rtomi Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Ezt most a NEM klubtagok látják csak. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Ezt most a NEM klubtagok látják csak. <_< :lol: Na akkor most hű de szar nektek! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Na akkor most hű de szar nektek! :lol: <_< hát még neked, te nem vagy klubtag és mégse látod fogadok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 4-5 mp-nyit. max :lol: Most néztem utána, a 6kg-os tud 10mp-et. Nemsok <_< De levegőt tényleg nem egészséges dolog adni a tűznek, nekünk anno azt tanították, hogy ne tépjük fel a motorháztetőt, hanem próbáljuk befecskendezni a hűtőrácson valahogy. :lol: Égéstechnikából doktoráltam :lol: Sok más egyéb mellett :lol: :lol: Persze, nem tolják az anyagot sokáig azok a kis palackok (a nagyok is csak másodpercekben mérhetőek), de ha jól használod sokat megmenthetsz vele vagy hatékonyan fékezheted meg a lángokat, nem? Végülis ha nem nagy területen lángol akkor elég a tűzfészket elfojtani. Zotya linkjében is jól látható hogy - bár tűzoltók oltják profi cuccal, de mégiscsak - néhány másodperc alatt eloltották a lángokat. Igaz, egyes részek még izzanak és újra lángra kaphat, de menekülésre illetve egyéb értékek mentésére ad némi esélyt. Vagy nem jól gondolom? Mindenesetre hasznos dolognak tartom ha az autókban van ilyen készülék...akár kéttő-három is...és lehet hogy nem is az adott autósnak lesz rá szüksége hanem akár másokon segithet a "forró helyzetekben". :lol: Ebből sem sok maradt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Persze, nem tolják az anyagot sokáig azok a kis palackok (a nagyok is csak másodpercekben mérhetőek), de ha jól használod sokat megmenthetsz vele vagy hatékonyan fékezheted meg a lángokat, nem? Végülis ha nem nagy területen lángol akkor elég a tűzfészket elfojtani. Zotya linkjében is jól látható hogy - bár tűzoltók oltják profi cuccal, de mégiscsak - néhány másodperc alatt eloltották a lángokat. Igaz, egyes részek még izzanak és újra lángra kaphat, de menekülésre illetve egyéb értékek mentésére ad némi esélyt. Vagy nem jól gondolom? Mindenesetre hasznos dolognak tartom ha az autókban van ilyen készülék...akár kéttő-három is...és lehet hogy nem is az adott autósnak lesz rá szüksége hanem akár másokon segithet a "forró helyzetekben". <_< én egy MÁVosat nyomtam ki... aaz mennyi kg?? na vagy félpercig nyomtam.... na de ezt olvassátok és nézzétek : http://totalcar.hu/tesztek/totalelectri/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 én egy MÁVosat nyomtam ki... aaz mennyi kg?? na vagy félpercig nyomtam.... na de ezt olvassátok és nézzétek : http://totalcar.hu/tesztek/totalelectri/ jah már néztem. Sírva röhögtem :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 <_< :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 <_< :lol: lánynak csúnya vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 áááááá... emberem ez fájt <_< :lol: :lol: túlérzékeny :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 tudom, hogy ez nem az adok veszek, de oda szem sokan nem jártok, és hátha érdekel vkit. http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=151611&am...52894&sort= 6500Ft 4X100 vagy 2X200 lépkedjetek oda vissza 3 kép van róla. a többi cucc is eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 na jovan aludjatok fekve <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 na jovan aludjatok fekve :lol: Nos lassan azt hiszem befejezem a gépjármű elektronika házit. Alvás következik. Jó éjt mindenkinek! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Sziasztok! Volt már téma AZ ÚJ ASTRA? Nekem megint a Caravan jön be inkább wub.gif , az ötajtósnak egy kicsit fura a segge. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Sziasztok! Volt már téma AZ ÚJ ASTRA? Nekem megint a Caravan jön be inkább wub.gif , az ötajtósnak egy kicsit fura a segge. Nekem az utolsó ami bejön az a G. Annak a caravaja még van annyira kihasználható formájú hogy jó legyen. Azóta a külső dizájn viszi a kihasználhatóságot is sztem... Amilyen eszement csomagtartókat képesek kitalálni mostanában, ami meg a legjobban tetszik hogy ha egy elfogadható méretű, és formájú puttonya van egy autónak arra is képesek rátenni egy olyan ajtót amin alig, vagy egyáltalán nem lehet bepakolni. Az F pont ezért van :lol: Még a G-t is úgyláttam hogy jó, de az újak...?!? :lol: <_< Marad az F :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Az sajnos jellemző, hogy a design a praktikum rovására megy <_< Én csak a kinézetet vettem figyelembe, a kihasználhatóságot csak a gyakorlatban lehet megállapítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Az sajnos jellemző, hogy a design a praktikum rovására megy <_< Én csak a kinézetet vettem figyelembe, a kihasználhatóságot csak a gyakorlatban lehet megállapítani. én már láttam régebben ezeket a pikcsöröket, sztem is a puttonyos a legjobb. a csapottseggű az olyan mintha dcorsa lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 én már láttam régebben ezeket a pikcsöröket, sztem is a puttonyos a legjobb. a csapottseggű az olyan mintha dcorsa lenne :) Az is elkefélve :lol: a D-corsa tetszik külsőre emmegnem. :lol: <_< Hinnye, te mióta vagy klubtag? :lol: :lol: lemaradtam valahol? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 Az is elkefélve :lol: a D-corsa tetszik külsőre emmegnem. :lol: <_< Hinnye, te mióta vagy klubtag? :lol: :lol: lemaradtam valahol? :lol: :lol: nem régóta...pár napja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 nem régóta...pár napja <_< és az jó az? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 és az jó az? :lol: megigértem Píístának h belépek...meg majd a blitzre is óccsóbbé mehetek be, meg úgyis kell rendszámkeret <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 megigértem Píístának h belépek...meg majd a blitzre is óccsóbbé mehetek be, meg úgyis kell rendszámkeret <_< ahha... őőő keretet haverral olyat csináltatok amilyen eszembe jut, blitzre nem járok, Píístának meg nem ígértem semmit, úgyhogy semmi nem jut eszembe amiért mennem kéne, szal valszeg az én nevem alatt nem lesz ott az a jel. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 megigértem Píístának h belépek...meg majd a blitzre is óccsóbbé mehetek be, meg úgyis kell rendszámkeret <_< - Rübííí!!! - Bázzeg!! - Miért mondod, hogy bázzeg? Bázzeg!!!? - Rübíí!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 - Rübííí!!! - Bázzeg!! - Miért mondod, hogy bázzeg? Bázzeg!!!? - Rübíí!!! <_< oszt még én vagyok a nemnormális :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május7, 2009 Megoszt Elküldve Május7, 2009 - Rübííí!!! - Bázzeg!! - Miért mondod, hogy bázzeg? Bázzeg!!!? - Rübíí!!! <_< Pofabe! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts