hening Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Hm, ahogy elnézem az avatarodat Karcsi, mintha a szomszédé lenne a verdád :P pont úgy néz ki.. ..... Nekem is megtetszett egyből. Kicsit nosztalgiázom. ;) ;) -_- T-90. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 T-90. ;) Az mi? ;) Elakadtam a T-72-nél. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Az mi? ;) Elakadtam a T-72-nél. ;) Harckocsi, mi más. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 160at megy, mert óra szerint 175öt kicsikartam már belőle, bár az se lakott területen volt, de pl Nyíregyháza felé, van pár telpülés, ahol megeshetne ez az eset. Én meg 183-at. Biztos belekapott a szél a puttonyba. ;) Harckocsi, mi más. :P Harckocsi azt látom, de legtöbben a kocsijuk képét rakják fel. Először kerestem is a képen a fehér 5-ajtóst, csak nem tudtam eldönteni, hogy a lánctalpas mögött van-e vagy alatta!? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 73,5 óra nem üzemelés után érdekességeket csinált a verda. Beindítom, felpörög mint az állat 2000-ig - természetesen előtte nehezen indult - aztán marha gyorsan lement 1100-ra, majd olyat csinált, mintha hirtelen adtam volna egy gázfröccsöt: felment 1500-ig, majd komótosan vissza 1000-ig. Elindultam és akkor is hülyült. Haladok kettesben, kuplung be, motor fordulatszám fel. ;) Utána nem volt több ilyen probléma. Asszem ki kell már takarítanom a pillangószelepet, az alapjárati léptetőmotort és injektortisztítóval tankolni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 73,5 óra nem üzemelés után érdekességeket csinált a verda. Beindítom, felpörög mint az állat 2000-ig - természetesen előtte nehezen indult - aztán marha gyorsan lement 1100-ra, majd olyat csinált, mintha hirtelen adtam volna egy gázfröccsöt: felment 1500-ig, majd komótosan vissza 1000-ig. Elindultam és akkor is hülyült. Haladok kettesben, kuplung be, motor fordulatszám fel. ;) Utána nem volt több ilyen probléma. Asszem ki kell már takarítanom a pillangószelepet, az alapjárati léptetőmotort és injektortisztítóval tankolni. ;) meglehet olyan mintha ragadna az alapjárati és amiatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 meglehet olyan mintha ragadna az alapjárati és amiatt. Nem tudom most melyik kútnál, de láttam azt a 100-as oktánszámú benyát, az nem tisztít valamit? Egyszer ki kéne próbálni, hogy megy vele a verda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Nem tudom most melyik kútnál, de láttam azt a 100-as oktánszámú benyát, az nem tisztít valamit? Egyszer ki kéne próbálni, hogy megy vele a verda. Próbáld ki, nálam hatásos volt. ;) A fékpedál nyomására is gyorsult. ;) Amúgy OWM kúton lehet kapni 100-ast, de én a Shellnél tankoltam a V-Power Racing 100-ast. Akkor volt a 95-ös benya a tuskó kúton 310,9 forint, ez a shell benya meg 396,9Ft volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Há nemtom, nekem az autója tetszik, a többire sztem asszony tiltakozna :P -_- Amúgy Zoli! az avatarodnak még sárga indexe van, mé' nem firissítesz? ;) Különben meg Bódy Szilviről is csak egy pár képet láttam, mégis kéne :D ;) :D úgysenemnéziaztatotsenkisenem ;) ő direkt tett sárga indexet, aztmondta nemrég, hogy angelhoz az a királyság :P az is volt ;) de most a fekete van benne....majd ha megint rámjön akkor 2csavar :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 úgysenemnéziaztatotsenkisenem ;) az is volt -_- de most a fekete van benne....majd ha megint rámjön akkor 2csavar :D Hogynenéznémánvalaki. Én is észrevettem ;) :P Én még a fehér indexekig se jutottam el :D :P ;) ;) Majd-majd. Most az ajtókárpitok vannak elöl a sorban. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Hm, ahogy elnézem az avatarodat Karcsi, mintha a szomszédé lenne a verdád ;) pont úgy néz ki.. A Heningé, vagy az enyém? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Én meg 183-at. Biztos belekapott a szél a puttonyba. -_- Harckocsi azt látom, de legtöbben a kocsijuk képét rakják fel. Először kerestem is a képen a fehér 5-ajtóst, csak nem tudtam eldönteni, hogy a lánctalpas mögött van-e vagy alatta!? :P ;) Nem is tudjátok elképzelni, mekkora feeling egy ilyent vezetni. ;) Ez a "mánia" nálam sztem olyan, mint JOHnny-nál a KRaZ. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Nem is tudjátok elképzelni, mekkora feeling egy ilyent vezetni. ;) Ez a "mánia" nálam sztem olyan, mint JOHnny-nál a KRaZ. ;) én asszem valamicskét érzek abból a fílingből, csak az enyém nem lőtt, hanem tolt meg taposott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 ...cseréltem avatart, lehet örülni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 ...cseréltem avatart, lehet örülni ;) Te vagy a képen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Te vagy a képen? én Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 ...cseréltem avatart, lehet örülni ;) Nehéz eldönteni, hogy örüljek e vagy sírjak :P ;) ;) Viccet félretéve király a felni. Jössz ma este Lurdyhoz? Megsasolnám élőben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 ...cseréltem avatart, lehet örülni ;) Az előző jobb volt! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 A Heningé, vagy az enyém? ;) :P A tied. -_- Nem is tudjátok elképzelni, mekkora feeling egy ilyent vezetni. ;) Képzelegjen a csoda, jó volt annak taposni a szombathelyi reptéren (igaz az 72-es volt de a lényegen nem változtat) csak a kényelemmel akad némi probléma, kegyetlenül ráz gyorsabb tempónál. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 A tied. ;) Képzelegjen a csoda, jó volt annak taposni a szombathelyi reptéren (igaz az 72-es volt de a lényegen nem változtat) csak a kényelemmel akad némi probléma, kegyetlenül ráz gyorsabb tempónál. ;) ilyenek ezek a lánctalpas szekerek Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 Nehéz eldönteni, hogy örüljek e vagy sírjak :P :D ;) Viccet félretéve király a felni. Jössz ma este Lurdyhoz? Megsasolnám élőben is. este jössz, csak nem ezzel a malomkerékkel. kiállításra raktuk fel, am márké :P Az előző jobb volt! -_- :D :P szerk: Hozzászólások: 666 ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 ahhoz, hogy átláss miért kell beférni alá? ;) :P neked a rövidtől van hasad akkor? -_- csak h ne offoljunk... alig vagyok 80kg, hasamra süt a nap minden reggel és azért nem férek be a kocsi alá ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 csak h ne offoljunk... alig vagyok 80kg, hasamra süt a nap minden reggel és azért nem férek be a kocsi alá ;) ;) naphas isten ;) a kis budha :P am én meg alig vagyok 80 felett... 82-85, és én se férek be, pedi nekem ültetve sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 naphas isten ;) a kis budha ;) am én meg alig vagyok 80 felett... 82-85, és én se férek be, pedi nekem ültetve sincs. nem mind1 milyen magassághoz....ha 160cm vagy akkor nemcsodálom ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április30, 2009 Megoszt Elküldve Április30, 2009 ....Nehéz eldönteni, hogy örüljek e vagy sírjak :D :D ;).... Az az imádkozósáska erősen zavaró a képen ;) ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts