Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 énsem gondoltam volna, sőt nem tudtam hogy a ventim fémből van. Akkor jöttem rá amikor Dáwid mondta. Mert kettő volt itthon egy fém és egy műanyag, a műanyag nagyon magas volt, gondolom valami Kadetté lehetett és beleért a leömlőbe meg a nívópálcába és végül a fém lett belerakva, de nem emlékeztem rá. <_< :lol: nekem műanyag van az astrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 nekem műanyag van az astrába. sőt a wareszban is az volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 am én nem is gondoltam, hogy a menetszél is bepörgeti... am mióta kipergett az őzike útán a sok műanyag cucc a hűtőmaszkból, azóta észrevettem, hogy a bogarak egy az egybe landolnak a hűtőn, szóval... vennem kell szűnyoghálót, és kifeszíteni a hűtő elé, amíg fulra tele nem lesz bogárral :S Én eddig minden hűtőt amivel találkoztam úgy láttam hogy telik meg egész bogarakal. Annyira nem tömik el, mire eltömnék úgyis kell másik <_< Ha meg már eleget összegyűjtöttél, eladhatod valami biológusnak bogárgyűjteményként, hátha talál benne valami eddig ismeretlen fajt. Nekem a régi face-es maszkon semmi nincs csak az az egy vízszintes borda ugye amin a villám csücsül a karikával, és az előző (15 éves) hűtőm sem a bogarak miatt halt meg, pedig nem volt benne szúnyogháló :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 nekem műanyag van az astrába. sőt a wareszban is az volt <_< Nekem is műjanyag van, de láttam már bilivasból is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Én eddig minden hűtőt amivel találkoztam úgy láttam hogy telik meg egész bogarakal. Annyira nem tömik el, mire eltömnék úgyis kell másik <_< Ha meg már eleget összegyűjtöttél, eladhatod valami biológusnak bogárgyűjteményként, hátha talál benne valami eddig ismeretlen fajt. Nekem a régi face-es maszkon semmi nincs csak az az egy vízszintes borda ugye amin a villám csücsül a karikával, és az előző (15 éves) hűtőm sem a bogarak miatt halt meg, pedig nem volt benne szúnyogháló :lol: :lol: hát de eddig nem volt rajta semmi bogarantyú.. mosse legyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Én eddig minden hűtőt amivel találkoztam úgy láttam hogy telik meg egész bogarakal. Annyira nem tömik el, mire eltömnék úgyis kell másik <_< Ha meg már eleget összegyűjtöttél, eladhatod valami biológusnak bogárgyűjteményként, hátha talál benne valami eddig ismeretlen fajt. Nekem a régi face-es maszkon semmi nincs csak az az egy vízszintes borda ugye amin a villám csücsül a karikával, és az előző (15 éves) hűtőm sem a bogarak miatt halt meg, pedig nem volt benne szúnyogháló :lol: :lol: Mire berakódna bogárral addigra a régiek kiszáradva letöredeznek, lepörögnek maguktól vagy az újonc kamikáze bogár kiüti. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Mire berakódna bogárral addigra a régiek kiszáradva letöredeznek, lepörögnek maguktól vagy az újonc kamikáze bogár kiüti. <_< vagy közzészorul, és romlik a hűtése a hűtőnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 vazze, senki se dolgozik holnap? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 vazze, senki se dolgozik holnap? <_< Dehonnem. Különben hogy veszek legközelebb is nájkit? