Opeles90 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 ááá... ahogy itt olvasgatom a fórumot szabályosan jókedvem lesz. <_< :lol: a 3 kerekű brinyós videó.... hát :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Pofabe! <_< :lol: Sültkrumpli nem lesz, attól büdös lesz a konyha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 KRESZ óra? :lol: besz.rtok :lol: :lol: jóvan abbahagyom már de ezt még muszáj :lol: (baccameg ennyire ráérek? <_< :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Sültkrumpli nem lesz, attól büdös lesz a konyha :lol: :lol: :lol: monnyuk az uccsó mondatok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Sültkrumpli nem lesz, attól büdös lesz a konyha <_< :lol: :lol: Hatalmas film :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Amikor azt hittem nem lehet többet találni: 1 ezahűha <_< :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 KRESZ óra? :D besz.rtok :lol: :lol: jóvan abbahagyom már de ezt még muszáj :) (baccameg ennyire ráérek? :lol: :lol: :lol: ) Az öreg... inkább no comment... De az a nő amelyik kiáll..... Az olyat én....én nem is tudom mit csinálnék vele....A videó még felidegelt <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 :lol: de szép kis cuccos volt. Rendszáma meg valami ILE vagy ilyesmi... Hogyne. Szép is. :lol: Enyém meg IYP... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Hogyne. Szép is. :lol: Enyém meg IYP... :lol: szép hossza volt az F gyártásnak :lol: az enyém még D-vel kezdődik, és az I-s sorozat vége felé is még akasztottak ilyet F-re <_< Vagy várjál... a tied külföldről jött nem? milyen rendszám lehet a legkésőbbi itthoni F-eken? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 szép hossza volt az F gyártásnak :lol: az enyém még D-vel kezdődik, és az I-s sorozat vége felé is még akasztottak ilyet F-re <_< Vagy várjál... a tied külföldről jött nem? milyen rendszám lehet a legkésőbbi itthoni F-eken? :lol: mondjuk HRR :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 szép hossza volt az F gyártásnak :lol: az enyém még D-vel kezdődik, és az I-s sorozat vége felé is még akasztottak ilyet F-re <_< Vagy várjál... a tied külföldről jött nem? milyen rendszám lehet a legkésőbbi itthoni F-eken? :lol: H-s rendszámok. Talán még I-s is van egypár, de ügye ezek már mind classicok. Igen, az enyém külföldről jött, 2004 január 26-n lett bejegyezve, azért az I-s rendszám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 H-s rendszámok. Talán még I-s is van egypár, de ügye ezek már mind classicok. Igen, az enyém külföldről jött, 2004 január 26-n lett bejegyezve, azért az I-s rendszám. <_< Meg úgy mellesleg egy kis plusz pénzért át is rendszámozzák átíráskor, csak ez nem jellemző :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 szép hossza volt az F gyártásnak :lol: az enyém még D-vel kezdődik, és az I-s sorozat vége felé is még akasztottak ilyet F-re <_< Vagy várjál... a tied külföldről jött nem? milyen rendszám lehet a legkésőbbi itthoni F-eken? :lol: 91-2002ig nyomatták :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 91-2002ig nyomatták :lol: De forgalomba helyeztek még bőven 2003-ban is... szerintem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 De forgalomba helyeztek még bőven 2003-ban is... szerintem <_< igen, a behozottakat, vagy az utolsó utáni classicokat :lol: enyém is 2003as Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 igen, a behozottakat, vagy az utolsó utáni classicokat :lol: enyém is 2003as Látszik is :lol: :lol: Hatalmas film :lol: Tudom, a renomé... :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Látszik is :lol: <_< 97.12.30. lett elöször forgalomba helyezve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Tudom, a renomé... :lol: <_< Látom, ott már nem is szólsz hozzám.. Most örihari? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 macisajt! otthon leszel a köv hétvégén, vagy mész inni vadkertre? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 igen, a behozottakat, vagy az utolsó utáni classicokat <_< enyém is 2003as A 2002-ben gyártottakra gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 A 2002-ben gyártottakra gondoltam :lol: ne gondolkodj, nem illik az imidzsedhez :lol: épp ezért én leírtam, h ne is kelljen gondolkodnod :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 macisajt! otthon leszel a köv hétvégén, vagy mész inni vadkertre? <_< látom figyeled, kik olvasnak :lol: tervek szerint megyek vadkertre, de csak szombatra. Ám mivel szabiznom kell rá, illetve új és kísérleti eksön van nálunk, a főnök meg számít rám, hát remélem nem sz@rnak a levesembe, és nem mondják azt, hogy sehová se. Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Látom, ott már nem is szólsz hozzám.. Most örihari? <_< Főleg mi pofázunk ott is, nem tudom mi kell még :lol: De nehogy öngyi legyél, mert depi leszek. Inkább szürcsizzél egy kapcsit, csak a szőrrel vigyázz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Főleg mi pofázunk ott is, nem tudom mi kell még <_< De nehogy öngyi legyél, mert depi leszek. Inkább szürcsizzél egy kapcsit, csak a szőrrel vigyázz :lol: http://icanhascheezburger.files.wordpress....a-cat-in-it.jpg Akkor jólvan, pajti! :lol: ne gondolkodj, nem illik az imidzsedhez :lol: épp ezért én leírtam, h ne is kelljen gondolkodnod :lol: :lol: dolgozni nem akarsz helyettem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 látom figyeled, kik olvasnak <_< tervek szerint megyek vadkertre, de csak szombatra. Ám mivel szabiznom kell rá, illetve új és kísérleti eksön van nálunk, a főnök meg számít rám, hát remélem nem sz@rnak a levesembe, és nem mondják azt, hogy sehová se. Miért? mert megyek esküvőre(nem az enyém lesz mielőtt vmelyik humorherold ellövi). valszeg péntek napközben menek dewbe...aztán szombaton lesz a nagynap, vasárnap meg a túlélés :lol: gondoltam koccolhatunk vagy vmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts