daykiller Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 :P ezt megnéztem volna ifjú récerek verik az 1.4nek (mint pl én is) aztán egy c20ne megérkezikmelléjük tiltáson -_- átnéznek és ;) am most még semmi értelme venni 1.4i feliratot mert ez is az :D csak annyi talán, hogy fiatalabb. Tegnap hozzám is átnézett egy fiatal astrás. :D Elrobogtam mellette a motornak kellemes sebességgel. ~130kmh. ;) Nem tanulok a büntetésekből. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Tegnap hozzám is átnézett egy fiatal astrás. ;) Elrobogtam mellette a motornak kellemes sebességgel. ~130kmh. ;) Nem tanulok a büntetésekből. ;) fiatal astrás :P mennyivel volt fiatalabb? -_- hát szó mi szó, én bent is szoktam 120al menni... egyszr majd jol beszopom :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 fiatal astrás ;) mennyivel volt fiatalabb? :P hát szó mi szó, én bent is szoktam 120al menni... egyszr majd jol beszopom :S 20-as éveiben járt a srác, de csak egy pillanatra láttam. -_- Egyszer majd jól, vagy nem. ;) De inkább soha, abból a 60 ezer forintból sokmindent meg tudtam volna már csinálni és csináltatni a verdán. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 20-as éveiben járt a srác, de csak egy pillanatra láttam. ;) Egyszer majd jól, vagy nem. ;) De inkább soha, abból a 60 ezer forintból sokmindent meg tudtam volna már csinálni és csináltatni a verdán. ;) az szép 60 pénz be is csengetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 A tetôsíneket, hogy lehet sérülésmentesen lepattogtatni??? Az enyémen az elsőt le kell húzni előre, de úgy tudom a többit is csak valami fém patent fogja. Érdemes néha alánézni, mert telemegy kosszal, falevéllel, és akkor pang ott a nedvesség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 az szép 60 pénz be is csengetted? Muszáj volt. ;) Pénteken adtam fel a legutóbbit. Amúgy ma is ott álltak kint a yardok. ;) Vasárnap is, mentem Veszprémbe és odafele 3 helyen is álltak, többet világított a reflektorom a jelzés miatt, mint a tompított. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Muszáj volt. ;) Pénteken adtam fel a legutóbbit. Amúgy ma is ott álltak kint a yardok. ;) Vasárnap is, mentem Veszprémbe és odafele 3 helyen is álltak, többet világított a reflektorom a jelzés miatt, mint a tompított. ;) én pont megúsztam vmeik nap mentem a rendőrség előtt és a mérő kocsi akkor jött ki jöttem is inkább haza :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 én pont megúsztam vmeik nap mentem a rendőrség előtt és a mérő kocsi akkor jött ki jöttem is inkább haza ;) Higgadtan kell vezetni azt csoki. Én is így teszek. ;) És emiatt nem is fognak raccsingosnak titulálni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 ez a gumis filces cucc, amit írtam előbb, az egy darabból áll az egész üveget körbevéve? vagy 3 darabból? ahogy án látam, az ajtó belsejébenlévő sínbe egy jó 2-3 cm vastag darab menne, elvileg az az ajtóban felül nem is fér el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 eufab gold xenontöltésű kvarcüveges égők... nem olcsók, de jók. nekem 3. szettem van, mindegyiket két év garral vettem. az első kiszolgált több mint 2 évet, a második fél év után nyeklett, de azt cserélték, azóta már eltelt lassan ismét két év ;) Hogy néz ki az az eufab gold égő ? Esetleg kép róla ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Hogy néz ki az az eufab gold égő ? Esetleg kép róla ? ILYEN ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Higgadtan kell vezetni azt csoki. Én is így teszek. ;) És emiatt nem is fognak raccsingosnak titulálni. ;) de én szeretem hajtani ezt a 60 lovat is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 de én szeretem hajtani ezt a 60 lovat is ;) Én meg szeretek nyugodtan vezetni annak tudatában hogy van még tartalék. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Én meg szeretek nyugodtan vezetni annak tudatában hogy van még tartalék. ;) Ott a pont cartárs! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 nem lehetünk egyformák ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 ILYEN ;) Köszi.:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 akkor erről az üvegvezető filces gumi sínbetétről senki semmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Én meg szeretek nyugodtan vezetni annak tudatában hogy van még tartalék. ;) én meg csak b@szom neki ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 én meg csak b@szom neki ;) ;) Hát akkor b@sszad neki. Ahelyett hogy egy csajnak b@sznád neki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Hát akkor b@sszad neki. Ahelyett hogy egy csajnak b@sznád neki. ;) neki b@sznám, csak most kiestek a jelöltek ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 neki b@sznám, csak most kiestek a jelöltek ;) ;) Ne búslakodj, találunk majd neked egy vállalható likat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Ne búslakodj, találunk majd neked egy vállalható likat. :P vállal? bránerrel nem elég vazze? ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 vállal? bránerrel nem elég vazze? ;) ;) ;) Hogy kedves műszaki ábrázolás tanáromat idézzem: "Minden férfi számára egy lyuk van...a többi furat." Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Hogy kedves műszaki ábrázolás tanáromat idézzem: "Minden férfi számára egy lyuk van...a többi furat." és akkor fúrófej vagy marófej? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 ILYEN :P ;) nekem is volt ilyen és 6000eFt-ért vettem! ;) Nekem nem vált be! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts