zotya975 Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 4 vezetékes tudtommal <_< Nekem ilyen a pillangószelepem.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Há'nemtom...talán hasonló mint a "miénk", 14NZ-seké, akkor az aláirásomban van kép róla...de több mint valószinű hogy nem három vezetékes. Ahogyan pepe is irta, hamarabb négy, mint a miénk. <_< Jah, megvan melyik. Köszi. :lol: Sajnos nekem nincs annyi helyem a szelepdekli és a pillangószelep között. Ott az AGR szelep is közötte, valamint marha vastag gégecső, tömve vezetékkel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Ebből a gyerkőcből tuti, hogy zenész lesz! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Ebből a gyerkőcből tuti, hogy zenész lesz! :lol: :lol: Elképesztő ilyen kisgyerektől! <_< Nagyon érzi a zenét már most. Óriási! Playback-elni már most is tudna. Jól nyomja a kisöreg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Zotya nézzed már az msned Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Zotya nézzed már az msned Ilyenkor már általában ágyban vagyok, és alszom....a rosszabbik esetben. <_< :lol: Srácok ha Thajföldön jártok legyetek nagyon körültekintőek! :lol: Legalább a kikötözés előtt nézzetek a dolgok mögé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 nekem is csinált vagy 2-3 szor ilyet, mire rájöttem, hogy valamit felszívott a tankból! A harmadik eset után leszedtem z üreges csavart a szűrőről, ami a tanktól jön fel és ott keményen el volt dugulva. Kipucoltam, majd visszaraktam és azóta semmi baja! Az jó... Akkor meglesem majd. Csak vágesz hogy új tankom van, és mindig csak tele volt tankolva? Mi a retket osztanak mostanában gázolaj néven? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Daykiller! Há nézd má mit találtam neked! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Zotya nézzed már az msnedet Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Zotya nézzed már az msnedet Ezt inkább pü-ben,azt jobban lesi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ezt inkább pü-ben,azt jobban lesi! nemhiszem, sehol se láti, :lol: csak ír tudod <_< azt tudom, hogy tükörlapot lehet venni külön. de tükör burkolatot lehet vajon külön kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ezt inkább pü-ben,azt jobban lesi! Vagy hívd fel, hogy sms-ben közölted, hogy emailt írtál a másik szobából <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Vagy hívd fel, hogy sms-ben közölted, hogy emailt írtál a másik szobából <_< azt kellene :lol: mint mikor egyik havernál voltam, és a szomszédjukban lakó haverom felhívott, amikor kiment az udvarukra, és 5méterről telefonáltunk egymással :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ha valaki így füstöli a kereket mint a harmadik versenyzőnk akkor az már nagyon profi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Leszedtem a pillangószelep fedelét. Hát nagyon ótvarul néz ki, csoda hogy üzemel. Valamint a kartergázcső is tele van trutyival, majdnem teljesen tele. :lol: Alapjárati motor az a jobb oldalában van cucclinak, ügye? 3 vezetékes csati megy rá és két torx csavar fogja. <_< Így jár akinek nincs kartergázszűrője! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 nem tudja véletlenül valaki, hogy az a omi lámpamagasságállító kapcsolója megegyezik-e az f astráéval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Daykiller! Há nézd má mit találtam neked! :lol: Ójeee, le is ütöm mindjárt. :lol: Már unom a kombinátfogóval nyitogatást. :lol: Amúgy ma láttam a veszprémi piacon eredeti Opel alufelnit. 13"-os volt. Olyan, mint FPepe és Brezsó cartársé. 20 ropi lett volna gumival együtt. Ilyenkor nincs annyi pénzem vazze. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ójeee, le is ütöm mindjárt. <_< Úgy látom sikerült is.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Úgy látom sikerült is.. <_< Majd neked is szakad el tőben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ójeee, le is ütöm mindjárt. :lol: Már unom a kombinátfogóval nyitogatást. :lol: Amúgy ma láttam a veszprémi piacon eredeti Opel alufelnit. 13"-os volt. Olyan, mint FPepe és Brezsó cartársé. 20 ropi lett volna gumival együtt. Ilyenkor nincs annyi pénzem vazze. <_< Ha legközelebb meglátod ott a piacon, fényképezd már le nekem lécci, lehet tudnék vkit, akit érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Majd neked is szakad el tőben. :lol: "Pontosság és precizitás.." -nem szokásom cibálni és jól be van állítva.. :lol: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ha legközelebb meglátod ott a piacon, fényképezd már le nekem lécci, lehet tudnék vkit, akit érdekelne. Pontosan ilyen volt. :lol: Ha esetleg még érdekli az ismerősödet. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Majd neked is szakad el tőben. <_< Akkor kicseréli 200Ft-os bringabowdenre! :lol: Nekem is az van bent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Ez lett belőle! <_< Tyűha, hát mégha gumival is látnánk. :lol: Áthoztam ide, mert nem akarok linkelgetni fölöslegesen, meg lehet lesni az aláirásomban található linken, ha érdekel valakit. :lol: (bocsi, csak mobillal készitett képek, de arra elég, hogy látni lehessen :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Áthoztam ide, mert nem akarok linkelgetni fölöslegesen, meg lehet lesni az aláirásomban található linken, ha érdekel valakit. :lol: (bocsi, csak mobillal készitett képek, de arra elég, hogy látni lehessen <_< ) Meglestük, naon baba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts