Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Valahol Mór közelében van a gyár,apám egyik rokona ott dolgozik.

U.i.: Day!

Székesfehérváron van a Denso. Arra értettem a Pestit, hogy "valahol vidéken".

Tudom, ismerem. Imádom a Melodic Doom/Death Metált. :lol: Tuomas Saukonnen csinálja az egészet. Tavaly mikor mentünk találkozóra, akkor az M1-esen és pesten ez a dal üvöltött. Amúgy ajánlom még mellé a Black Sun Aeon-t és a Before The Dawn-t. Utóbbinak ő a frontembere, előbbiben meg ismét ő alkotta egyedül a dalokat (ahogy a Dawn Of Solace-ben, de a clear vokál énekes a Before The Dawn-ból van a DoS-ban) és friss megjelenésű albuma van. Kis ízelítő. Tegnap ez üvöltött a céges kocsiban, amit én vezettem ofkorsz, tehát főnök voltam. <_< Elég tehetséges ember ez a Tuomas szerintem. Nem véletlenül a Before The Dawn az első helyzett a lejátszási toplistámban, last.fm-en. :lol: Van egy csaj ismerősöm, aki nagy Opeth fan, de mikor mutattam neki a Black Sun Aeon-t mást nem hallgatott 1 hétig, csak azt. Egyébként ajánlom neked ezt az oldalt. Kömi néven én is közreműködő vagyok. A felsorolt neveket megtalálod ott is. :lol:

Megosztás:

Székesfehérváron van a Denso. Arra értettem a Pestit, hogy "valahol vidéken".

Tudom, ismerem. Imádom a Melodic Doom/Death Metált. :lol: Tuomas Saukonnen csinálja az egészet. Tavaly mikor mentünk találkozóra, akkor az M1-esen és pesten ez a dal üvöltött. Amúgy ajánlom még mellé a Black Sun Aeon-t és a Before The Dawn-t. Utóbbinak ő a frontembere, előbbiben meg ismét ő alkotta egyedül a dalokat (ahogy a Dawn Of Solace-ben, de a clear vokál énekes a Before The Dawn-ból van a DoS-ban) és friss megjelenésű albuma van. Kis ízelítő. Tegnap ez üvöltött a céges kocsiban, amit én vezettem ofkorsz, tehát főnök voltam. :lol: Elég tehetséges ember ez a Tuomas szerintem. Nem véletlenül a Before The Dawn az első helyzett a lejátszási toplistámban, last.fm-en. :lol: Van egy csaj ismerősöm, aki nagy Opeth fan, de mikor mutattam neki a Black Sun Aeon-t mást nem hallgatott 1 hétig, csak azt. Egyébként ajánlom neked ezt az oldalt. Kömi néven én is közreműködő vagyok. A felsorolt neveket megtalálod ott is. :lol:

Vazze, mi van ezen az oldalon????? Alig tudtam kikapcsolni a riasztást. :lol: :lol: Meg is szakítottam a kapcsolatot. <_<

ui. Vmi trójait észlelt.

Megosztás:

Én mondjuk 20 éves jogsival és ebből kb. 15 év hivatásos soförködéssel (nem kevés levezetett km-el, személy és teherautó) sem merem kiállítani, hogy profi autóvezető lennék.

Váratlan helyzetek mindig vannak.

Nálam, aki tényleg profi sofőr, az ott kezdődik, hogy Alain Prost, M. Schumacher, Nigel Mansell. Mégis velük is hány és hány baleset történt anno a pályán.

Van, aki ezt belátja, és van, aki magát szuperhősnek gondolja. A hősökkel tele a temető... <_<

Megosztás:

Éppen jó példa Debrecen környékén a héten történt balesetek száma, mind szuper sofőr volt.. volt... <_<

És nekem szövegelnek páran, hogy lassúbb vagyok mint a lassúság :lol: de nem is szálltam még bele semmibe sem.. :lol: :lol:

Megosztás:

Éppen jó példa Debrecen környékén a héten történt balesetek száma, mind szuper sofőr volt.. volt... <_<

És nekem szövegelnek páran, hogy lassúbb vagyok mint a lassúság :lol: de nem is szálltam még bele semmibe sem.. :lol: :lol:

Erre van egy közmondás: Lassan járj, tovább élsz! :lol:

Megosztás:

Erre van egy közmondás: Lassan járj, tovább élsz! :lol:

Háát, manapság ez már egy percig sem biztos <_< jól oldalba kapnak és csokifagyi.. :lol:

Ám beindult az "új fék-projekt", Brembo helyett ATE dobokat kap a drága viszont jó volt festeni, az első réteg épphogy felment a hőálló citromsárga féknyereg festékből és el is fogyott, a további 3 réteget már aranysárga színből kapta mert nem volt más hasonló szín. Kicsit furcsa lett, amolyan "telt" szín, mintha tojás-sárgája lenne ráfújva.. :lol:

Megosztás:

Van annyi barom az utakon <_< , hogy már néha félek vezetni! :lol:

Sajnos van bőven belőlük.. :lol:

Na de míg a nagy sárgával járkálsz addig szerintem nem nagyon kell tartanod.. :lol: :lol:

Megosztás:

Sajnos van bőven belőlük.. :lol:

Na de míg a nagy sárgával járkálsz addig szerintem nem nagyon kell tartanod.. <_< :lol:

Sajnos az a nagy sárga nem a miénk :lol: , de tervezem egy ilyen vásárlását, majd a jövőben. :lol: De ha a zöldel mászkálok, akkor se tartok, mert az 500kg-os orsúly könnyedén beépül bárhova! :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.