daykiller Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Engem is érdekel a kapcsolási rajz, de lehet elkap a harci méreg és szétbontom az egészet. :lol: Aztán csinálok róla egy rajzot. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Engem is érdekel a kapcsolási rajz, de lehet elkap a harci méreg és szétbontom az egészet. :lol: Aztán csinálok róla egy rajzot. <_< gyerünk ez az bobby :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 ennyit szenvedni egy 1.4-es octavián <_< Mi az hogy nem alkalmas közlekedni? Menj egy kört egy 1.7 DR-el csak ki na kapja alólad a caravan dobozt :lol: :lol:) és aztán egy bönzinyes 1.4-el. :lol: :lol: Én a haverom 1.4 60 lovas astrája és az én 1.7DR astrám között semmi különbséget nem tapasztalok. Ja igen! Más a hang és más a füst! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Én a haverom 1.4 60 lovas astrája és az én 1.7DR astrám között semmi különbséget nem tapasztalok. Ja igen! Más a hang és más a füst! <_< :lol: Akassz utána egy futót és megtudod mi a difi köztük! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Akassz utána egy futót és megtudod mi a difi köztük! <_< akasztanék, de nincs hova, + szerintem lényegtelen, mert folyamatosan nem mászkál az ember utánfutóval! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 hogy lehet kideríteni EPCben h hol van egy adott alkatrész? a gond az h tegnap kerestük mindenhol a hőfokkapcsolót, de nem tudjuk h melyik az és merre van... tegnap, átnéztük a kábelezést, a gond az h a klíma kapcsoló nem kapcsolja a klíma reléit, és ezért nem indul el a kompresszor. namost kikerestük a biztitábla mögött h melyik vezeték az, és raktunk egy külön kapcsolót...így most kapcsolom külön a relét, majd A gombbal a kompresszort.... az érdekelne h van e vkinek valamilyen kapcsolási rajza a klíma elektromos rendszeréről...mert most működik a rendszer, de valahogy mégsem így kéne ezt megoldani sztem. naszóval, esti kutatásaim során fény derült arra, hogy amit eddig nyomáskapcsolónak hittünk az valójában hőfokkapcsoló....de akkor hol van a nyomáskapcsoló? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 az érdekelne h van e vkinek valamilyen kapcsolási rajza a klíma elektromos rendszeréről...mert most működik a rendszer, de valahogy mégsem így kéne ezt megoldani sztem. Ez elég vagy a teljes kell? (kicsit nagy a mérete, hogy nagyítható legyen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Ez elég vagy a teljes kell? (kicsit nagy a mérete, hogy nagyítható legyen) uhh, köszi. van még ilyen? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 uhh, köszi. van még ilyen? <_< Dobj egy mail címet és megy a teljes pdf-ben :lol: Én a tetőablak bekötése miatt kerestem, mert csak 97-től van a rajzban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Dobj egy mail címet és megy a teljes pdf-ben <_< Én a tetőablak bekötése miatt kerestem, mert csak 97-től van a rajzban :lol: spzoli kukac citromail ponthu Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 naszóval, esti kutatásaim során fény derült arra, hogy amit eddig nyomáskapcsolónak hittünk az valójában hőfokkapcsoló....de akkor hol van a nyomáskapcsoló? <_< Tán inkább Legózhatnál :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy az autószerelés az egy szakma ? Hümmmmm.... :lol: :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Tán inkább Legózhatnál <_< :lol: :lol: Lehet, hogy az autószerelés az egy szakma ? Hümmmmm.... :lol: :lol: :lol: :) vazz, elmentem a magát klímásnak nevező humanoidhoz, aztán benézte...én meg qtattam ezerrel oszt most koppant h az nem az :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 spzoli kukac citromail ponthu mail ment <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Dobj egy mail címet és megy a teljes pdf-ben :lol: Én a tetőablak bekötése miatt kerestem, mert csak 97-től van a rajzban :lol: Megkaphatnám én is? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 mail ment <_< köszönöm :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Megkaphatnám én is? <_< oda is ment egy mail :lol: köszönöm :lol: :lol: nincs mit Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 vazz, elmentem a magát klímásnak nevező humanoidhoz, aztán benézte...én meg qtattam ezerrel oszt most koppant h az nem az <_< :lol: Hova mentél ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Hova mentél ? <_< van egy autószerelő, aki tartozik faternak.... akit Te mondtál sztem 1-2 óra alatt rájött volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Én a haverom 1.4 60 lovas astrája és az én 1.7DR astrám között semmi különbséget nem tapasztalok. Ja igen! Más a hang és más a füst! <_< :lol: majd eccer kipróbáljuk mi is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 majd eccer kipróbáljuk mi is :lol: én nem azt mondom, hogy egyforma, hanem olyan nagyon észrevehető különbség nincs a két autó között. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 én nem azt mondom, hogy egyforma, hanem olyan nagyon észrevehető különbség nincs a két autó között. <_< hát én az egyest azt nagyon észreveszem ha dízelbe ülök :lol: az oktatós 1.7 td astra az jó volt szerettem, de az egyes ott is huh :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 hát én az egyest azt nagyon észreveszem ha dízelbe ülök :lol: az oktatós 1.7 td astra az jó volt szerettem, de az egyes ott is huh :lol: na igen! :lol: Az egyes az csak elindulásra való! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 na igen! :lol: Az egyes az csak elindulásra való! <_< nyomaték miatt jók azok a dízelek... vontatni jobb velük biztos mint ezzel a 60 lóval :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 http://hany08.rajce.idnes.cz/Rezinka_2007/images/s_Ilonkou_v_garazi_014.jpg[/img :lol: Heh? hűha? :lol: Ilyet hol adnak? :lol: :lol: Meg.... generálozhatna....ná a vasat :lol: ha van belőle még egy szólj <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts