Dáwid Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Na lezúztam a mai napot! :P Bakker! Mennyit írtatok! ;) a sok túlbuzgó mi? -_- bezzeg amikor egész nap otthon vagyok sosem pörög így ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Na lezúztam a mai napot! ;) Bakker! Mennyit írtatok! ;) Nyugi, mikor hazaérek melóból, nekem is fel van adva a lecke. Az az első, hogy indítom a programokat, aztán opelfórum betölt és olvasgat, utána minden más elfoglaltság jöhet. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 a sok túlbuzgó mi? :P bezzeg amikor egész nap otthon vagyok sosem pörög így ;) ;) Sose legyél otthon egész nap. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Nyugi, mikor hazaérek melóból, nekem is fel van adva a lecke. Az az első, hogy indítom a programokat, aztán opelfórum betölt és olvasgat, utána minden más elfoglaltság jöhet. ;) ;) nálam is ugyanez a szitu! Még át se öltöztem, majd most! Na meg megyek kajálni! Ma feltárcsáztam 22hektárt. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 én kajolni is itt kajolok ;) egyébként ez csak akéső délutántól mostanig termése szinte. délelőtt nemnagyon volt élet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 a sok túlbuzgó mi? -_- bezzeg amikor egész nap otthon vagyok sosem pörög így ;) ;) Amikor itthon vagyok, akkor egész nap csak frissítgetem a fórumot, hátha ír valaki! Mától kb. 3 hétig reggeltől estig meló, szóval rá kell készülnöm a sok olvasgatásra! :D Kikészítem az olvasószemüveget! ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 én kajolni is itt kajolok ;) egyébként ez csak akéső délutántól mostanig termése szinte. délelőtt nemnagyon volt élet én is a gép előtt kajolok, ha zajlik az élet a fórumon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 én is a gép előtt kajolok, ha zajlik az élet a fórumon! ;) Én minden esetben a gépnél eszek, ha itthon vagyok. ;) Igen, kocka vagyok, erősen. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 hát... nemtom, de attol hogy itt kajolunk ;) évek óta nem eszek a konyhába. ;) kár hogy fürdeni nem tudok itt ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 HŰHA!!! ;) :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 HŰHA!!! ;) :P -_- ;) Zotya? ;) ti nicket cseréltetek? :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Zotya? ;) ti nicket cseréltetek? :D ;) :P ;) :P Ha ő nem "hűházik" akkor bepótolom én! -_- Besegítek neki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 HŰHA!!! ;) -_- :P ;) egyiknek nője vban másiknak felesége, azt ilyeneket nézegetnek..... ha nőm van, akkoor nem szoktam ilyet nézni, hanem őt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 egyiknek nője vban másiknak felesége, azt ilyeneket nézegetnek..... ha nőm van, akkoor nem szoktam ilyet nézni, hanem őt ;) Miért róluk is találni ilyeneket a neten? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 egyiknek nője vban másiknak felesége, azt ilyeneket nézegetnek..... ha nőm van, akkoor nem szoktam ilyet nézni, hanem őt ;) Éppen a mai nyíregyi történéseket olvasgatom, mikor betették ezt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Miért róluk is találni ilyeneket a neten? ;) :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 hát... egyikről lehet van, de hosszú évekkel ezelőtti történet. megyek az utcán az udekurvaannyadejólnézki. megfordul azt hih hello. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 hát... egyikről lehet van, de hosszú évekkel ezelőtti történet. megyek az utcán az udekurvaannyadejólnézki. megfordul azt hih hello. van időnk! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 hát... egyikről lehet van, de hosszú évekkel ezelőtti történet. megyek az utcán az udekurvaannyadejólnézki. megfordul azt hih hello. Igen-igen a "fiatalvoltammegkellettapénz" ;) hallottunk már történeteket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 van időnk! :P ;) erről nem tudok mást mondani. jópár évvel ezelőtt volt egy csajom. ennyi ;) azóta is volt, de ez akiről szó volt az jópár évvel ezelőtt volt.. de aza test... ami most van neki... fejre gyurhatna mondjuk -_- ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Igen-igen a "fiatalvoltammegkellettapénz" :P hallottunk már történeteket ;) fiatal vagyok és kell a pénz... ez most se változott ;) vagy ezt a lányzó mondaná? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 egyiknek nője vban másiknak felesége, azt ilyeneket nézegetnek..... ha nőm van, akkoor nem szoktam ilyet nézni, hanem őt ;) Nekem lassan egy éve van kordába tartva a szabadidőm szabad része, de mégis nézegetek csajokat. Vakságot nem fogadtam és szerintem Ők sem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Nekem lassan egy éve van kordába tartva a szabadidőm szabad része, de mégis nézegetek csajokat. Vakságot nem fogadtam és szerintem Ők sem. :P Nekem 2 év, 3 hónapja van korlátozva a szabadságom! ;) -_- Vakságot? amit nekünk férfiaknak nem lehet, azt nekik igen! ;) Hát van igazság? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Nekem 2 év, 3 hónapja van korlátozva a szabadságom! ;) :D Vakságot? amit nekünk férfiaknak nem lehet, azt nekik igen! ;) Hát van igazság? :P Ja meg, ahogy zotya is mondta: Ami az övé az az övé, ami az enyém, az közös. ;) -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Ja meg, ahogy zotya is mondta: Ami az övé az az övé, ami az enyém, az közös. ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts