opel16v Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Akkor az neked jó nem? :lol: <_< Régi idők dumája, már lejárt... haladj a korral! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Régi idők dumája, már lejárt... haladj a korral! :lol: Ez sosem jár le <_< Legalább annyira örökzöld, mint a vádizlávbébidonhörtmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Jó az, csak fiatal :lol: Amúgy a mai hűha se rossz: http://www.kisalfold.hu/_kepgaleria.php?gid=2007354 :lol: hogy hívhatnak vkit Tiffaninak? :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 hogy hívhatnak vkit Tiffaninak? :lol: <_< Találkoztam már Titanillával is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Találkoztam már Titanillával is <_< elképezelem azt a találkozást :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Jó az, csak fiatal <_< Amúgy a mai hűha se rossz: http://www.kisalfold.hu/_kepgaleria.php?gid=2007354 :lol: Ugye milyen jó újság ez a Kisalföld? :lol: Nekem van közvetlen ismerősöm is aki Titanilla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 ja Gabi! tegnap beszéltem a fikabubus navigátoroddal <_< aszonta h mivel én is ennyit fikázódom simán lehetnék vws :lol: napersze ez nem most lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 elképezelem azt a találkozást <_< :lol: :lol: ő se tudott kikerülni hirtelenjében :lol: de nem volt olyan jeges-fagyos a találkozás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Gabi tegnap merre jutottál haza? Mert a rádióban azt mondták, hogy teljesen lezárták az M7est. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 ő se tudott kikerülni hirtelenjében <_< de nem volt olyan jeges-fagyos a találkozás :lol: elővetted a merülőforralót? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 ja Gabi! tegnap beszéltem a fikabubus navigátoroddal <_< aszonta h mivel én is ennyit fikázódom simán lehetnék vws :lol: napersze ez nem most lesz :lol: melyikkel? :lol: na jó, vw-s a Sityu lehetett akkor csak :lol: Vót valami autós tali a hétvégén amin kint volt, ott találkoztatok? :lol: Vót vele egy szöszi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Gabi tegnap merre jutottál haza? Mert a rádióban azt mondták, hogy teljesen lezárták az M7est. Elindultam a 7-esen, másfél óra cammogás volt. Még jó hogy Siófokon megálltam dobni egy sárgát, miután megkaptam az infót a várható helyzetről <_< elővetted a merülőforralót? :lol: :lol: Nem, nem akartam kárcóni az oldalát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 melyikkel? <_< na jó, vw-s a Sityu lehetett akkor csak :lol: Vót valami autós tali a hétvégén amin kint volt, ott találkoztatok? :lol: Vót vele egy szöszi? :lol: neem, csak kárstájlingon firkáltunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 neem, csak kárstájlingon firkáltunk <_< ha én is ennyit unatkozhatnék... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 ha én is ennyit unatkozhatnék... :lol: mirőlbeszélsz? nem látod, hogy most is tanulok <_< az igaz h órán kéne ülnöm..de ez más kérdés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 mirőlbeszélsz? nem látod, hogy most is tanulok <_< az igaz h órán kéne ülnöm..de ez más kérdés :lol: Boldog diákévek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 mirőlbeszélsz? nem látod, hogy most is tanulok <_< az igaz h órán kéne ülnöm..de ez más kérdés :lol: Az órádra most is rá tudsz ülni, csak vedd le a csuklódról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Az órádra most is rá tudsz ülni, csak vedd le a csuklódról :lol: Nem kell levennie, lesz "idegen kéz" is <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Az órádra most is rá tudsz ülni, csak vedd le a csuklódról :lol: nincs karórám :lol: , a falióra meg nem áll jól a csuklómon :lol: Nem kell levennie, lesz "idegen kéz" is <_< :lol: :lol: tapasztalat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 ....nincs karórám :lol: , a falióra meg nem áll jól a csuklómon <_<.... D eh aórán akarsz ülni, akkor megteheted otthon is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 D eh aórán akarsz ülni, akkor megteheted otthon is :lol: kösz Píísta, tudtam, h Rád számíthatok, ha tanács kell <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 használ vki OTP-s netes bizbaszt??? nekem ma csinálták meg, kaptam szép számsorokat is hogy na majd ezzel jelentkezzek be, addig szép is, csak valahogy sose jelentkezik be. két verzió van: egyikben azt írja, hogy hibás a jelszavam, vagy az azonosítóm... másik verzióban meg kommunikációs hibát ír, hogy lépjek be ismételten.. na 15. után már unom, gondoltam megkérdezek valakit itt, hogy hátha tudna neke segíteni vki . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 néha egész nap elérhetetlen, olyan lassú a rendszer... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 néha egész nap elérhetetlen, olyan lassú a rendszer... <_< a számalszámot hogy adod be? van ugye hogy 117 és 3 rublika. első körben úgy adtam be, hogy csak beírtam a számalszámomat, és az utcsó rublika üres maradt tökre, ekkor panaszkodik, hogy érvénytelen stb második körben a középsőt feltöltöttem 0ákkal, és az utcsóba szépen bement a kötőjel utáni számsorom, ekkor írja azt, hogy kommunikációs hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 a számalszámot hogy adod be? van ugye hogy 117 és 3 rublika. első körben úgy adtam be, hogy csak beírtam a számalszámomat, és az utcsó rublika üres maradt tökre, ekkor panaszkodik, hogy érvénytelen stb második körben a középsőt feltöltöttem 0ákkal, és az utcsóba szépen bement a kötőjel utáni számsorom, ekkor írja azt, hogy kommunikációs hiba. Nem kellenek a nullák, csak az első két sávba kell írnod a számlaszámod. kell még felette az azonosító és a jelszó is pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts