brezsó Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Faca.....tegnap kiadós esô volt s valahogy csak sikerült eláztatnia a pollenszűrőm annak ellenére, hogy egy elôbbi hasonló esetnél jól telenyomtam a réseket szilikonnal. Olyan szagokat fújt szembe, hogy majdnem széthánytam a fejem. :lol: Emlékszem vki készített vmi kis fedelet a cuccnak. Legyen olyan kedves és mégegyszer mutassa meg. <_< Én is emlékszem ilyen képekre - már nem tudom ki linkelte be - de azokon egyszerűen egy gumipadló darabja volt fölé illesztve, ha jól emlékszem. :lol:
Novy Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Én is emlékszem ilyen képekre - már nem tudom ki linkelte be - de azokon egyszerűen egy gumipadló darabja volt fölé illesztve, ha jól emlékszem. <_< jól.
Novy Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Novy, ismered az autót? látásból. szemre szép állapotú(a tulaja is), meg eddig női vezetője volt, de mostmár a fiúcska is vezeti. még nem láttam verni neki, nem füstöl. szép veki
hening Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 látásból. szemre szép állapotú(a tulaja is), meg eddig női vezetője volt, de mostmár a fiúcska is vezeti. még nem láttam verni neki, nem füstöl. szép veki Mostanában a vekiket nézegetem. <_< Itt egy másik is.
Novy Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Mostanában a vekiket nézegetem. <_< hát én már B set néznék. sokkal szebb, nem sokkal drágább. rohadni se rohadnak annyira, mint az A vekik motor problémásabb az tuti... de nem kell olyat venni amiről tudjuk hogy kaka :lol: na meg egy vekihez illene a 2.0 :lol:
hening Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 hát én már B set néznék. sokkal szebb, nem sokkal drágább. rohadni se rohadnak annyira, mint az A vekik motor problémásabb az tuti... de nem kell olyat venni amiről tudjuk hogy kaka <_< na meg egy vekihez illene a 2.0 :lol: Szarkesztettem az előzőt. A B nekem is tecc, de ami igazán jól felszerelt, az azért drágább is. Arról nem is beszélve, hogy a '95-ösök még sok gyerekbetegséggel bírtak.
Novy Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Szarkesztettem az előzőt. A B nekem is tecc, de ami igazán jól felszerelt, az azért drágább is. Arról nem is beszélve, hogy a '95-ösök még sok gyerekbetegséggel bírtak. B ből a FAceliftes pofásabb, de az már drágább,de fiatalabb is.... nekem az A úgy tűnik, hogy nagyon függ a színétől, mert pár színben jól néz ki, de pár színben meg nagyon nem tetszik
rtomi Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Novy, ismered az autót? Kár,hogy pici a motorja. <_<
hening Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Kár,hogy pici a motorja. :lol: Pedig, ha veszek, akkor csak 1,6-osat veszek. Esetleg megy rá egy SE cucc, oszt "jóvan". Nem szoktam száguldozni. <_<
rtomi Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Pedig, ha veszek, akkor csak 1,6-osat veszek. Esetleg megy rá egy SE cucc, oszt "jóvan". Nem szoktam száguldozni. <_< Az 1,6-os Vectra eléggé alul motorizált. :lol: A kötelezője is annyi mint egy 2.0-ásnak és nem utolsó szempont,hogy ugyanazt a kasztnit cipeli egy erősebb motor ami nem fogyaszt többet int az 1,6. Viszont jobban és könnyebben megy.
Stefan Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Kár,hogy pici a motorja. <_< Nem mertem beírni :lol:
hening Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Az 1,6-os Vectra eléggé alul motorizált. <_< A kötelezője is annyi mint egy 2.0-ásnak és nem utolsó szempont,hogy ugyanazt a kasztnit cipeli egy erősebb motor ami nem fogyaszt többet int az 1,6. Viszont jobban és könnyebben megy. Nem baj. :lol: Nem mertem beírni :lol: Ne is. :lol:
rtomi Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Nem baj. :lol: Mint az Octavia 1,4-es mocival. <_<
Laleekirály Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Ha ez az ágyba rátok fekszik!!!! <_< :lol: :lol: :lol:
mélykék76 Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Mint az Octavia 1,4-es mocival. <_< Méééé ? Közlekedésre nem alkalmas ? Dehogynem :lol:
hening Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Méééé ? Közlekedésre nem alkalmas ? Dehogynem <_< Ugyehogyugye. :lol:
Stefan Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Méééé ? Közlekedésre nem alkalmas ? Dehogynem :lol: Nem :lol: :lol: <_<
Stefan Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Ha ez az ágyba rátok fekszik!!!! <_< :lol: :lol: :lol: Ezt a kecskeméti topikba kellett volna, hogy Tomi is örüljön :lol:
rtomi Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Méééé ? Közlekedésre nem alkalmas ? Dehogynem <_< Te is tudod,hogy NEM, csak ellent akartál mondani nekem. :lol:
mélykék76 Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Te is tudod,hogy NEM, csak ellent akartál mondani nekem. :lol: Miért nem alkalmas közlekedésre egy 1.4es oktávia ? <_< Volt olyan ismerősöm, aki ilyennel sasssszézott.
rtomi Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Miért nem alkalmas közlekedésre egy 1.4es oktávia ? :lol: Volt olyan ismerősöm, aki ilyennel sasssszézott. Jól van akkor. Előzéskor ki kell kapcsolni az összes fogyasztót,hogy meginduljon.stb.stb. Nembeszélve arról,hogy többet fogyaszt szerintem mint egy 1,8-as. <_<
Novy Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 Jól van akkor. Előzéskor ki kell kapcsolni az összes fogyasztót,hogy meginduljon.stb.stb. Nembeszélve arról,hogy többet fogyaszt szerintem mint egy 1,8-as. :lol: mikor elsőnek láttam olyat kétszer is megnéztem milyen autó is az <_< vekiben egy 1.6 se már nem olyan szürnyű szerintem. astra 60 ló után főleg. és az 1.6osnak ugyan annyi a kötelezője mint egy 2.0ának?
spzoli Elküldve Május12, 2009 Elküldve Május12, 2009 mikor elsőnek láttam olyat kétszer is megnéztem milyen autó is az <_< vekiben egy 1.6 se már nem olyan szürnyű szerintem. astra 60 ló után főleg. és az 1.6osnak ugyan annyi a kötelezője mint egy 2.0ának? sztem veciben nem volt si, aztán kitudja :lol:
Recommended Posts