Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Azért,hogy egy Struccot ne szívjon be. <_< szerintem más oka van. a strucc nem is gyakori errefelé, na meg azt megfogná a hűtő maszki is. Áramlás szakik?? conquistador?? vélemény? vagy a de transporter :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 ; Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Szűkebb keresztmetszeten felgyorsul az áramló anyag. Hogy ez mé' jó neki azt nemtom, én csak a pneumatika tanárom örömére megjegyeztem valamit mint a verset :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Hangosan mondja hogy "Hűha!" :lol: Na. de ez egy kicsit Off..habár ha jobban belegondolok akkor nem is... Jók a felnik is, de a karosszéria sem rossz...jó design! :lol: :lol: :lol: ...és micsoda futóművek. <_< :) Egyre inkább úgyérzem hogy kéne csinálni egy "Hűha-post"-ot :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Hűha! :lol: Ennek aztán lehet(ne) "nyomni".. :lol: Itt is elég meggyőző a formaterv. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Szűkebb keresztmetszeten felgyorsul az áramló anyag. Hogy ez mé' jó neki azt nemtom, én csak a pneumatika tanárom örömére megjegyeztem valamit mint a verset :lol: <_< ez oké is ennyit még én is tudok. van ugye a legeleje ami egy tölcsér, ami egy kb 2cmes re szűkül össze, aztán megint kitágul olan 5-6cmesre, utána van benne az a kanyar, és utána maga a légszűrőház. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 ez oké is ennyit még én is tudok. van ugye a legeleje ami egy tölcsér, ami egy kb 2cmes re szűkül össze, aztán megint kitágul olan 5-6cmesre, utána van benne az a kanyar, és utána maga a légszűrőház. a szűkítésen felgyorsul, és így lesz némi kicsike túlnyomás mielőtt benyelné a gépezet a levegőt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 a szűkítésen felgyorsul, és így lesz némi kicsike túlnyomás mielőtt benyelné a gépezet a levegőt? <_< venturi csövek stb.... de szélesebből lesz szűkebb aztán megint szélesebb... sportlégszűrőkön nincs ennyi macera bameg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 ahha... őőő keretet haverral olyat csináltatok amilyen eszembe jut, blitzre nem járok, Píístának meg nem ígértem semmit, úgyhogy semmi nem jut eszembe amiért mennem kéne, szal valszeg az én nevem alatt nem lesz ott az a jel. :lol: :lol: Én is gondolkodom a belépésen, igazából nem a kedvezményekért, hanem a rendszámkeretért, meg a matricáért a hátsó ablakba. <_< Ha már a volt szó délelőtt. Ezt próbálta már vki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Én is gondolkodom a belépésen, igazából nem a kedvezményekért, hanem a rendszámkeretért, meg a matricáért a hátsó ablakba. <_< Ha már a volt szó délelőtt. Ezt próbálta már vki? :lol: Igen. Trabival jégen :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Egyre inkább úgyérzem hogy kéne csinálni egy "Hűha-post"-ot :lol: <_< Klubtagoknak van. :lol: :lol: :lol: (ott még puncit is láthatsz) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Klubtagoknak van. :lol: :lol: :lol: nah akkor ezért kell menni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 (ott még puncit is láthatsz) <_< :lol: Na ez sokat nyom a latba. :lol: Hogy is kell belépni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 És a sok marha még a rendszámkerettel akar fűzni... :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 És a sok marha még a rendszámkerettel akar fűzni... :lol: <_< Most miért modod ezt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Most miért modod ezt? <_< Hát ha valamit reklámozni lehet rendszámkerettel, vagy puncival, akkor nem a keretet fogom emlegetni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Hát ha valamit reklámozni lehet rendszámkerettel, vagy puncival, akkor nem a keretet fogom emlegetni <_< :lol: :lol: Jaaaa értem. Csak éppen a puncit nem lehet kirakni a kocsi hátuljára, így is sok a ráfutásos baleset. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Jaaaa értem. Csak éppen a puncit nem lehet kirakni a kocsi hátuljára, így is sok a ráfutásos baleset. <_< Mondd ezt a rönósoknak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 szerintem más oka van. a strucc nem is gyakori errefelé, na meg azt megfogná a hűtő maszki is. Áramlás szakik?? conquistador?? vélemény? vagy a de transporter :lol: Szia Novyy! Engem a szakik közül kihagyhatsz, én csak egy átlagos szerszámkészítő vagyok, max a műanyag szerszámoknál mondok neked áramlást a belővésnél. Tehát én max a paraszti eszemre tudok hallgatni ami nem bizto, hogy építő és nagyon optimális a mocinak is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 ez oké is ennyit még én is tudok. van ugye a legeleje ami egy tölcsér, ami egy kb 2cmes re szűkül össze, aztán megint kitágul olan 5-6cmesre, utána van benne az a kanyar, és utána maga a légszűrőház. Én azt a gumiharangot nem is raktam be, mert 2000 hufot nem adok érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 KRESZ óra? :D besz.rtok :lol: :lol: jóvan abbahagyom már de ezt még muszáj :lol: (baccameg ennyire ráérek? <_< ) Te jó ég!!! :lol: :lol: :lol: Ezek neten vették a jogsijukat? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Szia Novyy! Engem a szakik közül kihagyhatsz, én csak egy átlagos szerszámkészítő vagyok, max a műanyag szerszámoknál mondok neked áramlást a belővésnél. Tehát én max a paraszti eszemre tudok hallgatni ami nem bizto, hogy építő és nagyon optimális a mocinak is <_< összekeverten a neveket bocs :lol: Invictus-t akartam írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Én ezt az adatot nem tudom viszont. Hogy lehet kideríteni? Gondolom sokpénzért bármit. A biztonsági kódjait amúgy is le akarom kéretni majd. <_< nekem is a vizsgapapíron van rajta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Te jó ég!!! :lol: :lol: :lol: Ezek neten vették a jogsijukat? :lol: Hamár a jogsiról van szó, olvasd el a 24.-hsz-et. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Te jó ég!!! <_< :lol: :lol: Ezek neten vették a jogsijukat? :lol: az a kresz óra olyan régi felvétel, hogy sokan világon se voltunk még akkor talán. szóval a bácsi ismerte a fröccsöt oszt csocsi :lol: am meg szégyen nem szégyen nem tudok én se parkolni jól... azért messze vagyoka bemutatott videóktól, de van még mit finomítanom. nagyon nem érzem hola hátulja, mindig marad vagy félméter, mert tovább nem merek menni hátra.. mondjuk inkább félméter mint kocc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts