Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 két kép közt gyors make up <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 ........... .......... :lol: Hűha!!! :lol: J0hnny, igy aztán jó lehet szerelgetni! Szuper lehet hogy a csajod (az egyáltalán?) is elvan a műhelyben! Vagy csak a fényképezőgép kedvéért volt ott? <_< Azért a kezeit óvja, zacskót húz rá, akkor már sejtem is a kérdésemre a választ.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Heh? hűha? :lol: Ilyet hol adnak? :lol: :lol: Meg.... generálozhatna....ná a vasat :) ha van belőle még egy szólj <_< Hűha! :lol: :lol: Dáwid! Dobtad az ékszíjat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Hűha! <_< :lol: Dáwid! Dobtad az ékszíjat? :lol: pedig neki vannincs nője :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Hűha! :lol: :lol: Dáwid! Dobtad az ékszíjat? :lol: nem dobálózok én sehova, csak kicsit felakadt a szemem hogy ilyenis van :lol: pedig neki vannincs nője :) De ő ebben a közegben nem így nézne a fényképezőbe :D :lol: Szerintem az a kép úgy nézne ki hogy az eszköz nem a kezében van hanem finoman ívelt röppályán közeledik a fényképezőgép felé ;) <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 pedig neki vannincs nője :lol: nem baj, ilyen női szerelője még nincs! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Hűha!!! :lol: J0hnny, igy aztán jó lehet szerelgetni! Szuper lehet hogy a csajod (az egyáltalán?) is elvan a műhelyben! Vagy csak a fényképezőgép kedvéért volt ott? <_< Azért a kezeit óvja, zacskót húz rá, akkor már sejtem is a kérdésemre a választ.. :lol: Sajnos nem az én csajom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 De ő ebben a közegben nem így nézne a fényképezőbe :lol: :lol: :lol: Szerintem az a kép úgy nézne ki hogy az eszköz nem a kezében van hanem finoman ívelt röppályán közeledik a fényképezőgép felé :) <_< :lol: ... vagy az arcba, azután jön a duma: már megint azzal a ku..a autóval foglalkozol! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 ... vagy az arcba, azután jön a duma: már megint azzal a ku..a autóval foglalkozol! <_< :lol: Nah igen... Mostanában monnyuk ez anyám szövege :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Nah igen... Mostanában monnyuk ez anyám szövege <_< :lol: :lol: na ugye hogy nincs nőd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 na ugye hogy nincs nőd :lol: Elmész mostmár a .... <_< :lol: Ő egyébként nem szidta még az autót, anyám mondja rá állandóan h "qrva kocsi" hiába mondom neki hogy nem qrva csak ribanc :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Elmész mostmár a .... <_< :lol: Ő egyébként nem szidta még az autót, anyám mondja rá állandóan h "qrva kocsi" hiába mondom neki hogy nem qrva csak ribanc :lol: :lol: :lol: na temész a ...ba :lol: egyik nap nincs másiknap van ?? lassan veled is ugy vagyok, mint a hátsó aggyal, hogy a csonk forog vagy a csonk fix :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Elmész mostmár a .... :lol: :lol: Ő egyébként nem szidta még az autót, anyám mondja rá állandóan h "qrva kocsi" hiába mondom neki hogy nem qrva csak ribanc :lol: :lol: :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 na temész a ...ba :lol: egyik nap nincs másiknap van ?? lassan veled is ugy vagyok, mint a hátsó aggyal, hogy a csonk forog vagy a csonk fix <_< Fix hogy forog :lol: :lol: Ne ríjjál, van. (és nem a buszmegállós, megfordulós... :lol: :D ) de bonyolult ez neked tudom :lol: :) még formálódás van, ne akarjad már megérteni amit még én se értek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Fix hogy forog :lol: <_< Ne ríjjál, van. (és nem a buszmegállós, megfordulós... :lol: :D ) de bonyolult ez neked tudom :lol: :) még formálódás van, ne akarjad már megérteni amit még én se értek :lol: akkor nincs? :lol: jóvan legyen, de hogy a csonk az fix e :lol: volt itt aki nemrégiben cserélt hátsó csapágyat. az elmondaná, hogy a csonk az fixen van e?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Fix hogy forog :lol: <_< Ne ríjjál, van. (és nem a buszmegállós, megfordulós... :lol: ;) ) de bonyolult ez neked tudom :lol: :) még formálódás van, ne akarjad már megérteni amit még én se értek :lol: akkor a ti kapcsolatotok beillik egy brazil szappanoperába! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 akkor a ti kapcsolatotok beillik egy brazil szappanoperába! :lol: <_< :lol: OPELFÓRUM :lol: Dáwid szerelmi élete topic off má' :lol: :lol: amúgy meg nem illik bele, csak Novy meg van bonyolódva mert kimaradt neki egy rész :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 <_< .....Inkább szerezze meg nekem valaki ezt a felnit és hétvégén elmegyek érte! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 oda is ment egy mail <_< Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 http://hany08.rajce.idnes.cz/Rezinka_2007/..._garazi_003.jpg http://hany08.rajce.idnes.cz/Rezinka_2007/..._garazi_014.jpg :lol: Csajszibarack sejt valamit.. :lol: :lol: Apropó, Hűűhaaa.. :lol: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Jól van akkor. Előzéskor ki kell kapcsolni az összes fogyasztót,hogy meginduljon.stb.stb. Nembeszélve arról,hogy többet fogyaszt szerintem mint egy 1,8-as. :lol: Céges octavia ( 1,4 16v 100le ) 2800km-es út, végig autópálya ( 160-170, németországban 185 <_< ), átlag 7L. Én vezettem, én tankoltam, én számoltam. Más kérdés, hogy én sem hittem el :lol: Menetteljesítmények... 2 emberrel nem is volt olyan rossz. Nem volt persze rakéta, de szépen vitte az autót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Céges octavia ( 1,4 16v 100le ) 2800km-es út, végig autópálya ( 160-170, németországban 185 :lol: ), átlag 7L. Én vezettem, én tankoltam, én számoltam. Más kérdés, hogy én sem hittem el :lol: Menetteljesítmények... 2 emberrel nem is volt olyan rossz. Nem volt persze rakéta, de szépen vitte az autót :lol: Ez tényleg nem rossz eredmény. Az tény hogy a nagyobb motor nagy valószinűséggel jobban viszi az autót, de azért azok az "egynégyek" nem is hasonlitanaka C14NZ-re... :lol: Néha elszomorodom amikor a haver 1,3Mpi Feliciája öt felnőtt férfival(kb.450kg :lol: ) jobban megy mint az enyém amikor egyedül ülök benne. Hogy ebből miért nem tudtak több erőt előcsalogatni az Opelnél... <_< !? Már csak ezért is elmegyek majd talira, hogy legyen összehasonlitási alapom, mert nekem azért kicsit gyanúsan "túlgyengének" tűnik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 :lol: .....Inkább szerezze meg nekem valaki ezt a felnit és hétvégén elmegyek érte! :lol: Szerintem bazidrága és öregíti az autót <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Szerintem se vedd meg. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 <_< .....Inkább szerezze meg nekem valaki ezt a felnit és hétvégén elmegyek érte! :lol: Én azért a felniért nem adnék semmit! :lol: az egy ősrégi felni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts