Azon a caravanon amit bontottam anno' egy kétcsövű (amúgy egész szép) sportdob volt. Haver lekapta magának, a pizsóra, de 2 napig csak a kormot pucolta belőle, aztán a végén levágták magát a véget és az lett fölcsinálva egy másik dobra. Dizilre sztem hujeség :lol: <_< (only magánvélemény ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 okosságot valaki? <_< :lol: "a szoka"sos dolgoat kellet csere"lni; e"kszij,vizpumpa,ablakto"rlo",olaj" Nem keveset tud a csávókám héberül ... :lol: Na meg "0 év" használati idôtartam alatt 3 millió 400 ezer km....nem semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 "a szoka"sos dolgoat kellet csere"lni; e"kszij,vizpumpa,ablakto"rlo",olaj" Nem keveset tud a csávókám héberül ... :lol: Na meg "0 év" használati idôtartam alatt 3 millió 400 ezer km....nem semmi :) és: "hu"je barom voltam az e"kszijt nem csere"ltem ki 60000km uta"n azt 2 hengert a 4-est e"s a 2-est meg kellet ko"szo"ru"lni (nem occso 60000rongy plusz e"kszij" 60.000 rongyért télleg nem volt olcsó :lol: :D olajdefni Heh? :lol: :lol: ,2x benzincso" rallyza"s ko"zbe ablakto"rlo",e"go"k,genera"tor(visszapillanto tu"kro"t kellet csere"lni de leto"rtek ugy hogy arrol e"n is tehetek mert visszakapta a mocsok hogy beutatam egyet neki) Nah jólvan kiröhögtem magam... meek vissza tanulni :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts