J0hnny Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Sanci! Ezen kutatást ki kell egészíteni két kérdéssel.Ha így válaszolsz rá,tényleg a sör káros a férfi agyra. ;) -Mi bajod van? -Semmi. -Naaa de most mi baj van? -Nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 az számít vmit? ;) melyik az a nő, aki beimseri, ha ő a hibás? ;) Van olyan, csak aztán a végén kiderül, hogy nagyobb répája van mint neked. :P Na erre varjatok gombot! Katt ide! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Szevasztok! Igazából lenne 2 kérdésem remélem tudtok segíteni az egyik az lenne hogy 2002-es Astra F-em van és ködfényszorót szeretnék rá tenni és hogy ez lehetséges-e?és kb mennyiért?meg hogyan? A másik pedig az hogy szeretnék egy Mp3-as rádiót venni a kocsiba most egy régebbi kazettás van benne hogy ez mennyire bonyolult a beszerelés és az ára ennek?? Köszönöm a segítségeteket előre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Üdv cartárs urak és hölgyek! Mivel megfogtam az év első potykáját (ami egy gyönyörű szép 4 és fél kilós tükrös) így a Május 1.-én délelőtt általam szervezni kívánt "reload" II. Berettyóújfalui Opelos klubok találkozójára máris beajánlom egy jó bográcsozásra!!! ;) Hely: szokásosan a Berettyóújfalut és a Berettyószentmártont összekötő hídnál található füves parton el leszünk mint tavaly (ahol ráadásul elkezdtem a klubos pályafutásomat). Mindenkit nagy szeretettel várok/várunk! ;) A sapkámat meg nem fikázni a "konkurencia" miatt!!! -pecázni pont megfelel ha valamiért mérgemben megtaposom Evőeszközöket mindenki hozzon magával, fűszert és egyéb belevalókat aki tud hozni azt szivesen fogadjuk (mármint alapanyagokat úgyhogy nem félreérteni!) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Hol vannak a zenészek? A hangfalban! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Csak tudományosan... Barátaimmal beszélgettünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz. Elhatároztuk, hogy ezt az állítást tanulmányozni fogjuk, s így (természetesen kizárólag tudományos célokból ;) ) megittunk fejenként 10 üveg sört. Tanulmányi munkánk eredménye 10 sör után: - rengeteg hülyeséget dumáltunk össze, - nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsinkat, - nem gondolkoztunk logikusan, - egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen egyértelmű volt a tévedésünk, - minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította az újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak... :P Ez mekkora igazság! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Zotya! Hűha! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Szevasztok! Igazából lenne 2 kérdésem remélem tudtok segíteni az egyik az lenne hogy 2002-es Astra F-em van és ködfényszorót szeretnék rá tenni és hogy ez lehetséges-e?és kb mennyiért?meg hogyan? A másik pedig az hogy szeretnék egy Mp3-as rádiót venni a kocsiba most egy régebbi kazettás van benne hogy ez mennyire bonyolult a beszerelés és az ára ennek?? Köszönöm a segítségeteket előre! Ködfényszórót lehet beszerelni, vagy te scinálod kapcsolási rajz alapján, ekkor a mukadíj ugye ingyen van, vagy elviszed autóvillamosságihoz, ekkor meg majd ő megmondja az árat. Az anyagköltség meg attó föggg, mennyiért kapsz bontóban, on-line aukción, vagy újat boltban. Csak egy példa.:klikk ide. A rádióra ugyanez vonatkozik. Ha újat veszel, van ahol be is szerelik. Az ára márka és minőségtől függ. Zotya! Hűha! ;) ;) Erre csak ezt tudom reagálni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Zotya! Hűha! ;) ;) hm... oda is basssssz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Erre csak ezt tudom reagálni. :P ;) ;) Hatalmas ez a kisállat! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Szevasztok! Igazából lenne 2 kérdésem remélem tudtok segíteni az egyik az lenne hogy 2002-es Astra F-em van és ködfényszorót szeretnék rá tenni és hogy ez lehetséges-e?és kb mennyiért?meg hogyan? A másik pedig az hogy szeretnék egy Mp3-as rádiót venni a kocsiba most egy régebbi kazettás van benne hogy ez mennyire bonyolult a beszerelés és az ára ennek?? Köszönöm a segítségeteket előre! Hú! Én tavaly kérdeztem a ködlámpát, amikor cseréltem a lökhárítókat, mert én is szerettem volna gyári, beépített ködlámpát és nekem darabonként 9-10e-et mondtak! Az szerintem sok érte! Inkább lemondtam róla!A két ködlámpa árából letudtam az első és hátsó lökhárítócserét! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Üdv cartárs urak és hölgyek! Mivel megfogtam az év első potykáját (ami egy gyönyörű szép 4 és fél kilós tükrös) így a Május 1.-én délelőtt általam szervezni kívánt "reload" II. Berettyóújfalui Opelos klubok találkozójára máris beajánlom egy jó bográcsozásra!!! ;) Hely: szokásosan a Berettyóújfalut és a Berettyószentmártont összekötő hídnál található füves parton el leszünk mint tavaly (ahol ráadásul elkezdtem a klubos pályafutásomat). Mindenkit nagy szeretettel várok/várunk! ;) http://s1.images.www.tvn.hu/2009/04/27/18/...f9de6f2d3a4.jpg A sapkámat meg nem fikázni a "konkurencia" miatt!!! -pecázni pont megfelel ha valamiért mérgemben megtaposom Evőeszközöket mindenki hozzon magával, fűszert és egyéb belevalókat aki tud hozni azt szivesen fogadjuk (mármint alapanyagokat úgyhogy nem félreérteni!) :P én mennék szívesen, de akkor mi még vetünk. Már elmennék egy ilyen talira szívesen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 én mennék szívesen, de akkor mi még vetünk. Már elmennék egy ilyen talira szívesen! -_- Jah egyszer (majd ha már nagy leszek ;) :D ) én is benéznék a márkatársékhoz, de valahogy mindig qrva messze vagytok, ha egy helyen vagytok ;) :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 én mennék szívesen, de akkor mi még vetünk. Már elmennék egy ilyen talira szívesen! ;) május elsején? bár a vetés nem ismeri még akarácsonyt se azt tudom ;) én se tudok sztem menni :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Jah egyszer (majd ha már nagy leszek ;) :D ) én is benéznék a márkatársékhoz, de valahogy mindig qrva messze vagytok, ha egy helyen vagytok ;) -_- :P ;) neked pest nincs messze ott minden héten van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 május elsején? bár a vetés nem ismeri még akarácsonyt se azt tudom ;) én se tudok sztem menni :S hát nem! Ma is tárcsáztam meg kombinátoroztam, a nagygép pedig szántott! ;) A nagygép már vagy 2 hete le se volt állítva. 24-ből 24-et megy. Az elseje nekünk kint a földön lesz, örülünk, ha végre elvetünk. még 40hektár van, amit meg kell tárcsázni, felszántani, kombinátorozni, elvetni. Utána pihi. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 hát nem! Ma is tárcsáztam meg kombinátoroztam, a nagygép pedig szántott! ;) A nagygép már vagy 2 hete le se volt állítva. 24-ből 24-et megy. Az elseje nekünk kint a földön lesz, örülünk, ha végre elvetünk. még 40hektár van, amit meg kell tárcsázni, felszántani, kombinátorozni, elvetni. Utána pihi. ;) említetted, hogy dj-s kedtél neved mi volt: dj traktor dj kombinátor dj tárcsa dj kombájn dj nagygép ? :P ;) bocs rem nem haragszol, de a traktrodjprogirol eszembejutottál -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 említetted, hogy dj-s kedtél neved mi volt: dj traktor dj kombinátor dj tárcsa dj kombájn dj nagygép ? ;) ;) bocs rem nem haragszol, de a traktrodjprogirol eszembejutottál :P ;) Dj hűdefáradtvagyokésaludnékmáregyjót. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 hát nem! Ma is tárcsáztam meg kombinátoroztam, a nagygép pedig szántott! ;) A nagygép már vagy 2 hete le se volt állítva. 24-ből 24-et megy. Az elseje nekünk kint a földön lesz, örülünk, ha végre elvetünk. még 40hektár van, amit meg kell tárcsázni, felszántani, kombinátorozni, elvetni. Utána pihi. ;) Milyen márka a nagygép? Csak nem a nagy zöld amit a magyarok amerikában gyártattak le egy szarvasos logoval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Hú! Én tavaly kérdeztem a ködlámpát, amikor cseréltem a lökhárítókat, mert én is szerettem volna gyári, beépített ködlámpát és nekem darabonként 9-10e-et mondtak! Az szerintem sok érte! Inkább lemondtam róla!A két ködlámpa árából letudtam az első és hátsó lökhárítócserét! ;) Vetrán van fenn asszem komplett lökhárító lámpákkal 15e körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Milyen márka a nagygép? Csak nem a nagy zöld amit a magyarok amerikában gyártattak le egy szarvasos logoval? Nem John Deere! Azok sokat esznek. Valtra Valmet N101 Ilyen Ő most a kedvencünk. 1 éves. ;) A "kicsi" szintén Valtra Valmet, csak 85LE és 8 éves. A "nagy" előtt volt egy mégnagyobb az egy Case MX IH 270LE Magnum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Vetrán van fenn asszem komplett lökhárító lámpákkal 15e körül. Köszi, de már akkor lemondtam róla. 20-ből megúsztam a lökhárítócserét és boltba vettem, vadas újak voltak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Itt egy táblázat, hogy mennyit és egy gyorshajtás! Íme! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Köszi, de már akkor lemondtam róla. 20-ből megúsztam a lökhárítócserét és boltba vettem, vadas újak voltak. ;) 20-ért első és hátsó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 20-ért első és hátsó? Igen! Miért? A Gastroyalnal dolgoztam tavaly és seggbevágták Gizit úgí. hogy parkoltam! ;) Csak a lökhárító tört. De ha már a hátsót cseréltem, akkor előre is újat tettem. Vásárosnaményba hordtam kaját és ott rendeltem egy autósboltba. Szerintem megérte annyiért. :P Itt Nyíregyen 22 lett volna! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts