Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Hamár a jogsiról van szó, olvasd el a 24.-hsz-et. <_< ilyen kép néha készülhetne rólam is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 ilyen kép néha készülhetne rólam is <_< Rólam nem, mert nem azért melózok, hogy állam bácsit támogassam. :lol: De olyan 2 hónapja belefutottam 90-el a 70-es táblába, ott voltak a jardok, csak nem tudom fotóztak-e. Remélem a csalással még belefér. De nemhiszem, mert a csalást kiküszöbölendő óra szerint 100-al mentem. :lol: egyszer be kéne már lőni az órámat GPS-el. Óracserekor levettem a mutatót, és kicsit viszábbraktam, de nem tudom, hogy most jó-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Klubtagoknak van. :lol: :lol: :lol: (ott még puncit is láthatsz) <_< :lol: akkor szerintem hamarosan én is tag leszek! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Hamár a jogsiról van szó, olvasd el a 24.-hsz-et. <_< csak nehogy a szúnyogot egyszer lecsapják! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 nekem is a vizsgapapíron van rajta. :lol: Jó... majd novemberben lesz műszaki vizsga. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 ilyen kép néha készülhetne rólam is <_< Rólam már van, kettő is. :lol: 70 -> 94. 50 -> 74. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Kokainszimulátor! <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 http://www.delmagyar.hu/a_nap_szepe/ Na bazzzzzzzzz! <_< Fincsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Kokainszimulátor! <_< :lol: :lol: Múltkor már valaki belinkelte ezt. http://www.delmagyar.hu/a_nap_szepe/ Na bazzzzzzzzz! :lol: Fincsi Az. Nájsz görl. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 http://www.delmagyar.hu/a_nap_szepe/ Na bazzzzzzzzz! :lol: Fincsi Jó bőr! :lol: Fincsi bizony! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Múltkor már valaki belinkelte ezt. <_< Ezt nem tudtam! A szon-on most néztem meg, a múltkor nem érdekelt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 http://www.delmagyar.hu/a_nap_szepe/ Na bazzzzzzzzz! :lol: Fincsi Nemértesz hozzá... Ilyenkor azt kell írni "HŰŰHA" tessék gyakorolni :lol: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 http://www.delmagyar.hu/a_nap_szepe/ Na bazzzzzzzzz! :lol: Fincsi Fincs-fincsi, csak kicsit rágós. <_< Hogy nekem is megfeleljen, kéne egy pár hónapos, pörkűtt-noklis kúra. Persze nem ennyire! :lol: :lol: Akkor már inkább alatta a zőldrucis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Fincs-fincsi, csak kicsit rágós. <_< Hogy nekem is megfeleljen, kéne egy pár hónapos, pörkűtt-noklis kúra. Persze nem ennyire! :lol: :lol: Akkor már inkább alatta a zőldrucis. Szerintem ha össze lennél vele zárva egy szobába, nem igen hiszem, hogy "pörkűtt-noklis" kúrára fognád! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Szerintem ha össze lennél vele zárva egy szobába, nem igen hiszem, hogy "pörkűtt-noklis" kúrára fognád! :lol: <_< Kolbász-tojás kúra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Kolbász-tojás kúra :lol: Jól meghőmérőzni! :lol: v. megkóstoltatni vele a nyeles tojást! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Jól meghőmérőzni! :lol: v. megkóstoltatni vele a nyeles tojást! <_< de ha le is harapja baj van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Persze nem ennyire! <_< :lol: Akkor már inkább alatta a zőldrucis. Ennyi erővel egy vödör zsírba is nyomogathatná ez ember! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 fiúk fiúk lassan nyitni kéne egy beszéljünk autóhoz semmi köze tébáról, vagy beszéljünk a pináról <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Novyy! Elkezdett kopogni nekem is a jobb oldali ajtóban valami! :lol: Ma már idegileg kikészített! <_< Holnap leszedem a kárpitot és megnézem, mit lehet vele csinálni! Te mire jutottál vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Novyy! Elkezdett kopogni nekem is a jobb oldali ajtóban valami! :lol: Ma már idegileg kikészített! <_< Holnap leszedem a kárpitot és megnézem, mit lehet vele csinálni! Te mire jutottál vele? ha visszaolvastál akkor rájöhettél hogy semmire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 a poén az, hogy nem is nagy a hangja... csakhát én meghallom és idegesít... két dolog van amit még meg fogok nézni van az a rezgéscsillapító a lemezen belülről, hogy nem az verődik e a csőhöz. meg a rudazot részt ott hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 ha visszaolvastál akkor rájöhettél hogy semmire. de nem olvasok vissza, mert akkor napokig olvasgathatnék, mert írtok rendesen. Holnap délelőtt megnézem és jelentem, mit sikerült vele csinálnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 de nem olvasok vissza, mert akkor napokig olvasgathatnék, mert írtok rendesen. Holnap délelőtt megnézem és jelentem, mit sikerült vele csinálnom. sajna eddig még nem jöttem rá hogy nekem mi kopoghat kábelköteg ki átvezető ki kárpit le hangszóró ki határóló ki és mégis koporászik vmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 fiúk fiúk lassan nyitni kéne egy beszéljünk autóhoz semmi köze tébáról, vagy beszéljünk a pináról :lol: Van ilyen téma <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts