spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Ugorj be Vadkertre! <_< nem úgy van az...pénteken lemegyek, intézni kell dolgokat, "reggel" kelés, viszem a párt fényképezésre, aztán meg már autogrammot osztogatnak meg hepaj van...vasárnap meg vissza nagymutterékhoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 ja a régi BP-0X-XX meg a BP-1X-XX lett BPO-XXX meg BPI-XXX <_< alvázszámból mindent megmondanak, még azt is mekkora gumival gurult le a szalagról..elvileg epc kiírja de nekem nem sikerült elővarázsolnom.. Pepe esetleg Te tudod hol kell? EPC-ben nem láttam ilyesmit, de egyébként milyen infó kellene róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 amikor legyártották, meg mikor forgalomba hlyezik, eltelik egy kis idő... az hogy mikor lett legyártva vajon rögztítve van egyáltalán vhol?? vagy csak a forgalomba helyezése?? de egyébként nekünk ontos az hogy mikor lett gyártva? sztem aforgalombahelyezés a lényeg. az első én is erről regélek, csak nagy a távolság és lassan ér oda.. nyilván rögzítve lett h mikor lett legyártva, mert csak elszámoltak az alkatrészekkel meg h hopp még pár autó(alvázszámból kiderül) forgalombahelyezés meg nemtom honnan derül ki, elmondtam h én hol láttam .punkt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 nem úgy van az...pénteken lemegyek, intézni kell dolgokat, "reggel" kelés, viszem a párt fényképezésre, aztán meg már autogrammot osztogatnak meg hepaj van...vasárnap meg vissza nagymutterékhoz <_< Te viszed a fényképezkedésre őket? :lol: ha 3-an ültök benne nem ér le az alja ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 EPC-ben nem láttam ilyesmit, de egyébként milyen infó kellene róla? Gabo user, nagy omegás, és ő mutatta egyszer h mimindent kilistáz alvázszám alapján. milyen rádió, mekkora gumik, extrák, mindent...viszont neki valami régebbi epcje volt. az enyém csak annyit ír ki h milyen motor, kombi, évjárat, gyártó város...de mást nem sikerült kicsalnom <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Te viszed a fényképezkedésre őket? :lol: ha 3-an ültök benne nem ér le az alja ? :lol: :lol: okosan kell közlekedni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 én is erről regélek, csak nagy a távolság és lassan ér oda.. nyilván rögzítve lett h mikor lett legyártva, mert csak elszámoltak az alkatrészekkel meg h hopp még pár autó(alvázszámból kiderül) forgalombahelyezés meg nemtom honnan derül ki, elmondtam h én hol láttam .punkt. de senki se kérdezte hogy mikor lett gyártva <_< arról megy az érdeklődés, hogy legelső üzembehelyezés mikor volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 okosan kell közlekedni <_< tegnap 450 kiló másolópapírral olyan okosan közlekedtem h olyan nincs is :lol: :lol: :lol: Szal nekem is meglett az ültetés egy órácskára :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 de senki se kérdezte hogy mikor lett gyártva :lol: arról megy az érdeklődés, hogy legelső üzembehelyezés mikor volt. nem vitatkozom, inkább lemosom a kocsit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 az hogy mikor lett legyártva vajon rögztítve van egyáltalán vhol?? vagy csak a forgalomba helyezése?? de egyébként nekünk ontos az hogy mikor lett gyártva? sztem aforgalombahelyezés a lényeg. az első de senki se kérdezte hogy mikor lett gyártva :lol: arról megy az érdeklődés, hogy legelső üzembehelyezés mikor volt. ??? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 nem vitatkozom, inkább lemosom a kocsit <_< helyes :lol: am én se vitából írtam, csak tényleg ez volt a kérdés, vagy legalábbis én azt nem láttam(mert most nagyon sokat írunk) hogy kérdezte volna vki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 ??? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 tegnap 450 kiló másolópapírral olyan okosan közlekedtem h olyan nincs is <_< :lol: :lol: Szal nekem is meglett az ültetés egy órácskára :lol: :lol: Milyen másolópapír?! Kopogtatócédula! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Milyen másolópapír?! Kopogtatócédula! <_< indul a TC elleni szavazáson meg akkora levelet ír, hogy legközelebb több papír kell :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Milyen másolópapír?! Kopogtatócédula! <_< Másológéphez papír is kell teh :lol: :D levegőre nem nyomtat :) indul a TC elleni szavazáson meg akkora levelet ír, hogy legközelebb több papír kell :lol: :lol: HŰŰŰŰLYE :lol: :lol: nem írok többet, csak ha megint rászállnak az astrára... De ahhoz nem kell papír :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Másológéphez papír is kell teh <_< :lol: levegőre nem nyomtat :lol: HŰŰŰŰLYE :lol: :lol: nem írok többet, csak ha megint rászállnak az astrára... De ahhoz nem kell papír :lol: :) de kell. hova fogod gyűteni az aláírásokat az F esek nevében? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 de kell. hova fogod gyűteni az aláírásokat az F esek nevében? :lol: A motorháztetőre. :lol: szépek? :lol: A végén mondjuk kíváncsi lennék hogy a nő hogy tette az autót a medencébe :lol: meg a limo mire gondolt amikor elindult arrafelé :lol: Kár hogy nem lehet kérdezni tőlük :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 A motorháztetőre. :lol: szépek? :lol: A végén mondjuk kíváncsi lennék hogy a nő hogy tette az autót a medencébe :lol: meg a limo mire gondolt amikor elindult arrafelé :lol: Kár hogy nem lehet kérdezni tőlük :lol: <_< a limós az tényleg komoly :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 a limós az tényleg komoly :lol: De hogy mi volt az elképzelés? :lol: :lol: :lol: <_< bolond nagyvizen túliak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 szép hossza volt az F gyártásnak :lol: az enyém még D-vel kezdődik, és az I-s sorozat vége felé is még akasztottak ilyet F-re <_< Vagy várjál... a tied külföldről jött nem? milyen rendszám lehet a legkésőbbi itthoni F-eken? :lol: JAL biztos van, legalábbis az enyémen de láttam már L-es rendszámot is egy F hatchbacken -tuti mostanában akasztották rá. nekem meg HRR 2001es classic Hörög? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Hörög? <_< :lol: :lol: szóval ez igy hosszú http://bash.hu/search -->harrr Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 A rendszámokhoz csak annyit, hogy nekem anno(még a Skodára) a rendőrségen - mert nálunk ők adják a rendszámot - az illetékes(igaz, volt némi ismeretségem, soron kivül intéződött) belenyúlt egy nagy kartondobozba, lapozgatott a táblák között, majd kihúzott egyet és megkérdezte hogy jó lesz-e...simán válogathattam volna kb. 100 közül ha igazán akartam volna és ezzel tööben is igy vannak. Igaz, nálunk az első két betű kötött a bejegyzés helyéhez, Járásonként változó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 A rendszámokhoz csak annyit, hogy nekem anno(még a Skodára) a rendőrségen - mert nálunk ők adják a rendszámot - az illetékes(igaz, volt némi ismeretségem, soron kivül intéződött) belenyúlt egy nagy kartondobozba, lapozgatott a táblák között, majd kihúzott egyet és megkérdezte hogy jó lesz-e...simán válogathattam volna kb. 100 közül ha igazán akartam volna és ezzel tööben is igy vannak. Igaz, nálunk az első két betű kötött a bejegyzés helyéhez, Járásonként változó. kerekedésnél lehet válogatni pár darab közzül többnyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 JAL biztos van, legalábbis az enyémen de láttam már L-es rendszámot is egy F hatchbacken -tuti mostanában akasztották rá. Hörög? <_< :lol: :lol: hát mióta meg van piszkálva a légszűrőház(power by Tápi) egy kicsit hörgősebb :lol: na meg ha kiszedem az egész elejét a szívócsőnek.... apropó, a szívócső miért szűkül le 2cmesre a nagy gyüjtőtölcséres kezdéshez képest? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 hát mióta meg van piszkálva a légszűrőház(power by Tápi) egy kicsit hörgősebb :lol: na meg ha kiszedem az egész elejét a szívócsőnek.... apropó, a szívócső miért szűkül le 2cmesre a nagy gyüjtőtölcséres kezdéshez képest? Azért,hogy egy Struccot ne szívjon be. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts