Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Emberek... <_< Ismerős nektek az, hogy humorérzék? Mert nem úgy tűnik. :lol:

ahogy pély barnácska mondaná: nem jött át :lol: :lol: :lol:

love parade 2006 vagy 2007? pár napja keresgéltem ezeket :lol:

nem tudom, pár remixet láttam már belőle :lol:

Elküldve
gyáá,
a verziót még nem láttam :lol: :lol: :lol:

Mostanában ezt hallgatom. Jobb oldalt van lejátszó, első két dal nagyon tetszetős, rocker létemre. :lol: :lol: Ő alkotja az NCIS sorozatban Abby laborjában felcsendülő zenéket. <_<

Elküldve
ahogy pély barnácska mondaná: nem jött át :lol: <_< :lol:

nem tudom, pár remixet láttam már belőle :lol:

legjobb akkor is a 98 :lol: meg a 00 :lol:

Elküldve
te tuti szereted a favicceket :lol:

:lol:

Igen. Nagyon is és az angol humor is a kedvencem. <_<

Ha valamit ki kell akasztani, azt is úgy szoktam, hogy mondok a tárgynak egy faviccet. :lol: :lol:

Elküldve
Igen. Nagyon is és az angol humor is a kedvencem. <_<

Ha valamit ki kell akasztani, azt is úgy szoktam, hogy mondok a tárgynak egy faviccet. :lol: :lol:

hát ezt valahogy tudtam, hogy neked az angol humor is nyerő :lol:

Elküldve
Mostanában ezt hallgatom. Jobb oldalt van lejátszó, első két dal nagyon tetszetős, rocker létemre. :lol: :lol: Ő alkotja az NCIS sorozatban Abby laborjában felcsendülő zenéket. <_<

ez már túl lájtos nekem :lol:

Elküldve
ez már túl lájtos nekem :lol:

Nekem bejön, csak szomorú, hogy warez körökben beszerezhetetlen az album. Mondjuk 1300Ft-nyi dollárért letölthető amazon.com-ról. És még rinyálnak, hogy nagy a warez, sok veszteséget okoz. Itt egy ellenpélda. :lol: <_<

Elküldve
abszolút nem vagyok műkedvelő... de én még nem találkoztam ilyen zenével F astrában :lol:

Egy számot sem bírtam végighalgatni, most akkor kultúrbunkó vagyok? :lol: Vagy csak simán botfülem van? <_<

Elküldve

Reggel írtam, hogy este nézek tűzijátékot, ha valaki felgyújtja a határt! Nem hittem a szememnek! Délután valaki tényleg felgyújtotta a határt! Én kombinátoroztam, nem messze meg a tűzoltók rohangáltak! <_< :lol: ez bejött! Most már csak esőre lenne szükség, de nem gyengén! Valaki nem küldene ide egy kis esőt? :lol:

Elküldve
Ilyen? :lol:

röhögni fogsz, de nekem bennvolt, csak elkevertem a cdt....de az is előfordult h lehúzott ablakokkal a csókkirály szól nem halkan, miközben 50el krúzoltam az üllöin :lol: :lol:

Nem Cliffs of Dover? <_< De amúgy igen.. :lol:

de az,nem tudom miért írtam overt :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.