Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 sztem veciben nem volt si, aztán kitudja <_< majd akkor Karcsi megalkotja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 sztem veciben nem volt si, aztán kitudja <_< Ellenben volt 1.4 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Ellenben volt 1.4 <_< és itt vissza is tértünk h octavia :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Jól van akkor. Előzéskor ki kell kapcsolni az összes fogyasztót,hogy meginduljon.stb.stb. Nembeszélve arról,hogy többet fogyaszt szerintem mint egy 1,8-as. <_< Ketten jártak vele, azt mondta, hogy városban használható. Most milyen előzésről beszélünk ? Bármilyen teljesítményű autónál elképzelhető necces előzés elindítása :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 és itt vissza is tértünk h octavia :lol: Valami hasonló, káprázatos élmény lehet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Valami hasonló, káprázatos élmény lehet <_< sztem az octaviva 1.4ese vmivel erősebb nem? igaz nagyobb kasztni is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 sztem az octaviva 1.4ese vmivel erősebb nem? igaz nagyobb kasztni is. 75 le 1250kg <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 75 le 1250kg <_< Mikor jöttem fel bp-re az autópályán egy 1,4 octavia tolt le egy vadiúj mercit, c63 amg. Gondolom az 1,4 power biztos odavert. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 75 le 1250kg <_< csak 75lovas? én mintha 16vre emlékeznék, az meg opelba is erősebb 75lónál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 csak 75lovas? én mintha 16vre emlékeznék, az meg opelba is erősebb 75lónál. VW ecotek :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Mikor jöttem fel bp-re az autópályán egy 1,4 octavia tolt le egy vadiúj mercit, c63 amg. Gondolom az 1,4 power biztos odavert. :lol: Jaa csak a pedállal már átnyomta a dash panelt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 sztem veciben nem volt si, aztán kitudja :lol: Sztem sem volt, legalábbis e szerint nem. majd akkor Karcsi megalkotja :lol: Simán. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Mikor jöttem fel bp-re az autópályán egy 1,4 octavia tolt le egy vadiúj mercit, c63 amg. Gondolom az 1,4 power biztos odavert. :lol: Én is toltam már le E55 AMG-t autópályán 170 környékén. <_< :lol: Biztos néztek is, hogy mit keménykedik itt a kis 1.4-ével. De mindegy, mert siettem. Egyik barátomnak van Octávia RS-e(benzines), az már "egész" jól mozgatja a kasztnit. :lol: Nekem formailag bejön az RS. Ennyi pénzért sztem jó választás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Én is toltam már le E55 AMG-t autópályán 170 környékén. <_< :lol: Biztos néztek is, hogy mit keménykedik itt a kis 1.4-ével. De mindegy, mert siettem. Egyik barátomnak van Octávia RS-e(benzines), az már "egész" jól mozgatja a kasztnit. :lol: Nekem formailag bejön az RS. Ennyi pénzért sztem jó választás. ezek a skodák az egyetlen olyan autók, (talán emberi áron) amit vennék. tetszik kívülről is, és a beltér is kultúrált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 ezek a skodák az egyetlen olyan autók, (talán emberi áron) amit vennék. tetszik kívülről is, és a beltér is kultúrált. Nekem is bejön csak hát az az 1,4-es motor. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Nekem is bejön csak hát az az 1,4-es motor. <_< az 1.6os 160nál még húz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 az 1.6os 160nál még húz. hogyan? hu,huuuuuuuu <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 ennyit szenvedni egy 1.4-es octavián <_< Mi az hogy nem alkalmas közlekedni? Menj egy kört egy 1.7 DR-el csak ki na kapja alólad a caravan dobozt :lol: :lol:) és aztán egy bönzinyes 1.4-el. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 ennyit szenvedni egy 1.4-es octavián :lol: Mi az hogy nem alkalmas közlekedni? Menj egy kört egy 1.7 DR-el csak ki na kapja alólad a caravan dobozt :lol: :lol:) és aztán egy bönzinyes 1.4-el. :lol: :lol: Na-na-na, nem fikázni a benyásokat! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 hogyan? hu,huuuuuuuu <_< 1.6os al akkora dobozzal elég jól húzott. érezhető volt a gyosrulás még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 HŰHA!! :lol: :lol: :D Öö..hátööö... :lol: <_< Inkább nem kommentelem... Mint az Octavia 1,4-es mocival. :lol: Elmondanám, hogy pár éve a 4-esen Szolnoknál egy 1.4-es 5 személlyel, kopogós hátsóval előbb nem tudott beelőzni a szembeforgalom miatt óra szerint 140-nél, aztán kilépett és úgy eltűzött mellőlem, hogy éppencsak láttam azt a "1.4 16v"-matrinyát a pitsáján szal nem olyan turha lehet az mint ahogy gondolnánk, max csak annyira, hogy kócmócpócwágen... :) Egyébként ma mértem egy fogyasztást, 5.1 literre jött ki -23.07 liter lével 446 km, ebből sacc 70-80 km "versenytempóban" :lol: óra szerinti 130-140 közt. Szerintem ez jó fogyinak számít..nem??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Elmondanám, hogy pár éve a 4-esen Szolnoknál egy 1.4-es 5 személlyel, kopogós hátsóval előbb nem tudott beelőzni a szembeforgalom miatt óra szerint 140-nél, aztán kilépett és úgy eltűzött mellőlem, hogy éppencsak láttam azt a "1.4 16v"-matrinyát a pitsáján szal nem olyan turha lehet az mint ahogy gondolnánk, max csak annyira, hogy kócmócpócwágen... <_< szerintem se annyiora rossz az ne c14nz-l azok már. hiába W ecotec. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 hogy lehet kideríteni EPCben h hol van egy adott alkatrész? a gond az h tegnap kerestük mindenhol a hőfokkapcsolót, de nem tudjuk h melyik az és merre van... tegnap, átnéztük a kábelezést, a gond az h a klíma kapcsoló nem kapcsolja a klíma reléit, és ezért nem indul el a kompresszor. namost kikerestük a biztitábla mögött h melyik vezeték az, és raktunk egy külön kapcsolót...így most kapcsolom külön a relét, majd A gombbal a kompresszort.... az érdekelne h van e vkinek valamilyen kapcsolási rajza a klíma elektromos rendszeréről...mert most működik a rendszer, de valahogy mégsem így kéne ezt megoldani sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Engem is érdekelne a holléte. Majd megkérdezzük uhuhu-t ő tudja tutira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Engem is érdekelne a holléte. Majd megkérdezzük uhuhu-t ő tudja tutira. lehet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts