Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Sztem meg ide se figyel és meztelen férfiakat nézeget a neten. :lol:

akkor jobb is h ide nem koncentrál <_<

Egy párat én is tudok:

- 3LE

- a DR-ben már van AGR-szelep

- a DR-ben a vezérműszíjnál van egy plusz terelőgörgő

Aztán még ki tudja...

hmm, lehet én nem értek a lovakhoz..

más(nem meleg): gyári ablaktörlő lapát árat tudsz nekem nézni csergőnél?

Megosztás:

Ilyenem nekem is van, fordulaton nem hangosan de sípol, mint egy szolid turbó....meg is jegyezték páran...laza vagy feszes?

Neked is 2500-3000 rpm környékén? Mert nekem ott hallani enyhe fütyülést, hasonlít a turbóhoz és nem csak gyorsításkor, hanem ha motorfékezek azon a sebességintervallumban, akkor is hallani.

Megosztás:

Sziasztok!

Csináltam egy kis összeállítást a gépről :lol:

meg :lol:

Tök jó lett, még a zene is passzol hozzá! :lol:

Régebben amúgy kérdeztem, csak nem nagyon kaptam rá választ... de most hátha valaki tudja. Mi a jóég a fütyülő ami a motorból jön amikor egy bizonyos fordulatról gyorsítok a géppel??? Turbó hiányába az nehezen lehet. 1.7DR motor van benne... Szerintetek??? <_<

Meglepetés!!!!! Megtaláltad benne a becsempészett turbót? :lol:

Sztem meg ide se figyel és meztelen férfiakat nézeget a neten. :lol:

Ejnye, hogy gondolhattok ilyenre?! A hétvége a

:lol:
Megosztás:

Tök jó lett, még a zene is passzol hozzá! :lol:

Meglepetés!!!!! Megtaláltad benne a becsempészett turbót? :lol:

Ejnye, hogy gondolhattok ilyenre?! A hétvége a

:lol:

Köszi :lol: 93as géphez 93 körüli zene illik :lol: Nincs benne turbó.... csak fütyülő van <_< fenébe... most lesz cserélve a csomagtartó ajtaja, és piros lesz... a kocsi meg fehér..... még azt is át kell fújni

Megosztás:

Köszi :lol: 93as géphez 93 körüli zene illik :lol: Nincs benne turbó.... csak fütyülő van <_< fenébe... most lesz cserélve a csomagtartó ajtaja, és piros lesz... a kocsi meg fehér..... még azt is át kell fújni

Nem is kell azt lefújni. Jól illik majd a szélvédőn levő csíkhoz :lol: :lol:

Megosztás:

Én is 2-3 hetente....hiába a fehér nem olyan koszálló szín. Minden apróság markánsan látszik rajta.

most azért mostam le, mert megfigyeltem, ha lemosom délelőtt, aznap, de legkésőbb másnap esik az eső! Most pedig vetünk és jó lenne ha esne! :lol: főleg a sok bogár sz.r és minden más eléggé látszik rajta. Szerintem eléggé kényes a fehér szín. <_<

Megosztás:

Korábban hetente mostam, de volt olyan is, hogy 2,5-3 hónapig nem. Nem volt értelme, mert tiszta latyak volt minden.

télen nem szeretem mosni, mert lusta vagyok, hideg van, befagyhat bárhova, stb. tudom h kéne de télen ritkán mosom.

jó időben meg 1-2hetente, meg ahogy idöm engedi

Megosztás:

Korábban hetente mostam, de volt olyan is, hogy 2,5-3 hónapig nem. Nem volt értelme, mert tiszta latyak volt minden.

Én olyankor szoktam gyakrabban mosni hogy ne álljon rajta az a sós sz.r, :lol: nem szépítő, hanem állapotmegőrző beavatkozásként mosom latyakos időben. <_<

Megosztás:

Hát ez a mosás érdekes egy dolog, ha van időm és lehetőségem évente kb 5-6 mosásom van, de ugye én télen nem járok vele. Viszont ha nekiállok lemosni akkor már át is viaszolom, meg szilikon, meg belső takarítás, tehát egy kellemes félnapos program nálam! De az biztos, hogy utána csak gyönyörködöm benne és szippantom az illatát a vaxnak! <_<

Megosztás:

hát nekem mikor hogy van kedvem mosni.

eddig mákom volt, mert a melóhelyen volt fűtött mosó, szóval télen is megmostam havonta.

de az udvaron-20ba nemtudom hogy lesz...

lehet lemegyek vele a kútra, és legalább a hátsó kerékjáratokat ott kimosom... de azzal meg az a gond, hogy a hosszú puska miatt nem lehet rendesen kimosni.. :S

Megosztás:

hát nekem mikor hogy van kedvem mosni.

eddig mákom volt, mert a melóhelyen volt fűtött mosó, szóval télen is megmostam havonta.

de az udvaron-20ba nemtudom hogy lesz...

lehet lemegyek vele a kútra, és legalább a hátsó kerékjáratokat ott kimosom... de azzal meg az a gond, hogy a hosszú puska miatt nem lehet rendesen kimosni.. :S

ha hosszú szerszámod van tanuld meg rendesen használni <_< :lol:

Megosztás:

Szerintem eléggé kényes a fehér szín. <_<

Akkor ezek szerint még ződdel nem volt dolgod :) na az igazán kényes, 1 porszem is meglátszik rajta nemhogy pl a vízkő-folt. :lol: Kész katasztrófa pöpecre vágni de szép ha tiszta.. :lol: :lol:

télen nem szeretem mosni, mert lusta vagyok, hideg van, befagyhat bárhova, stb. tudom h kéne de télen ritkán mosom.

jó időben meg 1-2hetente, meg ahogy idöm engedi

Én meg minden kanyar után lefújatom az alját és főleg jól kimosom a kerékíveket még ha szét is fagy a kezem is bele de nincs is sehol egy rozsdapötty sem. ;) :lol:

------------------------------------------------

Jah, épp kint voltunk a területen ürgelyukakra vadászni, jövünk hazafele egyszer csak a verda wráááááámm -na mondom ezt meg mi lelte, fater: "f*sznak hajtasz!" -mondom: "én ugyan nem, rajta sincs a gázon a tappancsom de ha hazaértünk megnézem". Bejött a sejtésem, nem olajálló a gumicső ami a vákuumszivattyúra rá van dugva (mert az olajállót nem tudom hova tettem), elrepedt és menten falsot szívott és nem a vákuumdobot húzta. Wót ám tunying, 3 személlyel kilőtt, ment mint a meszes. :D :lol: :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.