brezsó Elküldve Május17, 2009 Elküldve Május17, 2009 Meglestük, naon baba! :lol: Köszi, az autó nevében is! :lol: Azért tényleg "izén" néz ki ilyen magas gumikkal, de nekem megfelel <_< . Az elsőknél volt bibi a súlyokkal, mert súrolták a féknyerget, ezért kénytelen volt kivülre rakni őket ahol nem igazán mutatnak jól :lol: ...de majd löttyintek rá fekete festéket. :lol:
rtomi Elküldve Május17, 2009 Elküldve Május17, 2009 nem tudja véletlenül valaki, hogy az a omi lámpamagasságállító kapcsolója megegyezik-e az f astráéval? A Wagon R+-é biztosan jó. <_< Ha az O+Áé ránézésre ugyanaz akkor jó lesz az is. :lol:
invictus Elküldve Május17, 2009 Elküldve Május17, 2009 "O+Áé" Bizonyára pihent napod volt, amit tréfarépa fogyasztással indítottál. <_<
rtomi Elküldve Május17, 2009 Elküldve Május17, 2009 Bizonyára pihent napod volt, amit tréfarépa fogyasztással indítottál. :lol: pihentem mert a családdal voltam. De világos így is nem. <_< Wagonerét meg már raktam be Fastrába és múkodott. :lol:
daykiller Elküldve Május17, 2009 Elküldve Május17, 2009 pihentem mert a családdal voltam. De világos így is nem. <_< Wagonerét meg már raktam be Fastrába és múkodott. :lol: A wagonR+ indexkarja, ablaktörlőkarja, ködlámpa kapcsolói, magasságállító és még a tompított kapcsoló is belepasszol. :lol:
daykiller Elküldve Május17, 2009 Elküldve Május17, 2009 Alex! Neked kb mennyi időbe telt, mire megkaptad a tagsági kártyát és a rendszámkeretet? <_<
Breki Elküldve Május17, 2009 Elküldve Május17, 2009 A Wagon R+-é biztosan jó. <_< Ha az O+Áé ránézésre ugyanaz akkor jó lesz az is. :lol: A wagonR+ indexkarja, ablaktörlőkarja, ködlámpa kapcsolói, magasságállító és még a tompított kapcsoló is belepasszol. :lol: köszi, remélem jó bele, mert sógorhoz jövő héten hoznak bontásra egy omit és úgy tudom a műszerfal még komplett. Ma kipattintottam a magasságállító helyén a vakfedelet és nicsak, ott van mögötte a stekker, motortérben a lámpák alatt gyanúsan sok a vezeték, némi turkálás, hoppá egy stekker, másikoldalon mégegy. Előkotortam a garázs mélyéről a hozzávaló motorokat így már csak a kapcsoló hiányzik és lesz magasságállítás, bár nem lenne szükséges, mert liftes a hátulja, de ha csak ennyibe kerül... :lol:
Reeckatee Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 A wagonR+ indexkarja, ablaktörlőkarja, ködlámpa kapcsolói, magasságállító és még a tompított kapcsoló is belepasszol. <_< Az IGNIS-é is... :lol:
hening Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 Alex! Neked kb mennyi időbe telt, mire megkaptad a tagsági kártyát és a rendszámkeretet? <_< Emy-nek küldtél emilt?? Jelezd neki, és utána pár héttel már meg lesz.
szobikari Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 Igen öregszem, és akkor mi van???? Majd leszel Te is idősebb, már ha megéled. Ha addig ki nem tekerem a nyakad. <_< :) Ennyire zavar? :lol: Vagy kapuzárási pánikod van? :D Ebként ma panelon voltam melózni, aztán kint az álványon dolgoztunk, és kijött egy egész jó nő( meg egy rakat gyerek. :lol: ) az egyik erkélyre, hogy levenném-e neki a bádogot, mert neki nem kell. Persze szívesen sec-perc, a bádog lent volt. Megköszönte, kérdezte: kávé, űccsi, vagy valami más? :lol: erre mielőtt kinyitottam volna a szám, megszólalt Feri bácsi egy szintel feljebbről: Hát egy fröccsöt szívesen meginnák! :lol: Na bammeg ilyenekkel dolgozom együtt. Tegnap meg Zöldmajorban voltunk ( szociális foglalkozató szellemi fogyatékosok részére) egész jól el lehetett beszélgetni a bentlakókkal csak amikor be kellett mennem vízért adtak rám ezek a barmok egy karszallagot, hogy tudják kit kell hazavinni a nap végén. :lol: Még az asszony is megkérdezte amikor hazajöttem, hogy simán kiengedtek a kapun? Engem itthon csak a kutya tisztel, de csak amikor a kaját kapja. B@@@@zdmeeeg :lol:
ivannorbi Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 Emy-nek küldtél emilt?? Jelezd neki, és utána pár héttel már meg lesz. Már nem az Emy-nek kell jelezni. Inkább itt próbálkozzál: opelklub@opelklub.hu
spzoli Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 Már nem az Emy-nek kell jelezni. Inkább itt próbálkozzál! :lol: Mukoggy? <_<
ivannorbi Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 alapból nem volt mukoggy? :lol: Előbb fordíccsad le nekem, hogy mi ez a mukoggy! :lol: Én már kinőttem abból a korból, hogy követni tudjam ezeket az új kifejezéseket. <_<
spzoli Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 Előbb fordíccsad le nekem, hogy mi ez a mukoggy! :lol: Én már kinőttem abból a korból, hogy követni tudjam ezeket az új kifejezéseket. <_< uri geller: egy, keto, harom, mukoggy (123műköggyééééé) :lol:
ivannorbi Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 uri geller: egy, keto, harom, mukoggy (123műköggyééééé) <_< Nem baj Kánten! Majd elmúlik! :lol: :lol: Nem is kérdeztem még a kori-tól, hogy létrejött-e a biznisz?! Megkaptad a zsét?
spzoli Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 Nem baj Kánten! Majd elmúlik! :lol: :lol: Nem is kérdeztem még a kori-tól, hogy létrejött-e a biznisz?! Megkaptad a zsét? majd csütörtökön találkozom Stefannal <_<
epk947 Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 okosságot valaki? <_< :lol: Ez egy idióta véleménye, szerintem kamu az egész.
szobikari Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 Ez egy idióta véleménye, szerintem kamu az egész. Én el sem olvastam, hányadék egy "munka". <_<
Reeckatee Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 Sportkipuff dizilre??? Valaki valami okosat róla?
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 Ez egy idióta véleménye, szerintem kamu az egész. Én el sem olvastam, hányadék egy "munka". :lol: Ott van a heJesírása is... :lol: És ilyenek kezébe is adnak astrát... :lol: :lol: szegény ótó :lol: Sportkipuff dizilre??? Valaki valami okosat róla? Háá' nemtom. Valami szép krómozott végűt? :) 2naponta kipuff-vég mosni jó lehet :D Azon a caravanon amit bontottam anno' egy kétcsövű (amúgy egész szép) sportdob volt. Haver lekapta magának, a pizsóra, de 2 napig csak a kormot pucolta belőle, aztán a végén levágták magát a véget és az lett fölcsinálva egy másik dobra. Dizilre sztem hujeség :lol: <_< (only magánvélemény ;) )
Reeckatee Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 okosságot valaki? <_< :lol: "a szoka"sos dolgoat kellet csere"lni; e"kszij,vizpumpa,ablakto"rlo",olaj" Nem keveset tud a csávókám héberül ... :lol: Na meg "0 év" használati idôtartam alatt 3 millió 400 ezer km....nem semmi :lol:
Dáwid Elküldve Május18, 2009 Elküldve Május18, 2009 "a szoka"sos dolgoat kellet csere"lni; e"kszij,vizpumpa,ablakto"rlo",olaj" Nem keveset tud a csávókám héberül ... :lol: Na meg "0 év" használati idôtartam alatt 3 millió 400 ezer km....nem semmi :) és: "hu"je barom voltam az e"kszijt nem csere"ltem ki 60000km uta"n azt 2 hengert a 4-est e"s a 2-est meg kellet ko"szo"ru"lni (nem occso 60000rongy plusz e"kszij" 60.000 rongyért télleg nem volt olcsó :lol: :D olajdefni Heh? :lol: :lol: ,2x benzincso" rallyza"s ko"zbe ablakto"rlo",e"go"k,genera"tor(visszapillanto tu"kro"t kellet csere"lni de leto"rtek ugy hogy arrol e"n is tehetek mert visszakapta a mocsok hogy beutatam egyet neki) Nah jólvan kiröhögtem magam... meek vissza tanulni :lol: <_< :lol:
Recommended Posts