spzoli Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Ahha gyárilag tuningolták bele mind a 4-et. -_- Csak kicsit kopott volt már meg törött a felfogatásnál az egyik. :P Meg a baba majd ne az eredetit kocsolja össze. Majd tervben van,hogy áthuzatom. ;) A Kadettemen is úgy tuningoltam mindent,hogy az eredetit eltettem mindíg. ;) nekem is megvan minden kicserélt alkatrész....kivéve talán az elsö lámpákat ;)
Reeckatee Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Egy blaupunkt illik hozzá! ;) De a SAL-t felejtsd el... ;) Meglett a cucc, ime a párosítás ;)
rtomi Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 nekem is megvan minden kicserélt alkatrész....kivéve talán az elsö lámpákat ;) Azt láttad már Zoli,hogy mit tuningoltam a tőled kapott tükörburkolatokból?
Peti85 Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 egy ilyenem van. Én ebből vágtam ki a caravant, és ebből szerkesztettem azt amit aztán tesóka matricásított ;) Egy tanksapi ajtó méretére még elég a felbontása, de annál nagyobb képhez már gyenge. Köszi:)
Guest Sanci Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 A Kadettemen is úgy tuningoltam mindent,hogy az eredetit eltettem mindíg. ;) ;) Egy garázsban a fullos "alap" kocsi, a többiben meg a hótra tunyingolt.. :D ;) :P -_-
spzoli Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Azt láttad már Zoli,hogy mit tuningoltam a tőled kapott tükörburkolatokból? nem láttam, a hifi totyikot nem követem ;) mutiiii ;)
Guest Sanci Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 És hoppá! Megveszi az Opelt a Fiat. ;) ;)
Novy Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 És hoppá! Megveszi az Opelt a Fiat. ;) ;) hát ez csodás lesz... kérdés, hogy az opelre rá lesz e kényszerítve a fiatos vonal.. vagy mehet tovább a maga útján, és legalbb ennyire eltérő lesz, mint most is. rem az utóbbi.
spzoli Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Úgy, hogy nem közlekedik vele, csak hetente egyszer eljön, megvillantja....azt kész. ;) szóval itt nem off. télen igen...de nyáron azért több megy bele. ;)
Dáwid Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 szóval itt nem off. télen igen...de nyáron azért több megy bele. ;) De komolyan, azokon az "utakon" amik mostanság vannak, csodálom hogy tudsz járni vele. :P Alvázvédő van még rajta? -_- ;) ;)
spzoli Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 De komolyan, azokon az "utakon" amik mostanság vannak, csodálom hogy tudsz járni vele. -_- Alvázvédő van még rajta? :D ;) ;) figyelek...csak a kipuffot szoktam néha megszikráztatni ;) van egy cimborám, szintén caravan, neki 6 centire van a karter a földtöl :P
Dáwid Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 figyelek...csak a kipuffot szoktam néha megszikráztatni ;) van egy cimborám, szintén caravan, neki 6 centire van a karter a földtöl :P bazze, így is leütöm a kartert is ;) lehet hogy én emelni fogom :D ;) -_- (mint abban a téigumi-reklámban :D )
FPepe Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 És hoppá! Megveszi az Opelt a Fiat. ;) ;) Hát ennek nem nagyon örülök, mit mondjak... a Fiat nem kimondottan a minőségi gyártásról híres, és mégcsak nem is tetszenek a kocsijai. Én is remélem, hogy nem kényszerítenek rá az Opelre ronda Fiatos vonásokat.
Laleekirály Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Kösz a helyettesítést! ;) nincs mit cartárs! ;)
Novy Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Hát ennek nem nagyon örülök, mit mondjak... a Fiat nem kimondottan a minőségi gyártásról híres, és mégcsak nem is tetszenek a kocsijai. Én is remélem, hogy nem kényszerítenek rá az Opelre ronda Fiatos vonásokat. a vonások egy része még el is megy... csaka minőség ne menjen fiatosra
Laleekirály Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Úgy látom, ma nem unatkoztatok itt a fórumon! ;) Második napja, hogy nem vagyok itthon nappal és estére nem a tárcsázástól, hanem a sok olvasástól fáradok el. ;) ;)
spzoli Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 bazze, így is leütöm a kartert is ;) lehet hogy én emelni fogom :D ;) :P (mint abban a téigumi-reklámban -_- ) ;)
Novy Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/73..._1238959915.jpg ;) ######a alvázvédő ;)
invictus Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Nos, ha már Novy megmutatta a kis antennáját, akkor én is megmutatom a mai szerelés eredményét, és így a tördelést is megelőzöm. Szerintem kifejezetten tetszetős lett. ;)
spzoli Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Nos, ha már Novy megmutatta a kis antennáját, akkor én is megmutatom a mai szerelés eredményét, és így a tördelést is megelőzöm. Szerintem kifejezetten tetszetős lett. ;) http://img7.tar.hu/invictus/img/37612482.jpg majd én megtördelem ;)
Dáwid Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/73/93/17393_1238959915.jpg[/img ;) Bazze mekkora kulcsod van ;) :P . Asszonynak nem nyomja a térdét az anyósülésen? :P :D -_- Amúgy faca. Még próbálom feldolgozni a látottakat :D ;)
Novy Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Nos, ha már Novy megmutatta a kis antennáját, akkor én is megmutatom a mai szerelés eredményét, és így a tördelést is megelőzöm. Szerintem kifejezetten tetszetős lett. ;) http://img7.tar.hu/invictus/img/37612482.jpg és most baj hogy megmutattam? ;) és a tiéd most hogy van, mi ez? egy teleszkópos nem? vagy mi? mert annyit látok, hogy rövidebb, meg a vége is másabb. mesélj már erről.
spzoli Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Bazze mekkora kulcsod van ;) :P . Asszonynak nem nyomja a térdét az anyósülésen? ;) :D :P Amúgy faca. Még próbálom feldolgozni a látottakat :P ;) ez nem az én kulcsom, és nem az én autóm. ez a cimbié akit mondtam, enyém holdjáró -_- :D
invictus Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 és most baj hogy megmutattam? ;) és a tiéd most hogy van, mi ez? egy teleszkópos nem? vagy mi? mert annyit látok, hogy rövidebb, meg a vége is másabb. mesélj már erről. Nem baj...csak gondoltam akkor én is megmutatom. Nem teleszkópos. 1,5k volt homasitában, elvileg tetőantenna, de így passzol ide.
Novy Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 ez nem az én kulcsom, és nem az én autóm. ez a cimbié akit mondtam, enyém holdjáró ;) ;) én gondoltam, mivel 6 cm et beszéltél, és ezek a kulcsok kb 6 cm esek
Recommended Posts