Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ujabban hetente 4-5 alkalommal is megmosom. A kedvem végtelen pláne mikor látom, hogy szép tiszta. 10-15 mosás után jutottam el arra a szintre, hogy foltmentesre tudom törölni. Apropo ide írom mert pletyó lessz belôle <_< : Egy hete 4000-4500 rpm-nél váltok és most azt nem tdom, hogy jobban megy most az autó vagy kaptam egy cuccos placebót? A változás jelentôs ...

Megosztás:

Ujabban hetente 4-5 alkalommal is megmosom. A kedvem végtelen pláne mikor látom, hogy szép tiszta. 10-15 mosás után jutottam el arra a szintre, hogy foltmentesre tudom törölni. Apropo ide írom mert pletyó lessz belôle <_< : Egy hete 4000-4500 rpm-nél váltok és most azt nem tdom, hogy jobban megy most az autó vagy kaptam egy cuccos placebót? A változás jelentôs ...

hát 4500nál sokkal jobban meg mint 2500nál :lol:

Megosztás:

Ujabban hetente 4-5 alkalommal is megmosom. A kedvem végtelen pláne mikor látom, hogy szép tiszta. 10-15 mosás után jutottam el arra a szintre, hogy foltmentesre tudom törölni. Apropo ide írom mert pletyó lessz belôle :lol: : Egy hete 4000-4500 rpm-nél váltok és most azt nem tdom, hogy jobban megy most az autó vagy kaptam egy cuccos placebót? A változás jelentôs ...

Nem placebó... így van kikormoltad. Míg nem volt jogsim így fater vezette mindíg az astrát aztán amióta van jogsim én kicsit jobban cuccolom neki jobban kihúzatom, és azóta fater is ilyen véleményen van hogy jobban megy ez a kocsi amióta jogsid van. Azért néha kell neki <_<

Megosztás:

Hiányozna a klíma,a hátsó tárcsafék a 4 elektromos ablak,a B.C. és a lóerő.

Ha még Caravan lenne meggondolnám. <_<

gondoltam itt a mozdítható lemezekre, és akkor lenne neked egy piros tetejű többnyire fehér autód, Edemkének meg az inverze :lol:

jó is az a caravan

Megosztás:

Haver meghozta az autót. Hibalista:

- ismét nehezen záródik a központi zár.

- fehérváron volt egy baromi nagy dugó, amibe belecsöppent és felforrt a víz. Fűtést ráadta, ablak le és úgy sikerült csak lehűtenie. Remélem nem a termosztát döglött meg. A ventilátorokat nem figyelte, hogy elindultak-e, de úgy emlékszik, hogy üzemeltek. De majd kiderítem holnap. Viszont azt mondta, hogy ha már volt 50kmh-s sebesség, akkor nem forrt fel, tehát a termosztát elvileg jó, vagyis nem marad zárva.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.