Laleekirály Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Zotya! Hűha! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 De akkoris 16.... nekem valahogy sosem jöttek be a nagyon fiatal kislányok... Jó az! Idézem Novyyt! "lőhető" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Jó az! Idézem Novyyt! "lőhető" <_< Ti tudjátok. Persze jó a fiatal csaj, csak ugye semmi tapasztalat, aztán meg sírsz, hogy fogaz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 De akkoris 16.... nekem valahogy sosem jöttek be a nagyon fiatal kislányok... Vele aztán tudnál a határértékszámításról és a mélyirodalomról,vagy netán a fiskális politikáról csevegni! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Vele aztán tudnál a határértékszámításról és a mélyirodalomról,vagy netán a fiskális politikáról csevegni! <_< Héj te dízelastrás, nem igazán kedveljük a kormolós fajtádat errefelé. :lol: Irodalom nem érdekel, fiskális politika szintén nem, matek sem az esetem. Viszont CAN kódokat visszafejteni jöhet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 <_< fiatal.. mihez meg kihez képest alig múltam 18 :lol: hát én még olyan csajjal nem találkoztam, akivel lehetett volna az előzőleg felsorot témákról beszélgetni... vagy ha igen, akkor azt meg nem lőném semmi pénzért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Persze jó a fiatal csaj, csak ugye semmi tapasztalat, aztán meg sírsz, hogy fogaz. :lol: A tapasztalat, ugye? :lol: <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Ti tudjátok. Persze jó a fiatal csaj, csak ugye semmi tapasztalat, aztán meg sírsz, hogy fogaz. :lol: annyira már tuti érti a dolgát <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 :lol: én már egy ideje, amióta néha megnézem a BGT-t, ebbe a nőbe vagyok "szerelmes". :lol: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 annyira már tuti érti a dolgát :lol: azért kell a tapasztaltnak megtanítani dolgokra, mert ha kezdő csírával kezd, megszokja azt és utána lesz a sírás! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 :lol: én már egy ideje, amióta néha megnézem a BGT-t, ebbe a nőbe vagyok "szerelmes". :lol: :lol: <_< én meg a barátnőmbe! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 én meg a barátnőmbe! <_< :lol: én meg az opelunkba... hát nah ez van csessze meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 :lol: én már egy ideje, amióta néha megnézem a BGT-t, ebbe a nőbe vagyok "szerelmes". Jó neked! :lol: Amúgy kis csinoska... én meg a barátnőmbe! :lol: Hááát, én már régen voltam, de nem is kérek mégegyszer belőle. Olyan mint az alkohol, öl (na jó -azt talán nem), butít és legfőképp nyomorba dönt. :D én meg az opelunkba... hát nah ez van csessze meg :) Oszt azt kűdöd hátúlrúú? :lol: :lol: Az enyémet meg ne környékezd! :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 én meg az opelunkba... hát nah ez van csessze meg :lol: Én is szerelmes vagyok Gizibe is! Tehát van 2 nőm! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 <_< Hááát, én már régen voltam, de nem is kérek mégegyszer belőle. Olyan mint az alkohol, öl (na jó -azt talán nem), butít és legfőképp nyomorba dönt. :lol: Ez igaz! A NŐ öl, butít és nyomorba dönt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 16éves vazee! :lol: akkor már lőhető :lol: Így van, már golyóérett! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Így van, már golyóérett! <_< pontosan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Így van, már golyóérett! <_< Az ilyet gyorsan le kell lőni! Hagy füstöljön a puskacső! Én már csak egy vadra vadászok! Arra van engedélyem! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Az ilyet gyorsan le kell lőni! Hagy füstöljön a puskacső! Én már csak egy vadra vadászok! Arra van engedélyem! <_< :lol: orvvadászat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 orvvadászat :lol: Az ilyen vadat könnyű becserkészni! Nem hogy elmennél vadászni! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Zotya! Hűha! :lol: :lol: Az ilyennel nem kezdek, kicsinálna 2 perc alatt vagy a vezszíjam szakadna el, vagy beállna a főtengely. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Az ilyennel nem kezdek, kicsinálna 2 perc alatt vagy a vezszíjam szakadna el, vagy beállna a főtengely. <_< :lol: az tuti! Dobná az ember tőle rögtön az ékszíjat! :lol: Összemocskolnád az arcát! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 az tuti! Dobná az ember tőle rögtön az ékszíjat! <_< Összemocskolnád az arcát! :lol: :lol: :lol: :lol: Ja utánna meg lehet kivillogtatni a hibakódokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Ja utánna meg lehet kivillogtatni a hibakódokat. <_< Ha ki tudnád írni! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts