Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Gabi versenygépéről csináltad?

A kerék nemtetszik. Amúgy jó :lol:

csak úgy egy képről.

a kerék na meg az egész inverzét kellene elképzelni, mert ezt felragasztom a hátsó rolóra, és lefújom majd a most fekete részeket, szürkére, és fújás után pedig lehúzom a matrinyát, mert ez a sárga az, és akkor ami most sárga az lesz fekete, és ami most fekete, az lesz szürke.

a kerék elég nagy szopás... majd ha holnap lesz kedvem, akkor lehet vmi mást kitalálok, de az adja a bibit, hogy a küllők a peremhez csatlakoznak, és azt kell megoldani, hogy egy kerék szerkezetre hasonlítson... nekem nehézséget okozott :lol:

egyébként, ha le lesz festve, akkor jobban fog kinézni a kerék is, mert akkor kirajzolódik normálisabban.

remélem jó lesz :lol:

ha nem lesz jó, akkor az egész rólót átfestem <_<

Megosztás:

Én is 2-3 hetente....hiába a fehér nem olyan koszálló szín. Minden apróság markánsan látszik rajta.

Ez az állítás egy nagy tévedés eredménye!!! A fehéren sokkal kevésbé látszik a kosz mint a sötét színeken....

Saját tapasztalat, volt fehér , ezüst szürke, meg most metál bordó kocsim. A leginkább az utóbbin látszik a kosz. A fekete kocsin meg aztán nagyon. <_<

Megosztás:

Ez az állítás egy nagy tévedés eredménye!!! A fehéren sokkal kevésbé látszik a kosz mint a sötét színeken....

Saját tapasztalat, volt fehér , ezüst szürke, meg most metál bordó kocsim. A leginkább az utóbbin látszik a kosz. A fekete kocsin meg aztán nagyon. <_<

az enyém a legjobb ilyen szempontból :lol:

Megosztás:

Ezért kell kosz-színű autót venni :lol: Valami jó kis dzsuva-metál és mosni sem kell csak hogy ne rohadjon :lol:

Megosztás:

Ezért kell kosz-színű autót venni :lol: Valami jó kis dzsuva-metál és mosni sem kell csak hogy ne rohadjon <_<

nekem a bicó volt olyan :lol:

akkoriban jöttek be az uno montik, és az enyémnek olyan festése volt, hogy rá volt fröcskölve ezüst festék, és azt hitte mindenki, hogy mindig koszos. :lol:

Megosztás:

télen nem szeretem mosni, mert lusta vagyok, hideg van, befagyhat bárhova, stb. tudom h kéne de télen ritkán mosom.

jó időben meg 1-2hetente, meg ahogy idöm engedi

Télen van a legnagyobb szükség a rendszeres mosásra! Éééés nem fagy be sehová! Főleg ha előtte bekened az ajtó tömítéseidet glicerinnel.... <_<

Megosztás:

Én nem csupán a koszra gondoltam. Egy bogár, vagy egy kis festékhiba a fehéren rögtön látszik, míg egy sötéten nem látod annyira markánsan mondjuk a lepattogzódást.

Megosztás:

Én nem csupán a koszra gondoltam. Egy bogár, vagy egy kis festékhiba a fehéren rögtön látszik, míg egy sötéten nem látod annyira markánsan mondjuk a lepattogzódást.

Akkor itt a feladat hogy Alex kapjon egy munkát: Keverjen ki tökéletes kosz-bogár és festéklepattogzás-színű metál anyagot :lol: Aztán nálam lehet tesztelni <_< :lol:

Megosztás:

Akkor itt a feladat hogy Alex kapjon egy munkát: Keverjen ki tökéletes kosz-bogár és festéklepattogzás-színű metál anyagot :lol: Aztán nálam lehet tesztelni <_< :lol:

leöntöm neked kromofággal, aztán elmaszatolom ecsettel

azon fel se fog tűnni a kosz bogár stb :lol:

Megosztás:

Akkor itt a feladat hogy Alex kapjon egy munkát: Keverjen ki tökéletes kosz-bogár és festéklepattogzás-színű metál anyagot :lol: Aztán nálam lehet tesztelni <_< :)

De metál se lesz. Az kikötés hogy metál kell. Ha már csillog akkor jónak tűnik :lol:

old meg :lol:

Rajta kell hagyni az összes koszt, bogarat és vastagon le kell fújni lakkal. :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

óóóhhh elnézést képről tévedtem 5,5cmet :lol:

de sztem mennyünk át az egyébbe :lol:

Sztem sztem is :lol: Nekem egy drót volt benne, annak is izgalmas hangja volt <_< Jah meg pont hőgomba csere utáni héten a tolató lámpa csatlakozója ugrott le helyéről valahogy, és az lifegte be magát oda... akkor már rutinos voltam hogy honnan kell kiszedni valamit, csak arra nem gondoltam volna hogy mit :lol:

Megosztás:

Különben meg szép az a motortér <_< el tudnék képzelni egy ilyet az olajváram helyén :lol:

Szépnek nem szép mert még mindíg csupa sár meg por, pár napig az esőn állt a kocsi motorháztető nélkül és kb úgy is néz ki és azóta nem volt időm/kedvem kitakarítani. Meg igazából fingom nincs mivel kéne. Múltkor slaggal kimostam az egészet, de nem tett valami jót az elektromos részeknek, úgyhogy utánna mindent hajszárítóznom kellett, szal az nem jó megoldás. :lol:

Megosztás:

am én nem is gondoltam, hogy a menetszél is bepörgeti...

am mióta kipergett az őzike útán a sok műanyag cucc a hűtőmaszkból, azóta észrevettem, hogy a bogarak egy az egybe landolnak a hűtőn, szóval... vennem kell szűnyoghálót, és kifeszíteni a hűtő elé, amíg fulra tele nem lesz bogárral :S

Megosztás:

Szépnek nem szép mert még mindíg csupa sár meg por, pár napig az esőn állt a kocsi motorháztető nélkül és kb úgy is néz ki és azóta nem volt időm/kedvem kitakarítani. Meg igazából fingom nincs mivel kéne. Múltkor slaggal kimostam az egészet, de nem tett valami jót az elektromos részeknek, úgyhogy utánna mindent hajszárítóznom kellett, szal az nem jó megoldás. <_<

puha nedves rongyocska :lol:

ha beleszámolod a hajszárítózást, akkor nem jössz ki hosszabb idővel :lol:

Megosztás:

am én nem is gondoltam, hogy a menetszél is bepörgeti...

am mióta kipergett az őzike útán a sok műanyag cucc a hűtőmaszkból, azóta észrevettem, hogy a bogarak egy az egybe landolnak a hűtőn, szóval... vennem kell szűnyoghálót, és kifeszíteni a hűtő elé, amíg fulra tele nem lesz bogárral :S

énsem gondoltam volna, sőt nem tudtam hogy a ventim fémből van. Akkor jöttem rá amikor Dáwid mondta. Mert kettő volt itthon egy fém és egy műanyag, a műanyag nagyon magas volt, gondolom valami Kadetté lehetett és beleért a leömlőbe meg a nívópálcába és végül a fém lett belerakva, de nem emlékeztem rá. <_< :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.