Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Jól van akkor.

Előzéskor ki kell kapcsolni az összes fogyasztót,hogy meginduljon.stb.stb.

Nembeszélve arról,hogy többet fogyaszt szerintem mint egy 1,8-as. <_<

Ketten jártak vele, azt mondta, hogy városban használható.

Most milyen előzésről beszélünk ?

Bármilyen teljesítményű autónál elképzelhető necces előzés elindítása :lol:

Megosztás:

Mikor jöttem fel bp-re az autópályán egy 1,4 octavia tolt le egy vadiúj mercit, c63 amg. Gondolom az 1,4 power biztos odavert. :lol:

Én is toltam már le E55 AMG-t autópályán 170 környékén. <_< :lol:

Biztos néztek is, hogy mit keménykedik itt a kis 1.4-ével. De mindegy, mert siettem.

Egyik barátomnak van Octávia RS-e(benzines), az már "egész" jól mozgatja a kasztnit. :lol:

Nekem formailag bejön az RS. Ennyi pénzért sztem jó választás.

Megosztás:

Én is toltam már le E55 AMG-t autópályán 170 környékén. <_< :lol:

Biztos néztek is, hogy mit keménykedik itt a kis 1.4-ével. De mindegy, mert siettem.

Egyik barátomnak van Octávia RS-e(benzines), az már "egész" jól mozgatja a kasztnit. :lol:

Nekem formailag bejön az RS. Ennyi pénzért sztem jó választás.

ezek a skodák az egyetlen olyan autók, (talán emberi áron) amit vennék.

tetszik kívülről is, és a beltér is kultúrált.

Megosztás:

HŰHA!! :lol: :lol: :D

Öö..hátööö... :lol: <_< Inkább nem kommentelem...

Mint az Octavia 1,4-es mocival. :lol:

Elmondanám, hogy pár éve a 4-esen Szolnoknál egy 1.4-es 5 személlyel, kopogós hátsóval előbb nem tudott beelőzni a szembeforgalom miatt óra szerint 140-nél, aztán kilépett és úgy eltűzött mellőlem, hogy éppencsak láttam azt a "1.4 16v"-matrinyát a pitsáján szal nem olyan turha lehet az mint ahogy gondolnánk, max csak annyira, hogy kócmócpócwágen... :)

Egyébként ma mértem egy fogyasztást, 5.1 literre jött ki -23.07 liter lével 446 km, ebből sacc 70-80 km "versenytempóban" :lol: óra szerinti 130-140 közt. Szerintem ez jó fogyinak számít..nem??? :lol:

Megosztás:

Elmondanám, hogy pár éve a 4-esen Szolnoknál egy 1.4-es 5 személlyel, kopogós hátsóval előbb nem tudott beelőzni a szembeforgalom miatt óra szerint 140-nél, aztán kilépett és úgy eltűzött mellőlem, hogy éppencsak láttam azt a "1.4 16v"-matrinyát a pitsáján szal nem olyan turha lehet az mint ahogy gondolnánk, max csak annyira, hogy kócmócpócwágen... <_<

szerintem se annyiora rossz az

ne c14nz-l azok már.

hiába W ecotec.

Megosztás:

hogy lehet kideríteni EPCben h hol van egy adott alkatrész? a gond az h tegnap kerestük mindenhol a hőfokkapcsolót, de nem tudjuk h melyik az és merre van...

tegnap, átnéztük a kábelezést, a gond az h a klíma kapcsoló nem kapcsolja a klíma reléit, és ezért nem indul el a kompresszor. namost kikerestük a biztitábla mögött h melyik vezeték az, és raktunk egy külön kapcsolót...így most kapcsolom külön a relét, majd A gombbal a kompresszort....

az érdekelne h van e vkinek valamilyen kapcsolási rajza a klíma elektromos rendszeréről...mert most működik a rendszer, de valahogy mégsem így kéne ezt megoldani sztem.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.