Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
jaja láttam már ezt a videót.. mit mondjak érdekes. Az odáig oké hogy ez a benyás rover legyorsulja a szivódizel kombi astrát... ( hihi nem túlságosan sportszerű ), de van 1 olyan ahol egy 5ös BMW-t is legyorsul... de hogy azon a videón a bömös nem nyomja neki az szentisten..

Vagy az Astrában egy felhúzott Isuzu motor van... <_<

Elküldve
6nél tilt? mondjuk akkor még nem forgattam sűrűn 5e fölé...nem szerette, ez meg szereti :lol: , de még ezt se nyomattam tiltásig :lol:

Én már próbáltam. <_<

Álló helyzetben 6000-ig engedi, menet közben 5500-ig.

Elküldve
Vagy az Astrában egy felhúzott Isuzu motor van... <_<

hát nemtom :lol: elképzelhető az is. Azt nézd meg ahol a BMW-vel gyorsul. Ugyanennél a roveres gyereknél van.

Elküldve
szép kis hangja van helló :lol:

Ha nagyon fülelsz, hallani a "turbót". <_< Enyémnek is van enyhe turbó hangja, amit hallani az utastérből 2500-3000 rpm között. :lol:

Elküldve
Ha nagyon fülelsz, hallani a "turbót". <_< Enyémnek is van enyhe turbó hangja, amit hallani az utastérből 2500-3000 rpm között. :lol:

Ja ez multkor téma volt... Csak dizelnél. a "szolid turbó" :lol:

Elküldve
Nekem két cd-s rádió van a kocsiba.

A Blaupunkt a helyén a középkonzolban a VDO meg a csomagtartóban dobozban. <_<

És a hátsót nem macerás menet közben kapcsolgatni? :lol: :lol:

Elküldve
Amúgy meg Novy! megnugtatásul vagy idegesítésül-nemtom minek veszed :lol: - nekem is megjött az X-akta a jobb első ajtómba... Elmentek a rákba, megfertőztétek a ribit :lol: :lol: <_< :lol: mif.szt csinálok vele??? :lol:

:lol: Akkor valószínüleg átment tőlem hozzád, mert nekem megszűnt! ;) :) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.