Novy Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Köszönjük Emese! ;) Én arra irányoztam a kérdésem, hogy baleset volt, vagy vmi zárlat. ;) mind a kettő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Köszönjük Emese! ;) Én arra irányoztam a kérdésem, hogy baleset volt, vagy vmi zárlat. ;) Caravánt BIROD??? Össze van törve az eleje. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Caravánt BIROD??? Össze van törve az eleje. ;) Jóvanna! Honnan tudhatnám, hogy a tűz volt előbb, vagy a csatt?! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Ez komoly ?? Hogyan ? Állsz a dugóban odamegy a tolvaj, hátsó ajtó kinyit, ellop amit talál és elszalad ? Nemáááá ;) már hallottam pár ilyen esetről. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Nem is az a lényeg, hogy miként került oda. Hanem az, hogy miért nincs még kitakarítva onnan. ;) Helyes, pihenj. ;) ;) Ám nekem nem akad ilyen problémám, mégis kitakarítom/kimosom amikor az autót takarítom. :P Parancs! Értettem, Uram! Legközelebb olyan autómosót keresek, ahol az üzemanyag betöltőt is kitakarítja! :szalutál: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Jóvanna! Honnan tudhatnám, hogy a tűz volt előbb, vagy a csatt?! ;) Előbb kiégett, aztán jól nekitoltak 90-el egy fát ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Figyu! Ilyen Pécsen nem történhet? Miért ne! Én egy csendes faluban lakom, (mondd, hogy fóbiám van...) de még itt sem hagyom a kulcsot a gyújtáskapcsolóban amíg kinyitom a kaput a behajtáshoz! Lehet, hogy mániákus vagyok, ez nekem nem kerül semmibe, és nem is idegesít, de az is igaz, hogy a 64 évem alatt még semmit sem loptak el tőlem. Sőt elveszíteni se nagyon emlékszem, hogy valamit is elvesztettem volna. ;) Pécsen nem jellemzőek nagy dugók.. Sőőt, kis dugók sem.:-) Ebből kifolyólag még hírét sem hallottam az ilyenfajta lopásnak. Igazából Pécs mellett élek falun. Már az is előfordult már jópárszor, hogy elfelejtődött bezárni az autót éjjelre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 lennék a helyébe! ;) ;) A végefelé látszik, hogy szomorú, mert lent nem vakargatta meg! -_- ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Pécsen nem jellemzőek nagy dugók.. Sőőt, kis dugók sem.:-) Ebből kifolyólag még hírét sem hallottam az ilyenfajta lopásnak. Igazából Pécs mellett élek falun. Már az is előfordult már jópárszor, hogy elfelejtődött bezárni az autót éjjelre ;) Látod, neked el kell felejteni hogy nyitva lehessen, nálunk nem kell fáradnod hogy nyitva maradjon ha véletlenül bezárnád, kinyitják helyetted ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Pécsen nem jellemzőek nagy dugók.. Sőőt, kis dugók sem.:-) Ebből kifolyólag még hírét sem hallottam az ilyenfajta lopásnak. Igazából Pécs mellett élek falun. Már az is előfordult már jópárszor, hogy elfelejtődött bezárni az autót éjjelre ;) Egyszer jártam én is így. Szomszéd faluba mentem le, onnan átszálltunk másik autóba. Természetesen a telefonom le akart merülni, ezért a rövid út idejéig rányomtam a szivargyújtóra tölteni. Kapkodtunk az átszállásnál, simán nyitva maradt a kocsi és szem előtt volt a telefonom. Sajnos senki se rakott be pénzt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Egyszer jártam én is így. Szomszéd faluba mentem le, onnan átszálltunk másik autóba. Természetesen a telefonom le akart merülni, ezért a rövid út idejéig rányomtam a szivargyújtóra tölteni. Kapkodtunk az átszállásnál, simán nyitva maradt a kocsi és szem előtt volt a telefonom. Sajnos senki se rakott be pénzt. :P Én a ház előtt parkoltam régebben és néh a elfelejtettem lezárni az autót! ;) Hozzá se nyúltak! Mondjuk én nem lopós környéken lakom. Valamelyik nap, nem vettem észer, hogy le van húzva a vezető ülés felőli ablak és kb. 3 óra hosszán keresztül úgy volt, de senki sem nyúlt hozzá. Biztos ismerik a kocsi gazdáját! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Én a ház előtt parkoltam régebben és néh a elfelejtettem lezárni az autót! :P Hozzá se nyúltak! Mondjuk én nem lopós környéken lakom. Valamelyik nap, nem vettem észer, hogy le van húzva a vezető ülés felőli ablak és kb. 3 óra hosszán keresztül úgy volt, de senki sem nyúlt hozzá. Biztos ismerik a kocsi gazdáját! ;) ;) Meg is sajnáltak és felhúzták helyetted nehogy beázzon ha esik? -_- ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Meg is sajnáltak és felhúzták helyetted? :P ;) Nem! Én húztam fel! ;) De szétnéztem, hátha beraktak valamit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Nem! Én húztam fel! ;) De szétnéztem, hátha beraktak valamit! ;) És úgy konkrétan mit kerestél? Gondoltad tettek bele egy tárcát, vagy egy telefont? :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 És úgy konkrétan mit kerestél? Gondoltad tettek bele egy tárcát, vagy egy telefont? :P ;) ezt csak írtam! ;) De örültem volna egy pénztárcának, ami tele van lével! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Honnan tudhatnám, hogy a tűz volt előbb vagy a csatt?! :D Tyúk vagy tojás? ;) ;) :P -_- ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Jól keni a srác!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Tyúk vagy tojás? ;) ;) :P -_- ;) :D Na igen! Ez egy jó kérdés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Jól keni a srác!! ;) Végülis vizes lett nem? és a fejes lényege hogy a feje legyen vizes először. Ez teljesült. ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 ezt csak írtam! ;) De örültem volna egy pénztárcának, ami tele van lével! ;) Meg egy forgalmival a melletted álló jaguárhoz, amiben benne van a kulcs ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Végülis vizes lett nem? ;) :D ;) Végül is DE! ;) :P Csak nem mindegy, hogy milyen áron! -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Végül is DE! ;) ;) Csak nem mindegy, hogy milyen áron! ;) :P Nem szabad elveszni a részletekben.... Amúgy meg híres lett, nem megérte? :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Nem szabad elveszni a részletekben.... Amúgy meg híres lett, nem megérte? ;) ;) El sem tudom képzelni, milyen fejet vágtak azok, akik ezt látták! Én a röhögéstől egy tavat pisiltam volna még oda. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 El sem tudom képzelni, milyen fejet vágtak azok, akik ezt látták! Én a röhögéstől egy tavat pisiltam volna még oda. ;) Következő körben abba ugrott volna ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Parancs! Értettem, Uram! Legközelebb olyan autómosót keresek, ahol az üzemanyag betöltőt is kitakarítja! :szalutál: Erről az a vicc jut eszembe, amikor a katonai pilóta elmegy egy civil légitársasághoz, és bejelentkezik a toronyhoz. A torony megkérdezi van egyéb mondanivalója? A pilóta.. igen......szsuu....zzzzz (vételi zavar) Torony.: igen...mi???? A pilóta.: IGEN URAM!!!!!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts