daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Ennek nincs "tútútútú" mert egyrészt ugye egész más hangokat ad ki magából :lol: <_< másrészt meg fel lehet fogni úgy is hogy egy ütköző miatt nem tudsz neki többet nyomni. Olyan mintha ki lenne támasztva a gázpedálod, csak nem a pedálnál van kitámasztva hanem elöl. A "tútútú" azoknál az intelligens cuccoknál van amik elveszik a gázt. :lol: a'la benzinesek. :lol: Amúgy ki van támasztva a gázpedál. :lol: Nézz csak mögé, ott van egy nem "pöcök". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 bocs, emos <_< :lol: Hát nem én nézek úgy ki,mint valami elbaszott Balázs Pali imitátor! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Hát nem én nézek úgy ki,mint valami elbaszott Balázs Pali imitátor! <_< el vagy te tévedve, mr körszakáll :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 el vagy te tévedve, mr körszakáll <_< Róóóóland,akarsz körszakált? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 bocs, emos <_< :lol: Sérója még nem az igazi, de már szépen festi magát :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 a'la benzinesek. <_< Amúgy ki van támasztva a gázpedál. :lol: Nézz csak mögé, ott van egy nem "pöcök". :lol: Tudom találkoztam vele :lol: De nem az a fő fordulatszám lehatáróló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 a'la benzinesek. :lol: Amúgy ki van támasztva a gázpedál. :lol: Nézz csak mögé, ott van egy nem "pöcök". :lol: jaja... mikor kezdő voltam fater mindíg tojást akart tenni a pedál alá.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Ennek nincs "tútútútú" mert egyrészt ugye egész más hangokat ad ki magából :lol: <_< másrészt meg fel lehet fogni úgy is hogy egy ütköző miatt nem tudsz neki többet nyomni. Olyan mintha ki lenne támasztva a gázpedálod, csak nem a pedálnál van kitámasztva hanem elöl. A "tútútú" azoknál az intelligens cuccoknál van amik elveszik a gázt. :lol: jaaaa így már amúgy értem :lol: na de óvjuk inkább őket. És tényleg úgylátom nem csak én vok úgy vele h nincs szivem túlpörgetni 1 bizonyos szintől :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Sérója még nem az igazi, de már szépen festi magát <_< :lol: :lol: www.nyasgem.hu :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Róóóóland,akarsz körszakált? <_< :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Róóóóland,akarsz körszakált? <_< gyáá, meg ne b@sszon :lol: :lol: Sérója még nem az igazi, de már szépen festi magát :lol: :lol: :lol: most ki volt rúzsozva csütörtökön, biztos Stefan tetszik neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 gyáá, meg ne b@sszon <_< :lol: Ma kezdtem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 :lol: énmeg most belinkeltem volna egy hangsávot a kipuffról, de nem van még <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 énmeg most belinkeltem volna egy hangsávot a kipuffról, de nem van még <_< Kellemetlen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 :lol: :lol: :lol: SOHA NEM PRÓBÁLOM KI :lol: :lol: :lol: Na én ma kipróbáltam, mérő szerint pörgött valahol 5500-5600 környékén de semmi szaggatás. Amúgy meg még be kell lőni az alapjáratot mert olyan 800 körül megy meg a nyomatéka is mintha kisebb lenne mint mielőtt megint szét lett szedve.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Nincs fordulatszámmérőm, de akinek van hang alapján, nagyjából az utolsó videón meddig pöröghetett fel? az utolsó megprögetésnél.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Na én ma kipróbáltam, mérő szerint pörgött valahol 5500-5600 környékén de semmi szaggatás. Amúgy meg még be kell lőni az alapjáratot mert olyan 800 körül megy meg a nyomatéka is mintha kisebb lenne mint mielőtt megint szét lett szedve.. <_< Zöldkártyám szerint 5500 rpm-en szokták nézni a károsanyag kibocsátást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Nincs fordulatszámmérőm, de akinek van hang alapján, nagyjából az utolsó videón meddig pöröghetett fel? az utolsó megprögetésnél.. Sztem 3000-3500 körül. se semmi <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Nincs fordulatszámmérőm, de akinek van hang alapján, nagyjából az utolsó videón meddig pöröghetett fel? az utolsó megprögetésnél.. X16SZR tiltáson. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 <_< Én sajnos leragadtam mostanában ennél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Sztem 3000-3500 körül. se semmi <_< jaja láttam már ezt a videót.. mit mondjak érdekes. Az odáig oké hogy ez a benyás rover legyorsulja a szivódizel kombi astrát... ( hihi nem túlságosan sportszerű ), de van 1 olyan ahol egy 5ös BMW-t is legyorsul... de hogy azon a videón a bömös nem nyomja neki az szentisten.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts