spzoli Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Ahha gyárilag tuningolták bele mind a 4-et. -_- Csak kicsit kopott volt már meg törött a felfogatásnál az egyik. :P Meg a baba majd ne az eredetit kocsolja össze. Majd tervben van,hogy áthuzatom. ;) A Kadettemen is úgy tuningoltam mindent,hogy az eredetit eltettem mindíg. ;) nekem is megvan minden kicserélt alkatrész....kivéve talán az elsö lámpákat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Egy blaupunkt illik hozzá! ;) De a SAL-t felejtsd el... ;) Meglett a cucc, ime a párosítás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 nekem is megvan minden kicserélt alkatrész....kivéve talán az elsö lámpákat ;) Azt láttad már Zoli,hogy mit tuningoltam a tőled kapott tükörburkolatokból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 egy ilyenem van. Én ebből vágtam ki a caravant, és ebből szerkesztettem azt amit aztán tesóka matricásított ;) Egy tanksapi ajtó méretére még elég a felbontása, de annál nagyobb képhez már gyenge. Köszi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 A Kadettemen is úgy tuningoltam mindent,hogy az eredetit eltettem mindíg. ;) ;) Egy garázsban a fullos "alap" kocsi, a többiben meg a hótra tunyingolt.. :D ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Azt láttad már Zoli,hogy mit tuningoltam a tőled kapott tükörburkolatokból? nem láttam, a hifi totyikot nem követem ;) mutiiii ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 És hoppá! Megveszi az Opelt a Fiat. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 És hoppá! Megveszi az Opelt a Fiat. ;) ;) hát ez csodás lesz... kérdés, hogy az opelre rá lesz e kényszerítve a fiatos vonal.. vagy mehet tovább a maga útján, és legalbb ennyire eltérő lesz, mint most is. rem az utóbbi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Úgy, hogy nem közlekedik vele, csak hetente egyszer eljön, megvillantja....azt kész. ;) szóval itt nem off. télen igen...de nyáron azért több megy bele. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 szóval itt nem off. télen igen...de nyáron azért több megy bele. ;) De komolyan, azokon az "utakon" amik mostanság vannak, csodálom hogy tudsz járni vele. :P Alvázvédő van még rajta? -_- ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 De komolyan, azokon az "utakon" amik mostanság vannak, csodálom hogy tudsz járni vele. -_- Alvázvédő van még rajta? :D ;) ;) figyelek...csak a kipuffot szoktam néha megszikráztatni ;) van egy cimborám, szintén caravan, neki 6 centire van a karter a földtöl :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 figyelek...csak a kipuffot szoktam néha megszikráztatni ;) van egy cimborám, szintén caravan, neki 6 centire van a karter a földtöl :P bazze, így is leütöm a kartert is ;) lehet hogy én emelni fogom :D ;) -_- (mint abban a téigumi-reklámban :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 És hoppá! Megveszi az Opelt a Fiat. ;) ;) Hát ennek nem nagyon örülök, mit mondjak... a Fiat nem kimondottan a minőségi gyártásról híres, és mégcsak nem is tetszenek a kocsijai. Én is remélem, hogy nem kényszerítenek rá az Opelre ronda Fiatos vonásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Kösz a helyettesítést! ;) nincs mit cartárs! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Hát ennek nem nagyon örülök, mit mondjak... a Fiat nem kimondottan a minőségi gyártásról híres, és mégcsak nem is tetszenek a kocsijai. Én is remélem, hogy nem kényszerítenek rá az Opelre ronda Fiatos vonásokat. a vonások egy része még el is megy... csaka minőség ne menjen fiatosra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Úgy látom, ma nem unatkoztatok itt a fórumon! ;) Második napja, hogy nem vagyok itthon nappal és estére nem a tárcsázástól, hanem a sok olvasástól fáradok el. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 bazze, így is leütöm a kartert is ;) lehet hogy én emelni fogom :D ;) :P (mint abban a téigumi-reklámban -_- ) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/73..._1238959915.jpg ;) ######a alvázvédő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Nos, ha már Novy megmutatta a kis antennáját, akkor én is megmutatom a mai szerelés eredményét, és így a tördelést is megelőzöm. Szerintem kifejezetten tetszetős lett. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Nos, ha már Novy megmutatta a kis antennáját, akkor én is megmutatom a mai szerelés eredményét, és így a tördelést is megelőzöm. Szerintem kifejezetten tetszetős lett. ;) http://img7.tar.hu/invictus/img/37612482.jpg majd én megtördelem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/73/93/17393_1238959915.jpg[/img ;) Bazze mekkora kulcsod van ;) :P . Asszonynak nem nyomja a térdét az anyósülésen? :P :D -_- Amúgy faca. Még próbálom feldolgozni a látottakat :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Nos, ha már Novy megmutatta a kis antennáját, akkor én is megmutatom a mai szerelés eredményét, és így a tördelést is megelőzöm. Szerintem kifejezetten tetszetős lett. ;) http://img7.tar.hu/invictus/img/37612482.jpg és most baj hogy megmutattam? ;) és a tiéd most hogy van, mi ez? egy teleszkópos nem? vagy mi? mert annyit látok, hogy rövidebb, meg a vége is másabb. mesélj már erről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Bazze mekkora kulcsod van ;) :P . Asszonynak nem nyomja a térdét az anyósülésen? ;) :D :P Amúgy faca. Még próbálom feldolgozni a látottakat :P ;) ez nem az én kulcsom, és nem az én autóm. ez a cimbié akit mondtam, enyém holdjáró -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 és most baj hogy megmutattam? ;) és a tiéd most hogy van, mi ez? egy teleszkópos nem? vagy mi? mert annyit látok, hogy rövidebb, meg a vége is másabb. mesélj már erről. Nem baj...csak gondoltam akkor én is megmutatom. Nem teleszkópos. 1,5k volt homasitában, elvileg tetőantenna, de így passzol ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 ez nem az én kulcsom, és nem az én autóm. ez a cimbié akit mondtam, enyém holdjáró ;) ;) én gondoltam, mivel 6 cm et beszéltél, és ezek a kulcsok kb 6 cm esek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts