spzoli Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Nekem van képem, most próbálom valahogy kibányászni, print screen nem akar működni. Paint lefagy a tartalmától. :lol: Windows <_< :lol: azt én is tudom hogy hogyan néz ki meg h hol van, csak h amit Pepe linkelt az az-e? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 <_< azt én is tudom hogy hogyan néz ki meg h hol van, csak h amit Pepe linkelt az az-e? :lol: Valami hengeres vacak, az alján egy kisebb hatlapú résszel, ennyit látok a rajzról. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 jah közben megtaláltam, csak a vista nem kompatibilis ezzel a képkezelő vidámsággal, ugyh képem nincs <_< ígymeg névről necces :lol: Megfelel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Nekem van képem, most próbálom valahogy kibányászni, print screen nem akar működni. Paint lefagy a tartalmától. :lol: Windows <_< Hát igen... Tudjátok mi a különbség egy vödör kula és a Windows között? :D (a sz.rból ki is lehet lépni ;) ) Amúgy meg Novy! megnugtatásul vagy idegesítésül-nemtom minek veszed :) - nekem is megjött az X-akta a jobb első ajtómba... Elmentek a rákba, megfertőztétek a ribit :lol: :lol: :lol: :lol: mif.szt csinálok vele??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 http://asty.uw.hu/images/epc_klima.JPG Megfelel? <_< Innen a 2-es számú versenyző adatait írtam le Neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 http://asty.uw.hu/images/epc_klima.JPG Megfelel? :lol: érdekes, mert ha a csatikat nézem akkor az annyiban stimmel, h van egy 4pólosú, az a venti csatija, de odamegy ehhez a cucchoz...a másikon meg 4pólust látok, de in real az csak 2... valamint nem akar hasonlítani az egész <_< holnap lefotózom majd Elmentek a rákba, megfertőztétek a ribit mif.szt csinálok vele??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Innen a 2-es számú versenyző adatait írtam le Neked. jájájááá, így már stimmel minden :lol: köszcsipuszcsi <_< :lol: day, most nézem h még az ie is kalóz, cirill rulz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 1.7DR motorban amúgy miféle tiltás van? Nincsen benne... vagy van? Niiiincs.... szerintem <_< nem próbáltam még Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 1.7DR motorban amúgy miféle tiltás van? Nincsen benne... vagy van? Niiiincs.... szerintem <_< nem próbáltam még Egyszerű mechanikus: a gázkarnak az adagoló tetején van két állítócsavarja a két véghelyzetre: az egyik az alapjáraté, a másik a max. fordulatszámé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 http://asty.uw.hu/images/epc_klima.JPG Megfelel? :lol: De meg ám! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 1.7DR motorban amúgy miféle tiltás van? Nincsen benne... vagy van? Niiiincs.... szerintem <_< nem próbáltam még pszihés tiltás van benne. Egy adott fordulatnál már úgyis megsajnálod annyira szenved :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 De meg ám! <_< Látom nem csak én vagyok nagy Stoner metal kedvelő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 pszihés tiltás van benne. Egy adott fordulatnál már úgyis megsajnálod annyira szenved <_< :lol: Pontosan! :lol: A Morzsa meg az ellenkezője: ha nem nyomod ki a szemét lehagy az 5-ös bömbi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 jájájááá, így már stimmel minden :lol: köszcsipuszcsi <_< :lol: day, most nézem h még az ie is kalóz, cirill rulz :lol: :lol: Így szereztem. :lol: De amin fut a virtuális gép, az eredeti winfos. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Látom nem csak én vagyok nagy Stoner metal kedvelő. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Egyszerű mechanikus: a gázkarnak az adagoló tetején van két állítócsavarja a két véghelyzetre: az egyik az alapjáraté, a másik a max. fordulatszámé. és ha mondjuk húzom neki kegyetlenül és 1 idő után mint mondjuk a bömcsikben van az a tipikus tiltós " Tútútútútú" hang, itt miféle reakció jönne a motortól? gondolom nem pörgetné magát annyira meg hogy leégjen... vagy mit reagálna?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 pszihés tiltás van benne. Egy adott fordulatnál már úgyis megsajnálod annyira szenved <_< :lol: Ez igaz... :lol: :lol: nem 1szer volt hogy "na kipróbálom..." És nem jön össze mert úgyis megsajnálom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 :lol: amig a Föld kerek, mindig lesznek rockerek :lol: múltkor vazz lerockereztek engem :lol: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 és ha mondjuk húzom neki kegyetlenül és 1 idő után mint mondjuk a bömcsikben van az a tipikus tiltós " Tútútútútú" hang, itt miféle reakció jönne a motortól? gondolom nem pörgetné magát annyira meg hogy leégjen... vagy mit reagálna?? Olyan hangot nem produkálna, mert azt az elektronika csinálja a gyújtás kihagyásával, sztem egyszerűen nem pörögne jobban egy idő után, vagy esetleg kitámasztana vmelyik hidrotőke és széttörnének a himbák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 amig a Föld kerek, mindig lesznek rockerek :lol: múltkor vazz lerockereztek engem :lol: :lol: :lol: Én nem vagyok rockker! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Olyan hangot nem produkálna, mert azt az elektronika csinálja a gyújtás kihagyásával, sztem egyszerűen nem pörögne jobban egy idő után, vagy esetleg kitámasztana vmelyik hidrotőke és széttörnének a himbák. <_< :lol: :lol: SOHA NEM PRÓBÁLOM KI :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Én nem vagyok rockker! <_< bocs, emos :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 bocs, emos <_< :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 és ha mondjuk húzom neki kegyetlenül és 1 idő után mint mondjuk a bömcsikben van az a tipikus tiltós " Tútútútútú" hang, itt miféle reakció jönne a motortól? gondolom nem pörgetné magát annyira meg hogy leégjen... vagy mit reagálna?? Ennek nincs "tútútútú" mert egyrészt ugye egész más hangokat ad ki magából :lol: <_< másrészt meg fel lehet fogni úgy is hogy egy ütköző miatt nem tudsz neki többet nyomni. Olyan mintha ki lenne támasztva a gázpedálod, csak nem a pedálnál van kitámasztva hanem elöl. A "tútútú" azoknál az intelligens cuccoknál van amik elveszik a gázt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts