Laleekirály Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 de ez nem olyan amire te gondolsz, de hogy te mindig a pucu téma környékén lukadsz ki :lol: az a duma! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 az a duma! <_< :lol: nem szabad csúnyán beszélni itt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Mennyiért fújják a csomiajtót? faterral megcsináljuk majd, akkor meg csak a festéket kell kifizetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Nem is kell azt lefújni. Jól illik majd a szélvédőn levő csíkhoz :lol: :lol: Az a gáz hogy a csíkot már ősszel lehúztam róla mert foszlott fel és randa volt nagyon <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Az a gáz hogy a csíkot már ősszel lehúztam róla mert foszlott fel és randa volt nagyon <_< Akkor meg fújd az autót a csomagtérajtóhoz, és akkor lesz még valakinek piros caravan rajtam kívül :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Akkor meg fújd az autót a csomagtérajtóhoz, és akkor lesz még valakinek piros caravan rajtam kívül :lol: <_< :lol: :lol: jólesz ez így. debreceni vagyok... piros-fehér autó... lokista autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Ujabban hetente 4-5 alkalommal is megmosom. A kedvem végtelen pláne mikor látom, hogy szép tiszta. 10-15 mosás után jutottam el arra a szintre, hogy foltmentesre tudom törölni. Apropo ide írom mert pletyó lessz belôle <_< : Egy hete 4000-4500 rpm-nél váltok és most azt nem tdom, hogy jobban megy most az autó vagy kaptam egy cuccos placebót? A változás jelentôs ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Ujabban hetente 4-5 alkalommal is megmosom. A kedvem végtelen pláne mikor látom, hogy szép tiszta. 10-15 mosás után jutottam el arra a szintre, hogy foltmentesre tudom törölni. Apropo ide írom mert pletyó lessz belôle <_< : Egy hete 4000-4500 rpm-nél váltok és most azt nem tdom, hogy jobban megy most az autó vagy kaptam egy cuccos placebót? A változás jelentôs ... hát 4500nál sokkal jobban meg mint 2500nál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 hát 4500nál sokkal jobban meg mint 2500nál :lol: Nem nem. Most 2500-nál is jobban megy mint eddig ugyanennyi rpm-en <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Nem nem. Most 2500-nál is jobban megy mint eddig ugyanennyi rpm-en <_< Magyarul kikormoltad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Ujabban hetente 4-5 alkalommal is megmosom. A kedvem végtelen pláne mikor látom, hogy szép tiszta. 10-15 mosás után jutottam el arra a szintre, hogy foltmentesre tudom törölni. Apropo ide írom mert pletyó lessz belôle :lol: : Egy hete 4000-4500 rpm-nél váltok és most azt nem tdom, hogy jobban megy most az autó vagy kaptam egy cuccos placebót? A változás jelentôs ... Nem placebó... így van kikormoltad. Míg nem volt jogsim így fater vezette mindíg az astrát aztán amióta van jogsim én kicsit jobban cuccolom neki jobban kihúzatom, és azóta fater is ilyen véleményen van hogy jobban megy ez a kocsi amióta jogsid van. Azért néha kell neki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Magyarul kikormoltad. Az lehet, de még mindig füstöl s sztem fog is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 heti 4-5 alkalom? :lol: az szép lekopik a festék bazz :lol: kikormolás vagy nem, benzinesnek is használ, ha megvan hajtva néha néha <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Én is 2-3 hetente....hiába a fehér nem olyan koszálló szín. Minden apróság markánsan látszik rajta. A két első Opelem fehér volt. :lol: Jó lenne,ha az Astra is fehér lenne <_< de nem az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 A két első Opelem fehér volt. :lol: Jó lenne,ha az Astra is fehér lenne <_< de nem az. :lol: diszperzit :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 A két első Opelem fehér volt. :lol: Jó lenne,ha az Astra is fehér lenne <_< de nem az. :lol: Minden megoldható. Cserében benne vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 diszperzit <_< :lol: A hajadba. :lol: Minden megoldható. Cserében benne vagyok. :lol: Kicsi a motor kevés az extra. :lol: (De szép :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 A hajadba. :lol: Kicsi a motor kevés az extra. :lol: (De szép :lol: ) labamba <_< :lol: akkor csak cseréljetek könnyen cserélhető dolgot, és mind2töknek egyedi lesz a gépsárkány :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Kicsi a motor kevés az extra. <_< (De szép :lol: ) Gyakorlatilag ez a két dolog a legfontosabb. :lol: Mondjuk úgy vagyok vele hogy első autónak bőven jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 akkor csak cseréljetek könnyen cserélhető dolgot, és mind2töknek egyedi lesz a gépsárkány :lol: Hiányozna a klíma,a hátsó tárcsafék a 4 elektromos ablak,a B.C. és a lóerő. Ha még Caravan lenne meggondolnám. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Mondjuk úgy vagyok vele hogy első autónak bőven jó. Az első autók mindíg meghatározóak az ember életében. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Az első autók mindíg meghatározóak az ember életében. :lol: http://lh6.ggpht.com/_3d_YAZHD6Xo/SYNX3H0G...40/uccsokep.jpg Az a baloldali elférne nálam is az udvarban. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Hiányozna a klíma,a hátsó tárcsafék a 4 elektromos ablak,a B.C. és a lóerő. Ha még Caravan lenne meggondolnám. <_< gondoltam itt a mozdítható lemezekre, és akkor lenne neked egy piros tetejű többnyire fehér autód, Edemkének meg az inverze :lol: jó is az a caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Haver meghozta az autót. Hibalista: - ismét nehezen záródik a központi zár. - fehérváron volt egy baromi nagy dugó, amibe belecsöppent és felforrt a víz. Fűtést ráadta, ablak le és úgy sikerült csak lehűtenie. Remélem nem a termosztát döglött meg. A ventilátorokat nem figyelte, hogy elindultak-e, de úgy emlékszik, hogy üzemeltek. De majd kiderítem holnap. Viszont azt mondta, hogy ha már volt 50kmh-s sebesség, akkor nem forrt fel, tehát a termosztát elvileg jó, vagyis nem marad zárva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 gondoltam itt a mozdítható lemezekre, és akkor lenne neked egy piros tetejű többnyire fehér autód, Edemkének meg az inverze <_< Az én kasztnielemeimmel nem járna jól. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts