Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Sztem meg ide se figyel és meztelen férfiakat nézeget a neten. :lol: ez azééé... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 sztem kánten Dzsoni már pötyögi a különbségeket <_< Egy párat én is tudok: - 3LE - a DR-ben már van AGR-szelep - a DR-ben a vezérműszíjnál van egy plusz terelőgörgő Aztán még ki tudja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Egy párat én is tudok: - 3LE - a DR-ben már van AGR-szelep - a DR-ben a vezérműszíjnál van egy plusz terelőgörgő Aztán még ki tudja... hát ezek olyan dolgok, aminek csak örülhet egy 1.7D-s <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Sztem meg ide se figyel és meztelen férfiakat nézeget a neten. :lol: akkor jobb is h ide nem koncentrál <_< Egy párat én is tudok: - 3LE - a DR-ben már van AGR-szelep - a DR-ben a vezérműszíjnál van egy plusz terelőgörgő Aztán még ki tudja... hmm, lehet én nem értek a lovakhoz.. más(nem meleg): gyári ablaktörlő lapát árat tudsz nekem nézni csergőnél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 na jócak majd hunap jobb nap <_< csákó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Egy párat én is tudok: - 3LE - a DR-ben már van AGR-szelep - a DR-ben a vezérműszíjnál van egy plusz terelőgörgő Aztán még ki tudja... köszi <_< ennyivel is okosabb lettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Ilyenem nekem is van, fordulaton nem hangosan de sípol, mint egy szolid turbó....meg is jegyezték páran...laza vagy feszes? Neked is 2500-3000 rpm környékén? Mert nekem ott hallani enyhe fütyülést, hasonlít a turbóhoz és nem csak gyorsításkor, hanem ha motorfékezek azon a sebességintervallumban, akkor is hallani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Sziasztok! Csináltam egy kis összeállítást a gépről :lol: meg :lol: Tök jó lett, még a zene is passzol hozzá! :lol: Régebben amúgy kérdeztem, csak nem nagyon kaptam rá választ... de most hátha valaki tudja. Mi a jóég a fütyülő ami a motorból jön amikor egy bizonyos fordulatról gyorsítok a géppel??? Turbó hiányába az nehezen lehet. 1.7DR motor van benne... Szerintetek??? <_< Meglepetés!!!!! Megtaláltad benne a becsempészett turbót? :lol: Sztem meg ide se figyel és meztelen férfiakat nézeget a neten. :lol: Ejnye, hogy gondolhattok ilyenre?! A hétvége a :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Tök jó lett, még a zene is passzol hozzá! :lol: Meglepetés!!!!! Megtaláltad benne a becsempészett turbót? :lol: Ejnye, hogy gondolhattok ilyenre?! A hétvége a :lol: Köszi :lol: 93as géphez 93 körüli zene illik :lol: Nincs benne turbó.... csak fütyülő van <_< fenébe... most lesz cserélve a csomagtartó ajtaja, és piros lesz... a kocsi meg fehér..... még azt is át kell fújni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Ejnye, hogy gondolhattok ilyenre?! A hétvége a :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Köszi :lol: 93as géphez 93 körüli zene illik :lol: Nincs benne turbó.... csak fütyülő van <_< fenébe... most lesz cserélve a csomagtartó ajtaja, és piros lesz... a kocsi meg fehér..... még azt is át kell fújni Mennyiért fújják a csomiajtót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Na ma megint megcsodáltam hogy milyen szép színe van a kocsinak ha tiszta <_< Kicsit több mint 1 éve van nálam...azóta ez volt kb a 3. mosása :lol: de jól sikerült>>>>> http://images.iwiw.net/0205/user/00/85/32/...7_1241186558891 Te egy év alatt háromszor, én 1 hónap alatt legalább háromszor! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Te egy év alatt háromszor, én 1 hónap alatt legalább háromszor! :lol: én hetente egyszer mosom Gizit! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 én hetente egyszer mosom Gizit! <_< :lol: Én is 2-3 hetente....hiába a fehér nem olyan koszálló szín. Minden apróság markánsan látszik rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Én is 2-3 hetente....hiába a fehér nem olyan koszálló szín. Minden apróság markánsan látszik rajta. én lemostam csütörtökön, de már most tiszta dzsúz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Köszi :lol: 93as géphez 93 körüli zene illik :lol: Nincs benne turbó.... csak fütyülő van <_< fenébe... most lesz cserélve a csomagtartó ajtaja, és piros lesz... a kocsi meg fehér..... még azt is át kell fújni Nem is kell azt lefújni. Jól illik majd a szélvédőn levő csíkhoz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 én lemostam csütörtökön, de már most tiszta dzsúz <_< Korábban hetente mostam, de volt olyan is, hogy 2,5-3 hónapig nem. Nem volt értelme, mert tiszta latyak volt minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Én is 2-3 hetente....hiába a fehér nem olyan koszálló szín. Minden apróság markánsan látszik rajta. most azért mostam le, mert megfigyeltem, ha lemosom délelőtt, aznap, de legkésőbb másnap esik az eső! Most pedig vetünk és jó lenne ha esne! :lol: főleg a sok bogár sz.r és minden más eléggé látszik rajta. Szerintem eléggé kényes a fehér szín. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Korábban hetente mostam, de volt olyan is, hogy 2,5-3 hónapig nem. Nem volt értelme, mert tiszta latyak volt minden. télen nem szeretem mosni, mert lusta vagyok, hideg van, befagyhat bárhova, stb. tudom h kéne de télen ritkán mosom. jó időben meg 1-2hetente, meg ahogy idöm engedi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Korábban hetente mostam, de volt olyan is, hogy 2,5-3 hónapig nem. Nem volt értelme, mert tiszta latyak volt minden. Én olyankor szoktam gyakrabban mosni hogy ne álljon rajta az a sós sz.r, :lol: nem szépítő, hanem állapotmegőrző beavatkozásként mosom latyakos időben. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Hát ez a mosás érdekes egy dolog, ha van időm és lehetőségem évente kb 5-6 mosásom van, de ugye én télen nem járok vele. Viszont ha nekiállok lemosni akkor már át is viaszolom, meg szilikon, meg belső takarítás, tehát egy kellemes félnapos program nálam! De az biztos, hogy utána csak gyönyörködöm benne és szippantom az illatát a vaxnak! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 hát nekem mikor hogy van kedvem mosni. eddig mákom volt, mert a melóhelyen volt fűtött mosó, szóval télen is megmostam havonta. de az udvaron-20ba nemtudom hogy lesz... lehet lemegyek vele a kútra, és legalább a hátsó kerékjáratokat ott kimosom... de azzal meg az a gond, hogy a hosszú puska miatt nem lehet rendesen kimosni.. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 hát nekem mikor hogy van kedvem mosni. eddig mákom volt, mert a melóhelyen volt fűtött mosó, szóval télen is megmostam havonta. de az udvaron-20ba nemtudom hogy lesz... lehet lemegyek vele a kútra, és legalább a hátsó kerékjáratokat ott kimosom... de azzal meg az a gond, hogy a hosszú puska miatt nem lehet rendesen kimosni.. :S ha hosszú szerszámod van tanuld meg rendesen használni <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Szerintem eléggé kényes a fehér szín. <_< Akkor ezek szerint még ződdel nem volt dolgod :) na az igazán kényes, 1 porszem is meglátszik rajta nemhogy pl a vízkő-folt. :lol: Kész katasztrófa pöpecre vágni de szép ha tiszta.. :lol: :lol: télen nem szeretem mosni, mert lusta vagyok, hideg van, befagyhat bárhova, stb. tudom h kéne de télen ritkán mosom. jó időben meg 1-2hetente, meg ahogy idöm engedi Én meg minden kanyar után lefújatom az alját és főleg jól kimosom a kerékíveket még ha szét is fagy a kezem is bele de nincs is sehol egy rozsdapötty sem. ;) :lol: ------------------------------------------------ Jah, épp kint voltunk a területen ürgelyukakra vadászni, jövünk hazafele egyszer csak a verda wráááááámm -na mondom ezt meg mi lelte, fater: "f*sznak hajtasz!" -mondom: "én ugyan nem, rajta sincs a gázon a tappancsom de ha hazaértünk megnézem". Bejött a sejtésem, nem olajálló a gumicső ami a vákuumszivattyúra rá van dugva (mert az olajállót nem tudom hova tettem), elrepedt és menten falsot szívott és nem a vákuumdobot húzta. Wót ám tunying, 3 személlyel kilőtt, ment mint a meszes. :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 ha hosszú szerszámod van tanuld meg rendesen használni <_< :lol: de ez nem olyan amire te gondolsz, de hogy te mindig a pucu téma környékén lukadsz ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts