spzoli Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Az az imádkozósáska erősen zavaró a képen ;) :P -_- :D épp vezeti a láthatatlan porcelánbuszt ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 én asszem valamicskét érzek abból a fílingből, csak az enyém nem lőtt, hanem tolt meg taposott ;) Az mindegy, csak rombolni lehessen vele! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 nem mind1 milyen magassághoz....ha 160cm vagy akkor nemcsodálom ;) ;) hát én még az 178hoz is soknak tartom... de majd edzek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Akkor te sem láttad ezek szerint. ;) Vannak alapművek amiket ismerni kell....South Park-Szexuális zaklatás panda rész is ilyen. Tessék művelődni. ;) juj de rég hallottam ezt a szót, hogy alapmű. utcsónak lehet egyedem begyetemen am a sexuális zaklatást láttam... de lehet meg kéne nézni ujra, nem ugrik be Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 juj de rég hallottam ezt a szót, hogy alapmű. utcsónak lehet egyedem begyetemen am a sexuális zaklatást láttam... de lehet meg kéne nézni ujra, nem ugrik be Én egyet sem láttam.;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 egyébként mi ez a pangás?? vagy csak nekem van ilyen jóvilág a seggemre? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 egyébként mi ez a pangás?? vagy csak nekem van ilyen jóvilág a seggemre? ;) Én pl punnyadt vagyok, mert nem aludtam az éjjel.....hála a gépjármű elektronikának. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Én pl punnyadt vagyok, mert nem aludtam az éjjel.....hála a gépjármű elektronikának. ;) és mi jót tanultál ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 és mi jót tanultál ? ;) Sok-sok érdekes dolgot. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Sok-sok érdekes dolgot. ;) ah már tudom akkor ;) de hogy a többiek hunvannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 ah már tudom akkor ;) de hogy a többiek hunvannak... A többiek nemtom.... Ballagáson? ;) vagy csak hétvégelnek már most. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 A többiek nemtom.... Ballagáson? ;) vagy csak hétvégelnek már most. -_- Gabi lehet, a feleségénekvalót kísérte ballagásra..Szobi nézi a ballagó csajokat, mert szegeden van sok szép, EPK-nak kisonoka ballagott... esetleg, de ő volt is bent, de a többiek? nem adták le a meghívókat, mint igazolás ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 A tied. ;) Képzelegjen a csoda, jó volt annak taposni a szombathelyi reptéren (igaz az 72-es volt de a lényegen nem változtat) csak a kényelemmel akad némi probléma, kegyetlenül ráz gyorsabb tempónál. ;) Az lehet, de a városban nem kell aggódni, h meghúzod rajta a dukkózást! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Az lehet, de a városban nem kell aggódni, h meghúzod rajta a dukkózást! ;) Egy kis "rust" itt-ott nem gond. A lényeg 780 LE. Igaz 90-nél nem megy többet, de mégis 41 T. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 de hogy a többiek hunvannak... én már szívesebben lennék egy kicsit itthon. ;) Még vagy 2-3 nap és itthon leszek. -_- Május 1-én ki mit csinál? Én megyek kombinátorozni! ;) Nézem a madarak felvonulását, utána a gólyákat, ahogy mászkálnak a traktor után, végül a vetőgépet, ahogy elkezdi vetni azt a földet, amit lekombinátoroztam! ;) Végül este tűzijáték, ha valaki felgyújtja a határt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 én már szívesebben lennék egy kicsit itthon. ;) Még vagy 2-3 nap és itthon leszek. :D Május 1-én ki mit csinál? Én megyek kombinátorozni! ;) Nézem a madarak felvonulását, utána a gólyákat, ahogy mászkálnak a traktor után, végül a vetőgépet, ahogy elkezdi vetni azt a földet, amit lekombinátoroztam! ;) Végül este tűzijáték, ha valaki felgyújtja a határt! :P Hülye. -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Én is ballagáson voltam Tatabányán. ;) Hatalmas élmény volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Én is ballagáson voltam Tatabányán. ;) Hatalmas élmény volt. leülhetsz igazolatlan, utólag nincs igazolás ;) nincs nincs nincs ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Az lehet, de a városban nem kell aggódni, h meghúzod rajta a dukkózást! ;) és mindig találsz vele parkolóhelyet is :P (ha mégsem akkor csinálsz ;) ) Viszont lehet hogy nem áll meg 6 literből a fogyi -_- ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 és mindig találsz vele parkolóhelyet is :P (ha mégsem akkor csinálsz ;) ) Viszont lehet hogy nem áll meg 6 literből a fogyi -_- ;) vagy 60ból ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 leülhetsz igazolatlan, utólag nincs igazolás ;) nincs nincs nincs ;) Szülői vagy orvosi igazolást azért még utólag is illik elfogadni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Szülői vagy orvosi igazolást azért még utólag is illik elfogadni ;) milyen oskolába jártál te? szülőit pár nappal előre kellett jelezni. az orvosit meg még szép hogy utólag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 milyen oskolába jártál te? szülőit pár nappal előre kellett jelezni. az orvosit meg még szép hogy utólag. A halálesetet is legalább 1 héttel elôtte be kellett jelenteni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 milyen oskolába jártál te? szülőit pár nappal előre kellett jelezni. az orvosit meg még szép hogy utólag. Én olyan iskolába jártam ahol haver leadott egy 360 percről szóló mávos késés-igazolást, és elfogadták neki (bejött 7. óra felére, mert éppen arra járt és akkor már beugrott leadni a papírját) ;) ;) :P ;) De amúgy a szülői igazolást a legközelebbi osztályfőnöki órán kellett bemutatni. Az előreigazolással csak fenyegetőztek -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Én olyan iskolába jártam ahol haver leadott egy 360 percről szóló mávos késés-igazolást, és elfogadták neki (bejött 7. óra felére, mert éppen arra járt és akkor már beugrott leadni a papírját) ;) ;) :P ;) De amúgy a szülői igazolást a legközelebbi osztályfőnöki órán kellett bemutatni. Az előreigazolással csak fenyegetőztek -_- jó nektek nekünk a szülőit előre kellett, ha mégis utólag volt, akkor morgás volt.. mondjuk pont leszartuk :D am meg nem jártam haverhoz orvosiért, csináltam én magamnak ha kellett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts