Guest Sanci Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ;) Na valaki aki lát is.. ;) ;) :P meg is mutogattam az asszonynak, hogy is nézett ki 9 évvel ezelőtt, van bizonyíték a karcsúságára. Sanya ez már a korszerűsített 2T waresz Mondom, hogy az volt... :D -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Na valaki aki lát is.. ;) ;) ;) meg is mutogattam az asszonynak, hogy is nézett ki 9 évvel ezelőtt, van bizonyíték a karcsúságára. A csajérről én is csináltam egy pár képet (18+) annó! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ahj ez az idő denem akar melegedni.... még most is eléggé hűs van, pedig már 1 óra a lánykák meg nadrágban pulcsiban... a######ába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ahj ez az idő denem akar melegedni.... még most is eléggé hűs van, pedig már 1 óra a lánykák meg nadrágban pulcsiban... a######ába. itt az idő az jó, csak lóg az eső lába. ;) Holnaptól megszűnik a jó világ, beindul a meló. Van 130 hektár föld, amit fel kell tárcsázni, szántani, kombinátorozni, vetni. + a bérmunkák. ;) Reggel 7-től, este 7-ig. Én tárcsázok nappal, a sógor szánt nappal, este pedig a sógor uncsija szánt. Én kimaradok az éjszakázásból! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 itt az idő az jó, csak lóg az eső lába. :P Holnaptól megszűnik a jó világ, beindul a meló. Van 130 hektár föld, amit fel kell tárcsázni, szántani, kombinátorozni, vetni. + a bérmunkák. ;) Reggel 7-től, este 7-ig. Én tárcsázok nappal, a sógor szánt nappal, este pedig a sógor uncsija szánt. Én kimaradok az éjszakázásból! ;) hm én meg maradok itthon ;) semmi meló :S meleg suli rem nem indul már ha eddig se indult... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Lalee igazán intézhetnél nekem vmi melót... nincsenek nagy elvrásaim, csak egy kis ostor kell nekem, megy vagy 30ember akit alám osztasz be ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Lalee igazán intézhetnél nekem vmi melót... nincsenek nagy elvrásaim, csak egy kis ostor kell nekem, megy vagy 30ember akit alám osztasz be ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ;) ;) ez nem vicc volt ;) na jó de :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Noh, nízem ezt a Mónyikasóót oszt majdnem bepipáltam az utsó vendígeken.. ;) ;) és még én mondom, hogy ez a falu úgy hüe ahogy van -nekifutás nélkül.. ;) :P -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Noh, nízem ezt a Mónyikasóót oszt majdnem bepipáltam az utsó vendígeken.. ;) ;) és még én mondom, hogy ez a falu úgy hüe ahogy van -nekifutás nélkül.. ;) :P -_- :D Aki a Mónyika sóóba be teszi a lábát(nézők, álltalába kivétel) az mind ígénytelen idióta!!! Ha nem próba néger, akkor szellemi fogyatékos......Győzzüke, meg Fekete Pancsó kategória!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Na ez így van! ;) ;) :P "Soha se mondd, hogy nem lehet rosszabb..mert lehet -és fog is..." :D Na de én azért nézem meg néha, hogy röhögjek egy jót ezen a sok "nem akarok sértegetni senkit sem" -tipusú emberkéken.. ;) -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Na ez így van! ;) ;) :P "Soha se mondd, hogy nem lehet rosszabb..mert lehet -és fog is..." :D Na de én azért nézem meg néha, hogy röhögjek egy jót ezen a sok "nem akarok sértegetni senkit sem" -tipusú emberkéken.. ;) -_- :D Én nem nézem, csak barátnőm szokott mesélni róla! No meg amikor ütik egymást akkor be szokott hívni a szobába, mondván ezt látnod kell :P Ígaza van...kész röhej. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Szerváltam ajtókárpitokat. Az a kérdésem,hogy azt a zsebet ki lehet-e szedni és hogyan aminek a helyén nekem a kapcsolók vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 No meg amikor ütik egymást...kész röhej. Há' pont ez a poén benne ;) ;) nálunk még nem fordult elő szal "érdekesség" -_- meg hát nohátnicsak ;) állítólag a nevetés jót tesz.. :P Szerváltam ajtókárpitokat, azt a zsebet ki lehet-e szedni és hogyan aminek a helyén nekem a kapcsolók vannak? Úgy emlékszek, hogy azt csak néhány köröm fogja oda, elvileg könnyen ki lehet pattintani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Úgy emlékszek, hogy azt csak néhány köröm fogja oda, elvileg könnyen ki lehet pattintani. Nekem össze volt olvasztva bellülről, nem lehetett kiszedni , úgy kellett bele fúrnom-faragnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Nekem össze volt olvasztva bellülről, nem lehetett kiszedni , úgy kellett bele fúrnom-faragnom. Jaja, két csőszegecs fogja azokhoz a csavartornyokhoz, ami a kapaszkodóban levő csavaroknak van (azokon a csőszegecseken keresztül mennek át a csavarok), aztán 3 műanyag ráolvasztott fül tartja még a kárpithoz. Nemrég szívtam vele, mikor bépítettem az ablakemelő kapcsolóját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Jaja, két csőszegecs fogja azokhoz a csavartornyokhoz, ami a kapaszkodóban levő csavaroknak van (azokon a csőszegecseken keresztül mennek át a csavarok) Nekem ott csak egy csavar van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Nekem ott csak egy csavar van. ;) mert neked meg van liftelve a face ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 mert neked meg van liftelve a face :P ;) -_- nem is kicsit. ;) invictus kartársnak ezért nem lettek jók a kárpitok nekem meg igen. Valaki húzott már át ajtókárpitokat? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 nem is kicsit. ;) invictus kartársnak ezért nem lettek jók a kárpitok nekem meg igen. Valaki húzott már át ajtókárpitokat? ;) Áthúzni még nem. Amit majd rövidesen csinálok, az lesz hogy egy liftelt kárpit szöveteit belemókolom a lift előtti kárpit műanyag keretébe. (valaki tapasztalat -_- ? ) Kíváncsi vagyok mi lesz belőle ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Áthúzni még nem. Amit majd rövidesen csinálok, az lesz hogy egy liftelt kárpit szöveteit belemókolom a lift előtti kárpit műanyag keretébe. (valaki tapasztalat ;) ? ) Kíváncsi vagyok mi lesz belőle ;) ;) Szerintem fel lehet tenni az újabb kárpitot csak az ajtón lévő konzolt is cserélni kell amire felcsavarozod. Igaz nem néztem meg de a napokban leszedem ugyis akkor megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Szerintem fel lehet tenni az újabb kárpitot csak az ajtón lévő konzolt is cserélni kell amire felcsavarozod. Igaz nem néztem meg de a napokban leszedem ugyis akkor megnézem. Jelenleg szürke belső van az eszközben. A cél az lesz hogy a műanyag (amivel az ajtóhoz is rögzítem) megmarad szürkén, csak a szövet betétet becsinálom feketére. Az üléseket cserélem feketére, és a szürke műszerfal és a fekete ülések között ez lenne az átmenet hogy valahogy kinézzen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Jelenleg szürke belső van az eszközben. A cél az lesz hogy a műanyag (amivel az ajtóhoz is rögzítem) megmarad szürkén, csak a szövet betétet becsinálom feketére. Az üléseket cserélem feketére, és a szürke műszerfal és a fekete ülések között ez lenne az átmenet hogy valahogy kinézzen ;) Komplett kuplungcsere, 4 lengéscsillapító csere, angel eyes lámpa után én is cserélem komletten az egész belsőt feketére! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Ennyire menő a fekete belső? ;) Én jobban örülnék valami szép mintásnak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Ennyire menő a fekete belső? :P Én jobban örülnék valami szép mintásnak. -_- én meg valami olyannak amin több a huzat mint a kopásból eredő lyuk ;) ;) erre a célra bontottam egy feketét, de a műszerfal marad, és ahhoz kell igazítani valamennyire a többit is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts