Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ahelyett, hogy tanultatok volna... :D

Igenis fontos dolog az ember problémamegoldó képességének kifejlesztésében a "hogyankeféljükátafőnököt" ;) Mi is gyártottuk ipari mennyidégben ezeket a carokat. Egyik haver szerkesztette, én meg nyomtattam egy pár oldalt :P Aztán pár héttel később amikor elolvastam egyet láttam hogy a srác a olyan heJesírási hibákat tett bele hogy sírva fakadtunk a röhögéstől. Addigra elhasználtunk már nem egyet. -_- De az se tűnt fel senkinek rajtunk kívül. Jó volt az a suli ha fizót kapnék érte mennék mégegy kört :D ;) ;)

Megosztás:

Gabi lehet, a feleségénekvalót kísérte ballagásra..Szobi nézi a ballagó csajokat, mert szegeden van sok szép, EPK-nak kisonoka ballagott... esetleg, de ő volt is bent, de a többiek?

nem adták le a meghívókat, mint igazolás ;)

;) ;)

A legidősebb majd 7 év múlva az általánosból, a következő jövőre az óvodából. Aztán jönnek sorba a többiek egészen az 5.-ig. :P

Megosztás:

Pár napja kérdezte Novyy, hogy van-e szűrő az injektor előtt a tankon bellüli, és a kerék előtti külső szűrőn kívül. Jelentem van , kettő.

http://kepfeltoltes.hu/090501/P4120003_www...ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/090501/P4120004_www...ltoltes.hu_.jpg

Magán az injektoron van 2db finom szűrő.

Ez az autódból van vagy szereztél tartalékba? Jár valamilyen veszéllyel a kiszedése/pucolása esetleg van valami fortéja? ...nem láttam, vagyis nem néztem meg még soha..;)

Megosztás:

Ez az autódból van vagy szereztél tartalékba? Jár valamilyen veszéllyel a kiszedése/pucolása esetleg van valami fortéja? ...nem láttam, vagyis nem néztem meg még soha..;)

Először is a saját kocsiból szedtem ki. Nem tudom, hogy jár-e veszélyjel, eddig elindult, és fel sem robbant. ;) Igazából az alapjáratit pucoltam, és ha már ott volt a torx a kezemben.... ;) Kár hogy a nyomásszabájzót nem tudtam levenni, nem passzolt bele a torx-kulcs, a másik meg bilivasból volt, elnyírtam az első mozdulattal. Kicsit nézegettem járó motornál levett légbeömlővel, hogy spriccel az injektor. Kicsit mintha többet adna mint kéne. Jól emlékszem, hogy egy ütem alatt "duplázik"?

Megosztás:

95...nem is emlékszem mi volt akkor annyira fiatal voltam ;) ;)

Én is még csak 20 voltam akkor.

Még mielőtt kérdeznétek: Azért érettségiztem 20 évesen mert a szakmunkásképző után dolgoztam egy évet és azután érettségiztem le 2 éves nappali suliban.

Sosem buktam semmiből. ;)

Megosztás:

Először is a saját kocsiból szedtem ki. Nem tudom, hogy jár-e veszélyjel, eddig elindult, és fel sem robbant. ;) Igazából az alapjáratit pucoltam, és ha már ott volt a torx a kezemben.... ;) Kár hogy a nyomásszabájzót nem tudtam levenni, nem passzolt bele a torx-kulcs, a másik meg bilivasból volt, elnyírtam az első mozdulattal. Kicsit nézegettem járó motornál levett légbeömlővel, hogy spriccel az injektor. Kicsit mintha többet adna mint kéne. Jól emlékszem, hogy egy ütem alatt "duplázik"?

és volt rajta vmi nagyobb kosz???

meg csak azt a két torx csavart vetted ki, ami a kupak alatt volt???

már régen vettem le.. de lehet felesleges...

Megosztás:

Én is még csak 20 voltam akkor.

Még mielőtt kérdeznétek: Azért érettségiztem 20 évesen mert a szakmunkásképző után dolgoztam egy évet és azután érettségiztem le 2 éves nappali suliban.

Sosem buktam semmiből. ;)

nem para, én még most sem vagyok 20 :P ;) ;)

Megosztás:

és volt rajta vmi nagyobb kosz???

meg csak azt a két torx csavart vetted ki, ami a kupak alatt volt???

már régen vettem le.. de lehet felesleges...

Csak egy torx csavar fogta. Nem is magát az injektort, hanem egy L-alakú fémlemezt az szorította bele a helyére az injektort. Koszt nem láttam különösebben. Kicsit talán rozsdás volt a felső szűrő alatt.

Megosztás:

Csak egy torx csavar fogta. Nem is magát az injektort, hanem egy L-alakú fémlemezt az szorította bele a helyére az injektort. Koszt nem láttam különösebben. Kicsit talán rozsdás volt a felső szűrő alatt.

akkor nem édemes hozzányúlnom.

és a benzin hol jut bele???

még nem látam szétszedve ;)

az oldalán vannak furatok, és a benzincsövek oda csatlakoznak???

Megosztás:

akkor nem édemes hozzányúlnom.

és a benzin hol jut bele???

még nem látam szétszedve ;)

az oldalán vannak furatok, és a benzincsövek oda csatlakoznak???

Az egyes-kettes csöveken folyik a benya, most meg nem mondom melyiken oda, melyiken vissza. A hármas maga az injektor, pontosabban a csatija, amit kivettem, a négyes hídszerőségben vannak furatok azokon keresztül megy a benya az injektorba közben áthalad a két kis szűrőn. Az ötös a nyomásszanályzó.

536287879K_p_008_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ja és külön köszönet a képekért, szégyen de nem tudom kitől csórtam. ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.