zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Jó kis rock és Blues. Bár mostanában gyerekdalokat is hallgatunk. Tegnap óta például ez megy. <_< Vannak jó számaik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Ilyen? :lol: <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 vmi jó film van a tvbe? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 vmi jó film van a tvbe? <_< Nem tom, éppen a gépnél ülök. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 vmi jó film van a tvbe? <_< Nem hinném. Nem arról híresek a kereskedelmi TV-k, hogy ne állandóan B kategóriás sz.rokat ismételjenek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Nem hinném. Nem arról híresek a kereskedelmi TV-k, hogy ne állandóan B kategóriás sz.rokat ismételjenek. <_< Csak nem szeretnék ha lemaradnál valamiről :lol: :lol: Ha végre megnéznéd, akkor nem ismételgetnék többet és mi is nézhetnénk mást :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Csak nem szeretnék ha lemaradnál valamiről :lol: :lol: Ha végre megnéznéd, akkor nem ismételgetnék többet és mi is nézhetnénk mást :lol: :lol: <_< Hülye. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Nem hinném. Nem arról híresek a kereskedelmi TV-k, hogy ne állandóan B kategóriás sz.rokat ismételjenek. :lol: B-kategóriás? Nekem is olyan van, tavaly vizsgáztam a Bilux-nál. Vagy mivan? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 tegnap a micsoda nő volt :lol: ha érdekel még Zoli :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 No egy kis ízelító a tegnapi taliból képekben -by Én és Egykuty fotói.. :lol: Jól bekajoltunk, még vacsira is bőven jutott a halászléből és aki nem jött az bánhatja -persze aki megtehette volna... :lol: <_< Novy! Jártam ma feléd csak szűk volt az időnk úgyhogy nem zaklattalak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 No egy kis ízelító a tegnapi taliból képekben -by Én és Egykuty fotói.. :lol: Jól bekajoltunk, még vacsira is bőven jutott a halászléből és aki nem jött az bánhatja -persze aki megtehette volna... :lol: <_< Novy! Jártam ma feléd csak szűk volt az időnk úgyhogy nem zaklattalak.. Hát annak a szürke Kadettnek(?) meg mi lelte a jobb oldalát a hátsó keréknél? Ja és amúgy nekem túl csontos, de Hűha! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 No egy kis ízelító a tegnapi taliból képekben -by Én és Egykuty fotói.. :lol: Jól bekajoltunk, még vacsira is bőven jutott a halászléből és aki nem jött az bánhatja -persze aki megtehette volna... :lol: <_< Novy! Jártam ma feléd csak szűk volt az időnk úgyhogy nem zaklattalak.. a képeket bnézve úgylátom hülyeségben nem volt hiány (ENdlos) :lol: egykuty be volt cseccsintve, vagy ilyen művészi beállítottságú? :lol: am itt is van egy toronymerevítős kép, le is mentettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Hát annak a szürke Kadettnek(?) meg mi lelte a jobb oldalát a hátsó keréknél? Ja és amúgy nekem túl csontos, de Hűha! Egy pöppet beleszálltak még régebben, ilyenre sikerült cseredarab híján visszakalapálni. Hát lehet neked vékonyka de nekem olyan pont f***a... :lol: :lol: :lol: a képeket bnézve úgylátom hülyeségben nem volt hiány (ENdlos) egykuty be volt cseccsintve, vagy ilyen művészi beállítottságú? Elhiheted, hogy szokásosan produkálta magát, szétröhögtük magunkat rajta :) :lol: :lol: Ahhoz képest, hogy egész nap kente a szeszkót egész jól állt a lábán <_< sőt, nem is látszott rajta -az már a fényképezőgép hibája, hogy nem jó minőségű fotókat kreált... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Egy pöppet beleszálltak még régebben, ilyenre sikerült cseredarab híján visszakalapálni. Hát lehet neked vékonyka de nekem olyan pont f***a... :lol: :lol: :lol: Elhiheted, hogy szokásosan produkálta magát, szétröhögtük magunkat rajta :D :lol: :lol: Ahhoz képest, hogy egész nap kente a szeszkót egész jól állt a lábán <_< sőt, nem is látszott rajta -az már a fényképezőgép hibája, hogy nem jó minőségű fotókat kreált... :lol: én arra gondolok, hogy minden kép ferde :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 én arra gondolok, hogy minden kép ferde <_< Lehet ferdén áll a monitorod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Hát annak a szürke Kadettnek(?) meg mi lelte a jobb oldalát a hátsó keréknél? Ja és amúgy nekem túl csontos, de Hűha! :lol: Nekem tökéletesen megfelelne a csajszi. Vékony, de tüdőméretekben teljesen jó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Többet volt vízszintesben mint máshogy.. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Nekem tökéletesen megfelelne a csajszi. Vékony, de tüdőméretekben teljesen jó. <_< 16éves vazee! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 16éves vazee! <_< akkor már lőhető :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Többet volt vízszintesben mint máshogy.. :lol: :lol: Sokat volt beteg? :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 akkor már lőhető :lol: Te liliomtipró! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Sokat volt beteg? :lol: <_< Na jah,cumicecilint szedett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 akkor már lőhető :D Hülye :lol: :lol: :lol: :lol: Sokat volt beteg? :) <_< Öö, nem kifejezetten :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Nekem tökéletesen megfelelne a csajszi. Vékony, de tüdőméretekben teljesen jó. <_< Szerintem is jó a csaj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Szerintem is jó a csaj! <_< De akkoris 16.... nekem valahogy sosem jöttek be a nagyon fiatal kislányok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts