Dáwid Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 azt mondja... mi ebben gsi? hölgy tulaj és feszül benne a srácc kevesett futott jó állapot, le volt már zúzva, mert a feszítő el van durranva, éssztem új fénye van. de egy sima astráért se sok eza pénz, kérdés víz nélkül mennyire matt, meg úgy a többi. ezt én is néztem, ebben mi a gsi? Sztem az egy mezei astra :P Gondolom, ezért tette Dáwid idézőjelbe a géjesit :D Tápi, megvetted már azt a könyvet? ;) ját jah. Amúgy meg a tescós pedáloktól gsi a gsi nem tudtátok? ;) -_- ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ját jah. Amúgy meg a tescós pedáloktól gsi a gsi nem tudtátok? :D :D ;) elnézést! ;) tudhattam volna! -_- ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 elnézést! ;) tudhattam volna! :P ;) ;) majd megkapod a könyvet és fogod tudni -_- :D ha azt nem is de mást biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 majd megkapod a könyvet és fogod tudni ;) ;) ha azt nem is de mást biztos ;) milyen könyvet kapok? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 milyen könyvet kapok? ;) Amit Tápi és a néhai földid vesznek nekünk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Amit Tápi és a néhai földid vesznek nekünk ;) értem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 értem! ;) ezekkel az egyszerű mondatokkal még megbírkózol, mi Lala? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ezekkel az egyszerű mondatokkal még megbírkózol, mi Lala? ;) most minek írjak regényt? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ;) Mivan, bújócskáztok? ;) Inkább nézegessétek ezt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Mivan, bújócskáztok? ;) Inkább nézegessétek ezt. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Mivan, bújócskáztok? ;) Inkább nézegessétek ezt. ;) TraBusa :: 1300 ;) Nem lehet gyenge a gép! :P Kíváncsi lennék, hogy hogy megy! Persze én vezetném! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ;) Novyy! Te fekete arcpakolást használsz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 TraBusa :: 1300 ;) Nem lehet gyenge a gép! ;) Kíváncsi lennék, hogy hogy megy! Persze én vezetném! :P halálfélelem garantált -_- gyorsasági halálfélelem+trabi halálfélelem=igen nagy félelem :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Nno, bejártam a hóbelevancos atyaúristent is, orvos, anyakönyvvezető, stb. Épp kerestem az egyik papírosomat mikor megtaláltam ezt: Mikor még volt bennem elég ambíció a hekkeléshez és az előző járgányom (a halottas-kocsi -_- ;) ) belsejét kárpitoztam át, a másik fotót ahogy kívülről nézett ki azt viszont nem találtam a többi régi közt csak egy rakás aktfotót.. :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 halálfélelem garantált ;) gyorsasági halálfélelem+trabi halálfélelem=igen nagy félelem :P ;) a térkép biztos, hogy belekarcolódna a gatyába! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Szerintem profi módra meg van csinálva a futómű is, nem lesz ott halálfélelem. Persze aki nem bírja a sebességet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Nno, bejártam a hóbelevancos atyaúristent is, orvos, anyakönyvvezető, stb. Épp kerestem az egyik papírosomat mikor megtaláltam ezt: http://s1.images.www.tvn.hu/2009/04/22/10/...ef3eb11c81b.jpg Mikor még volt bennem elég ambíció a hekkeléshez és az előző járgányom (a halottas-kocsi :D ;) ) belsejét kárpitoztam át, a másik fotót ahogy kívülről nézett ki azt viszont nem találtam a többi régi közt csak egy rakás aktfotót.. -_- ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Novyy! Te fekete arcpakolást használsz? ;) hát ehhez már az is kevés lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Szerintem profi módra meg van csinálva a futómű is, nem lesz ott halálfélelem. Persze aki nem bírja a sebességet... CSak nem valami bizalomgerjesztő az a kaszni. ;) Bele se merek gondolni, hogy egy ütközés során, akkora sebességnél mi marad a kaszniból + a sofőrből. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 arról azért ne feledkezzünk meg, hogy futómű ide bukócső oda, akkor is a hónodalatt duruzsol egy 1200es gyorsasági blok, láncos meghajtással, illetve a papírkasztnival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Sanya ez már a korszerűsített 2T waresz, nekünk még a régebbifajta műszerfalas volt, és nem a kárpitozásodat nem tudom felfogni, hanem a fűtésboxra értem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 na lépek szemészre Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 CSak nem valami bizalomgerjesztő az a kaszni. ;) Bele se merek gondolni, hogy egy ütközés során, akkora sebességnél mi marad a kaszniból + a sofőrből. ;) :P Jajj, ezek a negatív hullámok... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts