Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

ja Gabi! tegnap beszéltem a fikabubus navigátoroddal <_< aszonta h mivel én is ennyit fikázódom simán lehetnék vws :lol: napersze ez nem most lesz :lol:

melyikkel? :lol: na jó, vw-s a Sityu lehetett akkor csak :lol: Vót valami autós tali a hétvégén amin kint volt, ott találkoztatok? :lol:

Vót vele egy szöszi? :lol:

Megosztás:

Gabi tegnap merre jutottál haza? Mert a rádióban azt mondták, hogy teljesen lezárták az M7est.

Elindultam a 7-esen, másfél óra cammogás volt. Még jó hogy Siófokon megálltam dobni egy sárgát, miután megkaptam az infót

a várható helyzetről <_<

elővetted a merülőforralót? :lol: :lol:

Nem, nem akartam kárcóni az oldalát :lol:

Megosztás:

használ vki OTP-s netes bizbaszt???

nekem ma csinálták meg, kaptam szép számsorokat is hogy na majd ezzel jelentkezzek be, addig szép is, csak valahogy sose jelentkezik be.

két verzió van: egyikben azt írja, hogy hibás a jelszavam, vagy az azonosítóm...

másik verzióban meg kommunikációs hibát ír, hogy lépjek be ismételten.. na 15. után már unom, gondoltam megkérdezek valakit itt, hogy hátha tudna neke segíteni vki .

Megosztás:

néha egész nap elérhetetlen, olyan lassú a rendszer... <_<

a számalszámot hogy adod be?

van ugye hogy 117 és 3 rublika.

első körben úgy adtam be, hogy csak beírtam a számalszámomat, és az utcsó rublika üres maradt tökre, ekkor panaszkodik, hogy érvénytelen stb

második körben a középsőt feltöltöttem 0ákkal, és az utcsóba szépen bement a kötőjel utáni számsorom, ekkor írja azt, hogy kommunikációs hiba.

Megosztás:

a számalszámot hogy adod be?

van ugye hogy 117 és 3 rublika.

első körben úgy adtam be, hogy csak beírtam a számalszámomat, és az utcsó rublika üres maradt tökre, ekkor panaszkodik, hogy érvénytelen stb

második körben a középsőt feltöltöttem 0ákkal, és az utcsóba szépen bement a kötőjel utáni számsorom, ekkor írja azt, hogy kommunikációs hiba.

Nem kellenek a nullák, csak az első két sávba kell írnod a számlaszámod.

kell még felette az azonosító és a jelszó is pontosan.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.