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 vazze, senki se dolgozik holnap? <_< bárcsak dolgoznék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 vazze, senki se dolgozik holnap? <_< nah elrontottad a bulit bameg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 bárcsak dolgoznék... Ha unatkozol kezdd el kibökdösni egy pálcikával a bogarakat a hűtőből. El leszel vele egy darabig <_< :lol: Vagy akár üzemszerűen is mehetne a "Novy-hűtőbogártalanító-specialaista-szerelő-műhely" hátha zavar még valakit hogy bogaras a hűtője :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 nah elrontottad a bulit bameg :lol: Jah a sok alvósnak bittos eszébe jutott hogy mennyi az óra és inkább eltűntek aludni :lol: lehet hogy én is így teszek... holnap dógozás van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 nah elrontottad a bulit bameg :lol: :lol: <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Ha unatkozol kezdd el kibökdösni egy pálcikával a bogarakat a hűtőből. El leszel vele egy darabig :lol: :lol: Vagy akár üzemszerűen is mehetne a "Novy-hűtőbogártalanító-specialaista-szerelő-műhely" hátha zavar még valakit hogy bogaras a hűtője :lol: :) hidd el hogy sokakat zavar... kamionosok szokták is mosni a hűtőket, a sok bogártól. de holnap lehet nekiállok délután és kábelezek amit csak tervbe vettem :lol: jaja behúzom hátra a + vezetéket a lednek, meg a féklámpának is :lol: és ha már ottvagyok, akkor az rca is átköltözik... na meg akkor már a magnót is átkábelezem, és kiszedem a fűtés kapcsolókonzolját, és este beledezem :lol: ha már így éjfélekig felvagyunk <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 hidd el hogy sokakat zavar... kamionosok szokták is mosni a hűtőket, a sok bogártól. de holnap lehet nekiállok délután és kábelezek amit csak tervbe vettem :lol: jaja behúzom hátra a + vezetéket a lednek, meg a féklámpának is :lol: és ha már ottvagyok, akkor az rca is átköltözik... na meg akkor már a magnót is átkábelezem, és kiszedem a fűtés kapcsolókonzolját, és este beledezem :lol: ha már így éjfélekig felvagyunk <_< Meg ha már a kábelek miatt felszeded a küszöböt felhajtod a szőnyeget, meg a szivacsot ugye... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 diszperzit <_< :lol: Náááámmm értesz te s föstéshez, tempera :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Az első autók mindíg meghatározóak az ember életében. <_< http://lh6.ggpht.com/_3d_YAZHD6Xo/SYNX3H0G...40/uccsokep.jpg Az első hogy lehet autóK ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Náááámmm értesz te s föstéshez, tempera :lol: :lol: :lol: :) jah, tiszta mekkmester vagyok :lol: Az első hogy lehet autóK ? :lol: pl: 3autóból összeheggesztett guruló koporsó? :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Meg ha már a kábelek miatt felszeded a küszöböt felhajtod a szőnyeget, meg a szivacsot ugye... <_< :lol: jaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Náááámmm értesz te s föstéshez, tempera <_< :lol: :lol: :lol: ilyen komoly cuccot ne adj a kezébe. vízfesték zsírkréta :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 mindenki árjú redi to pizsi??? na akkor megyek én is alvadni Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Akkor ezek szerint még ződdel nem volt dolgod :) na az igazán kényes, 1 porszem is meglátszik rajta nemhogy pl a vízkő-folt. Kész katasztrófa pöpecre vágni de szép ha tiszta.. :lol: Én meg minden kanyar után lefújatom az alját és főleg jól kimosom a kerékíveket még ha szét is fagy a kezem is bele de nincs is sehol egy rozsdapötty sem. :D :lol: Mosni én fordított ozmózisos vízzel szoktam :lol: 500Ft-ból szépen megvan, és cseppmentesen szárad ;) Nekem tökéletesen megfelelne a csajszi. Vékony, de tüdőméretekben teljesen jó. :lol: Tüdő? Szerintem absz. nincs melle :lol: Enyémben találkozhatsz. Ennio Morricone \o/ Tegnap pont ezt hallgattam hazafele az úton :lol: ( Hétvége alatt befigyelt majd' egy ezres <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Szerintem is jó a csaj! :lol: Jó az, csak fiatal <_< Amúgy a mai hűha se rossz: http://www.kisalfold.hu/_kepgaleria.php?gid=2007354 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Jó az, csak fiatal <_< ... Akkor az neked jó nem? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts