Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

énsem gondoltam volna, sőt nem tudtam hogy a ventim fémből van. Akkor jöttem rá amikor Dáwid mondta. Mert kettő volt itthon egy fém és egy műanyag, a műanyag nagyon magas volt, gondolom valami Kadetté lehetett és beleért a leömlőbe meg a nívópálcába és végül a fém lett belerakva, de nem emlékeztem rá. <_< :lol:

nekem műanyag van az astrába.

Megosztás:

am én nem is gondoltam, hogy a menetszél is bepörgeti...

am mióta kipergett az őzike útán a sok műanyag cucc a hűtőmaszkból, azóta észrevettem, hogy a bogarak egy az egybe landolnak a hűtőn, szóval... vennem kell szűnyoghálót, és kifeszíteni a hűtő elé, amíg fulra tele nem lesz bogárral :S

Én eddig minden hűtőt amivel találkoztam úgy láttam hogy telik meg egész bogarakal. Annyira nem tömik el, mire eltömnék úgyis kell másik <_< Ha meg már eleget összegyűjtöttél, eladhatod valami biológusnak bogárgyűjteményként, hátha talál benne valami eddig ismeretlen fajt.

Nekem a régi face-es maszkon semmi nincs csak az az egy vízszintes borda ugye amin a villám csücsül a karikával, és az előző (15 éves) hűtőm sem a bogarak miatt halt meg, pedig nem volt benne szúnyogháló :lol: :lol:

Megosztás:

Én eddig minden hűtőt amivel találkoztam úgy láttam hogy telik meg egész bogarakal. Annyira nem tömik el, mire eltömnék úgyis kell másik <_< Ha meg már eleget összegyűjtöttél, eladhatod valami biológusnak bogárgyűjteményként, hátha talál benne valami eddig ismeretlen fajt.

Nekem a régi face-es maszkon semmi nincs csak az az egy vízszintes borda ugye amin a villám csücsül a karikával, és az előző (15 éves) hűtőm sem a bogarak miatt halt meg, pedig nem volt benne szúnyogháló :lol: :lol:

hát de eddig nem volt rajta semmi bogarantyú.. mosse legyen

Megosztás:

Mire berakódna bogárral addigra a régiek kiszáradva letöredeznek, lepörögnek maguktól vagy az újonc kamikáze bogár kiüti. :lol:

Megosztás:

bárcsak dolgoznék...

Ha unatkozol kezdd el kibökdösni egy pálcikával a bogarakat a hűtőből. El leszel vele egy darabig <_< :lol: Vagy akár üzemszerűen is mehetne a "Novy-hűtőbogártalanító-specialaista-szerelő-műhely" hátha zavar még valakit hogy bogaras a hűtője :lol: :lol:

Megosztás:

Ha unatkozol kezdd el kibökdösni egy pálcikával a bogarakat a hűtőből. El leszel vele egy darabig :lol: :lol: Vagy akár üzemszerűen is mehetne a "Novy-hűtőbogártalanító-specialaista-szerelő-műhely" hátha zavar még valakit hogy bogaras a hűtője :lol: :)

hidd el hogy sokakat zavar... kamionosok szokták is mosni a hűtőket, a sok bogártól.

de holnap lehet nekiállok délután és kábelezek amit csak tervbe vettem :lol:

jaja behúzom hátra a + vezetéket a lednek, meg a féklámpának is :lol:

és ha már ottvagyok, akkor az rca is átköltözik...

na meg akkor már a magnót is átkábelezem, és kiszedem a fűtés kapcsolókonzolját, és este beledezem :lol:

ha már így éjfélekig felvagyunk <_<

Megosztás:

hidd el hogy sokakat zavar... kamionosok szokták is mosni a hűtőket, a sok bogártól.

de holnap lehet nekiállok délután és kábelezek amit csak tervbe vettem :lol:

jaja behúzom hátra a + vezetéket a lednek, meg a féklámpának is :lol:

és ha már ottvagyok, akkor az rca is átköltözik...

na meg akkor már a magnót is átkábelezem, és kiszedem a fűtés kapcsolókonzolját, és este beledezem :lol:

ha már így éjfélekig felvagyunk <_<

Meg ha már a kábelek miatt felszeded a küszöböt felhajtod a szőnyeget, meg a szivacsot ugye... :lol: :lol:

Megosztás:

Akkor ezek szerint még ződdel nem volt dolgod :) na az igazán kényes, 1 porszem is meglátszik rajta nemhogy pl a vízkő-folt. Kész katasztrófa pöpecre vágni de szép ha tiszta.. :lol:

Én meg minden kanyar után lefújatom az alját és főleg jól kimosom a kerékíveket még ha szét is fagy a kezem is bele de nincs is sehol egy rozsdapötty sem. :D :lol:

Mosni én fordított ozmózisos vízzel szoktam :lol: 500Ft-ból szépen megvan, és cseppmentesen szárad ;)

Nekem tökéletesen megfelelne a csajszi. Vékony, de tüdőméretekben teljesen jó. :lol:

Tüdő? Szerintem absz. nincs melle :lol:

Enyémben találkozhatsz. Ennio Morricone \o/

Tegnap pont ezt hallgattam hazafele az úton :lol: ( Hétvége alatt befigyelt majd' egy ezres <_< )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.