Laleekirály Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Csak hogy minden meg legyen! <_< http://www.delmagyar.hu/a_nap_szepe/ HÜÜÜÜÜHAAA Nem rossz! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 azok a lukas gumigömbök. big thx! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Kiváncsi lennék, hogy a 4. orgazmus után is így bele tudna túrni a hajába mint a 7. képen, és ilyen édes szemekkel nézne rám? <_< :lol: :lol: Ja bocsi opel forum! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Na hőgomba halott a verdában. Ami a hűtőbordánál van. 100 fokos víznél sem kapcsolt be. :lol: De most tipli Győr. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Kiváncsi lennék, hogy a 4. orgazmus után is így bele tudna túrni a hajába mint a 7. képen, és ilyen édes szemekkel nézne rám? :lol: :lol: :lol: Ja bocsi opel forum! Ha nem is a hajába, de egy rakás papírzsebkendőbe biztos beletúrna! :lol: <_< szerintem már mindenki kezdi megszokni, hogy néha kitérünk ilyen témákra is! Végül is nekik is van kasznijuk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Na hőgomba halott a verdában. Ami a hűtőbordánál van. 100 fokos víznél sem kapcsolt be. :lol: De most tipli Győr. <_< Én a múltkor bereléztem és tettem be egy ilyen kapcsolót! Az inditásgátló érintkezőjének a helyére tettem, mert ott volt egy 1-es lyuk. Fel se tűnik a kapcsoló és azóta már használtam és jól jött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Kiváncsi lennék, hogy a 4. orgazmus után is így bele tudna túrni a hajába mint a 7. képen, és ilyen édes szemekkel nézne rám? :lol: Ja bocsi opel forum! Igen, legutóbb pont így csinált a 4. után :) (vagy az az 5. volt? <_< ) :lol: :lol: Ha nem is a hajába, de egy rakás papírzsebkendőbe biztos beletúrna! :D :lol: szerintem már mindenki kezdi megszokni, hogy néha kitérünk ilyen témákra is! Végül is nekik is van kasznijuk! :lol: Demég milyen :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Ezt vagy hasonlót már láttatok? Jó dolog lehet ez ha nem átverés. Érdemes lehet ilyenbe invesztálni? <_< Minek? Itt a fórum. Az a probléma ami itt még nem volt téma , az nincs is. :lol: a kalaptartó se bír magával, ha belemegyek egy kis döccenőbe, akkor az is kopog. Bakker! Életre kelt az autóm belseje! :lol: :lol: Nekem nem zörög. Próbáld vmivel leterhelni, pölö egy zsák krumplival. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Na hőgomba halott a verdában. Ami a hűtőbordánál van. 100 fokos víznél sem kapcsolt be. :lol: De most tipli Győr. <_< nekem meg ma bekapcsolgatott szépen...vagy 4X eddig még az éven nem kapcsolt be... mi lesz 40fkba? persze városi forgalomban mindig is bekapcsolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 nekem meg ma bekapcsolgatott szépen...vagy 4X eddig még az éven nem kapcsolt be... mi lesz 40fkba? persze városi forgalomban mindig is bekapcsolt. én ma bekapcsoltam 1-es fokozatba a városba, mert araszolgattam. Jól jött! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 én ma bekapcsoltam 1-es fokozatba a városba, mert araszolgattam. Jól jött! nekem csak egy fokozat van legalábbis csak egyet hallok 100 előtt kb másfél mmel. de akkor se megy csak pár mospdpercig ha mozog a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Csak hogy minden meg legyen! :lol: http://www.delmagyar.hu/a_nap_szepe/ HÜÜÜÜÜHAAA Háát, jók a lőkösök.. :lol: <_< de valahogy a tegnapi jobban bejön..bárcsak bejönne... :lol: én ma bekapcsoltam 1-es fokozatba a városba, mert araszolgattam. Jól jött! Az enyémben is van 1 fokozat, na de az aztán tudja verni a port.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Az enyémben is van 1 fokozat, na de az aztán tudja verni a port.. <_< :lol: Nekem az 1-es fokozat hangja normális, frankón szívja a levegőt. Viszont a 2-es fokozatnak olyan hangja van, hogy elnyomja az 1.7D motorom hangját. CSerébe nyom olyan levegőt, hogy csak úgy süvít! Hűt is rendesen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Nekem az 1-es fokozat hangja normális, frankón szívja a levegőt. Viszont a 2-es fokozatnak olyan hangja van, hogy elnyomja az 1.7D motorom hangját. CSerébe nyom olyan levegőt, hogy csak úgy süvít! Hűt is rendesen! :lol: Szinte húzza az autót, ugye? :lol: ..légcsavaros Astra.. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Szinte húzza az autót, ugye? :lol: ..légcsavaros Astra.. <_< :lol: Ha elfogy a gázolaj, akkor kapcsolom a hűtőventit 2-es fokozatba és repülök a kútig! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Szinte húzza az autót, ugye? :lol: ..légcsavaros Astra.. :lol: :lol: + 1 lóerő <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Találtam egy bontódó GSI-t. Gondoltam belinkelem, hátha érdekel valakit és nem látta. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Nekem is 1 fokozatom van ami kb 98-nál kapcsol be. Az a kapcsolós módszer érdekelne. Belegondolvan nem is lehet olyan rossz, mikor tudod, hogy araszolnod kell "cikkk" 1-es fokozat azt nyugi van. Miért kell megvárni, hogy közel 100 fokra hevüljön? Gondolom nem tesz jót semminek ha ingadozik egyfolytában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 De bénák vagytok!! Előzni kell a sort. :lol: :lol: Picit másabb lett így: <_< :lol: Nekem tecc. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 De bénák vagytok!! Előzni kell a sort. :lol: :lol: Picit másabb lett így: <_< http://opeltomi.uw.hu/vastra5.jpg Hol vettél Vauxhall jelet meg feliratot? És elöl is az van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Mert közben szerkesztettem. :lol: Frissítsd. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Mert közben szerkesztettem. :lol: Frissítsd. <_< mosincs márvan :lol: a kapcsolós megoldásra csak annyit, hogy ha nincs csak egy fokozat, akkor az kapcsolóval is csak EGY és nem EGYES fokozat lesz. egyébként nem ingadozik az szintesemmit, 98-95 között az meg nem sok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 ez aaaz! Meg van véve az új csomagtartó ajtó. 1 szem rozsda nincs rajta, van benne kettő gyári hangszóró. ( azok jól szólnak? mit tudtok róla?? ) Működik benne az ablaktörlő moci, már csak át kell fújni fehérre és kész :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 ez aaaz! Meg van véve az új csomagtartó ajtó. 1 szem rozsda nincs rajta, van benne kettő gyári hangszóró. ( azok jól szólnak? mit tudtok róla?? ) Működik benne az ablaktörlő moci, már csak át kell fújni fehérre és kész :lol: <_< hát... egy ismerősünknek gyéri zene van benne... de tegnap feljött, és szólt benne a zene, én azt hittem vmi haverom jött, és dönget.... neki nagyon jól szól, mintha még láda is lenne benne... pedig nem láttam benne semmi olyat. nekem két magnat 20cmes van, elől a gyári 16osok... de igencsak szégyenlem magam, sztem az övé sokkal jobban szól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Nekem is 1 fokozatom van ami kb 98-nál kapcsol be. Az a kapcsolós módszer érdekelne. Belegondolvan nem is lehet olyan rossz, mikor tudod, hogy araszolnod kell "cikkk" 1-es fokozat azt nyugi van. Miért kell megvárni, hogy közel 100 fokra hevüljön? Gondolom nem tesz jót semminek ha ingadozik egyfolytában. Mit tanultál fizika órán?Nyomás alatt a víz hány fokon forr fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts