spzoli Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Hát, de nem? ;) Mekkora esély volt arra, hogy egy 7 hozzászólásos felhasználó, akinek az utolsó írása több, mint 3 évvel ezelőtti, válaszolni fog a kérdésre? Na, mindegy, ezt bebuktam, de azért ne offoljunk. -_- hát azért ez elég murphy.... ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 hát azért ez elég murphy.... ;) ;) ;) soha se lehet tudni. én pl egy évre eltüntem, aztán megint itt vagyok, ha teccik ha nem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Pííísta itt ragadtál? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 bezárom nemzárom, a wareszunkat sose zártuk e és kint állt a ház előtt. az astrát már igen... sok lett a szapora errefelé is azóta, de a gariban most is kulccsal a gyujtáskapcsolóban áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Pííísta itt ragadtál? ;) én e? vagy a corsás ő e vagy a caravanos ő e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 én e? vagy a corsás ő e? mélykékre gondoltam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 mélykékre gondoltam ;) aztán már én is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 aztán már én is ;) na csak óvatosan az ilyen férfiakra gondolással ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 na meg tolok vmi hasonló folyamatot, mint a kutyunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 na csak óvatosan az ilyen férfiakra gondolással ;) áhhh nekem most kinéz egy kis csirke... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 bezárom nemzárom, a wareszunkat sose zártuk e és kint állt a ház előtt. az astrát már igen... sok lett a szapora errefelé is azóta, de a gariban most is kulccsal a gyujtáskapcsolóban áll. Címet adsz? :D :P :D De amúgy bazze... :P Jó, 21 éve panelban lakom, és 0 éves korom óta belém van tanítva-nevelve hogy "nemhagyszakocsibansemmitláthatóhelyen" meg hogy "bezárodha2méternélmesszebbmész" estébé, de qrva furcsa ez nekem ;) akkor se hagyom benne a kulcsot ha a csomagtartóból veszek előre valamit -_- ;) Meg se tudnám szokni :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 na meg tolok vmi hasonló folyamatot, mint a kutyunk http://kepfeltoltes.hu/090426/Fot_0236_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img Oszt melyik az eleje? :P ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Címet adsz? :D :P :D De amúgy bazze... :P Jó, 21 éve panelban lakom, és 0 éves korom óta belém van tanítva-nevelve hogy "nemhagyszakocsibansemmitláthatóhelyen" meg hogy "bezárodha2méternélmesszebbmész" estébé, de qrva furcsa ez nekem ;) akkor se hagyom benne a kulcsot ha a csomagtartóból veszek előre valamit -_- ;) Meg se tudnám szokni :P ;) én meg lassan 25éve ehhez vok szokva nah azt néha csak gondolkozom, hogy na most bezártam vagy nem be vagynem, és visszamegyek néha megnézni :$ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Oszt melyik az eleje? :P ;) ;) ;) a keskenyebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Oszt melyik az eleje? :P ;) ;) ;) Tök egyszerű, beletömködsz az egyik végébe egy kolbászdarabkát, ha elnyeli akkor az az eleje, ha megfordul és megharap, akkor a másik. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 A napokban nem igazán volt időm itt lenni. Ma nekiültem bepótolni, de már három órája olvasom vissza a topicokat és még nem is értem a végére...nem érdemes kihagyni egy napot sem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 A napokban nem igazán volt időm itt lenni. Ma nekiültem bepótolni, de már három órája olvasom vissza a topicokat és még nem is értem a végére...nem érdemes kihagyni egy napot sem! ;) Hát nem . Én csak este tudok leülni a géphez, de akkor is min. fél óra. Kellene vennem egy laptopot mobil nettel, mert naponta autózunk 4 órát, akkor tudnák fórumozni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ezen már én is filózok, csak most ahol szokott lenni ócsó laptop, most nincs... 40-50ezrem meg nincs ilyenre Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Kellene vennem egy laptopot mobil nettel, mert naponta autózunk 4 órát, akkor tudnák fórumozni. ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ezen már én is filózok, csak most ahol szokott lenni ócsó laptop, most nincs... 40-50ezrem meg nincs ilyenre Próbáltam már a telefonnal, de olyan hülyén jött be a fórum, nem igazodtam el rajta. De végülis kisteherrel megyünk elfér az asztali PC-is. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ;) ;) mondjuk nem csak fórumozni lenne jó az ;) de aki elvetemült :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Próbáltam már a telefonnal, de olyan hülyén jött be a fórum, nem igazodtam el rajta. De végülis kisteherrel megyünk elfér az asztali PC-is. :P ;) na jó szerintem szóljál a kutyádnak, és neki folytasd tovább ezt a témakifejtést ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Próbáltam már a telefonnal, de olyan hülyén jött be a fórum, nem igazodtam el rajta. De végülis kisteherrel megyünk elfér az asztali PC-is. :P ;) Én a céges E51-el próbáltam, és türhetően lehetett nézegetni. Hozzászólni persze nem próbáltam. Hétvégén anyósnál szoktunk lenni! ;) Olyankor jól jön! -_- Van persze egy csomó kemény rock is rajta, (persze nem az eredeti fülessel nyomom) meg több száz e-book! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Van persze egy csomó kemény rock is rajta, (persze nem az eredeti fülessel nyomom) ;) Mert van aki tudja még mi a zene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Én a céges E51-el próbáltam, és türhetően lehetett nézegetni. Hozzászólni persze nem próbáltam. Hétvégén anyósnál szoktunk lenni! ;) Olyankor jól jön! -_- Van persze egy csomó kemény rock is rajta, (persze nem az eredeti fülessel nyomom) meg több száz e-book! ;) ;) Mert van aki tudja még mi a zene! Egyetértek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts